418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stork13
    Felesleges ezen vitatkozni.
    A goldammo a játék része lett. Ha én használom sikerrel, örülök neki, ha rajtam megy át akkor szívom a fogam, de ez van.
    Ha valaki full golddal megy akkor már min. átlagos játékosnak kell lennie, mert nem termelné ki a gold árát. Ha noob csinálja ezt, akkor hamar pénzszűkébe fog kerülni.
    Meg kell tanulni egyetélni vele és nem sírni miatta.
    Ahogy játék közben szoktam csendesen megjegyezni:" A játék része, használd te is..." Ha nem vagy noob, akkor használd amikor kell. :D
  • Master91
    Nem tudom mi ebbe a lol?

20% exp-ezüst, ki is húztam az Obj-ot, és meg lett a 2. skill a legényekre

Ja és persze jött a lóvé

Meg a wr

Mi a lol benne ?
  • foxbat88fx
    "ásrészt azt vettem észre, szigorúan csak random csatában, hogy elég kevesen használnak gold ammot."

wát? nekem nincs olyan csatám randomban h ne kapjak be egy két gold ammos skulót
    még a 20mm-es WT-t is azzal lövik!!!
  • foxbat88fx
    Hát igen, ez az arany lőszer dolog igen csak felborítja a dolgokat
    Már én sem merek erősen páncélozott dögökkel (KV-4, T28, T28 proto, KV-1, stb...) annyira bátran játszani mert bármelyik kis gyökér átlövi őket goldal
    múltkor hellcat lőtte szarrá a T28-at szemből jó messziről arannyal
    tényleg undorító dolog, de sajna nem lehet mit tenni ellene :(
    én mindig elküldöm a k. anyjába aki goldot lő belém
  • wulwerin
    Szerintem az arany lőszer probléma nem akkora gond, csak néha kellemetlen.
    Abban egyetértek, hogy baromi szívás, hogyha van egy tankod, aminek egyetlen egy előnye van, mint az amerikai nehéz tankok tornya, vagy a T95 ami csak a páncélra tud építeni és erre belegoldoznak egyet. Akkor mi értelme a páncélnak. Nem lehet vele játszani.
    Másrészt azt vettem észre, szigorúan csak random csatában, hogy elég kevesen használnak gold ammot. Szóval nem akkora probléma, mint aminek tartják. A legtöbb alkalommal pedig olyan helyen lőnek vele, ahol még a sima lőszer is átvinne. A noob az noob marad bármilyen lőszert is használjon.
    Mivel már ezüstért is meg lehet venni, talán tényleg az lenne a legigazságosabb, ha csökkentenék a sebzését, vagy esetleg simán kivennék a játékból.
  • rolio
    Hát akkor uninstall...van itt még több ilyen dolog is.
    Ha az ugyanolyan tankban ülő goldot tölt, tölts te is, de már úgy is elbukhatod mert egy lövés hátrányban vagy...
  • Oddball29
    Nem reped a mennyezet?:D
  • Jacktor
    "Sőt, ISU-val zúztam a 7v7-et, arany nélkül"

Lol.
  • Oddball29
    Ezzel csak az a baj, hogy nálad a "szituáció megköveteli" általában azonos vagy kisebb tier-ü és/vagy papírtankokat jelent ellenfélnek.
  • voivod32
    Szerintem is visszataszító, gusztustalan dolog, az aranylőszer használata. Pl én is kigrindelem a KV-4-et, ami kifejezetten a páncélzatra épül, mert amúgy meg iszonyat lomha, bekerülsz egy olyan szituációba, amiben minden számítás szerint győznöd kellene, erre jön egy bíborvörös f@sz, akinek a leghalványabb sejtelme sincs a játék mibenlétéről, és arannyal szarrá lő, csak azért, mert az ő tankja kétszer olyan gyorsan tölt, holott elvileg még a seggeden sem tudna sebezni. Vagy szembetalálod magad egy veled azonos tankkal, ahol kizárólag a játéktudás döntheti el a végkifejletet, erre betölti az aranyat és...Ez számomra kimeríti a csalás fogalmát.
    Ez olyan, mintha nekem puszta kézzel kellene kiállnom egy puskás emberrel. Esélyem sincs!
  • JeffDunham
    Ejj ejj szövegértés!

"A lényeg. Aki csak azt használ az egy pöcs. Aki csak akkor használja amikor a szituáció megköveteli azt ne kövezzük már meg."

Ebből az következik amit írtál?

Én is gyűlölöm azokat akik csak úgy szórják a goldot mint a fruttit.

Azért azt megjegyezném hogy a gold lőszer sem egy plazma ágyú. Meg kell tanulni használni, és kell bizonyos játéktudás hozzá hogy eredményesen használd. Hiába nagyobb a pen-je, ha pl lepattanóra lövöd vagy célzás nélkül, akkor sem biztos hogy sebezni fog. Ha van egy 300 effy-s szobanövény, rá lő a beforgatott tankomra, semmit nem fog elérni.

Összefoglalva: ha ismered a játék alapjait, a tankok gyengéit, és úgy használsz SZORULT ESETBEN goldot, és a gold nyújtotta előnyt ki is tudod használni akkor tedd meg. Ha nem így van, akkor csak egy kis gold spammer csíra vagy.
  • Master91
    Ja, mi a gond vele?
    Aprítottunk, ritkán kaptunk ki. Sőt....

Talán ESL más a nevem...

913

Igen, volt olyan pillanatod, tudom jól.
  • rolio
    Egyébként tleg nem érdemes ezen vitázni szerintem, én sem szoktam csak olvasni az itt zajló dolgokat, de ezt a goldnoobot már folyamatosan nyomják ingame chaten is és unalmas. Felteszi a golddetectort és egész meccsen beirkálja hogy ki lőtte őt meg golddal...rám is írja, mert a BL-10 bevitte az M-103-at...
  • Kishawer
    ....és Margit nóóóórmális???
  • rolio
    És az normális, hogy pár ezer csata után E100-ban ülnek? És a spotting rendszer normális? És WTE100 normális?
  • Kishawer
    "Sőt, ISU-val zúztam a 7v7-et, arany nélkül"
    Na az ISU-ba tényleg nem kell arany!
    Egyébként még egy mondat és a magam részéről nem erőltetem tovább!
    Ezt írtad:
    ...de úgy látom nem értetted meg a mondandómat a szövegbe, miért gusztustalan hogy meg kerülöd és hátulról meg oldalról lövöd?

Ha megnézed a videót, pont ezt csináltam, csak 3 tank ellen nem olyan egyszerű kivitelezni!
    Köszönöm! Kérem kapcsolja ki!
  • virkir
    ISU 7v7-ben bravo.
    Érdekes módon nem találom az accountod ESL-en.
  • rolio
    E logika szerint, ahol a legális, simán vásárolható premium-lövedék noobság, e szerint a hátulról támadásnak is annak kéne lennie.
    Szerintem a gold Kishawer esetében azért kellett hogy kényelmesebben tudjon biztos sebzést bevinni a gyors mozgás közben, és mert ez egy magasabb tétű (van ilyen szó?) meccs volt.
    Az meg hogy te nem lövöd az a te dolgod, de mást ezért fikázni...
  • Master91
    Nem értik meg , jön a szöveg hogy lőj te is azzal, meg legális stb stb
  • raymondcurto
    Szerinted normális dolog az hogy randomban mindenki goldal lő mindent?
    300 effis gyerek ott lő át ahol akar,közben ha nem lenne gold hp-t sem vesztenék.Engem azért ez zavar.
  • Master91
    Igen, képzeld, ESL-be is voltam és nem eredménytelenül

Sőt, ISU-val zúztam a 7v7-et, arany nélkül nyertünk aranyosok ellen huh....

Kicsit erő a "fogalmad nincs" kifejezés
  • JeffDunham
    Erről van szó. Igyál egy pohár vizet a kontómra barátom!
  • virkir
    Játszottál-e már 7v7-et esetleg századot?
    Ha igen te természetesen nem azokkal a tankokkal tetted ugye amik oda kellenek hanem amit éppen húztál, mondjuk nyolcas századba KV-4 kizárólag stock állapotba ugye?
    Ha fogalmad nincs a dolgokról ne akarj okoskodni, én sem megyek az agysebész topikba mert lövésem nincs róla.
  • JeffDunham
    Úgy sem tudod nekik megmagyarázni. Annyiszor próbáltam.

Leírom a logikájukat. Te is VTEPS-es vagy, én is, akkor a VTEPS egy gold noob klán. Mivel magyar, ezért a magyarok biztos gold noobok. De ha a magyarok képesek gold lőszert használni akkor más népek is, a törökök, németek, angolok... Ezek szerint nem csak bizonyos népek csak hanem egész Európa használja. Ebből mi következik: európai szerver = gold noobs!

A lényeg. Aki csak azt használ az egy pöcs. Aki csak akkor használja amikor a szituáció megköveteli azt ne kövezzük már meg. Mióta harcolok ez ellen, de szélmalomharc az egész...
  • Master91
    Rossz embert nézel.

--

Érdekes, én végszükség esetére is AP-t lövök, és bejön.....ilyenkor mi van?

ha nem jön, akkor végig gondolom mi volt a hibám, miért nem jött be, és legközelebb már befog jönni.....

De úgy látom nem értetted meg a mondandómat a szövegbe, miért gusztustalan hogy meg kerülöd és hátulról meg oldalról lövöd?

Az lenne a kis AMX dolga nem? Mozgékony kis ágyús , nem? Ja nem, mert arany van benne, spammelheti az is3 frontját is lol

és ez szerintetek oké

Azért tart itt a wot ahol tart
  • kisokka
    Játszottam párat 113-al. Mennyire lövöldözik el a lőszerrekeszt? Eddig talán egyszer lőtték el öt csatából, ami azért nem sok. Érdemes vizes lőszertartót venni rá, vagy nem annyira durva a helyzet, mint a WZ-nél?
  • rolio
    Így is van!
    És az milyen gusztustalan, hogy megkerülöd és hátulról, meg oldalról lövöd? Hát nem tudod hogy szegény tanknak ott gyenge a páncélja?
    Szemtől szemben, mint férfi a férfival!
    Hagyjuk már ezt a "gódammó" hisztit, ha valaki akarja, használja! Ezek a hős lovagok, hogy "én csak 1-2 darabot viszek" meg "végszükség esetén"pff...legális?...az...akkor?
    Olyan sokat kell szenvedni egy nyertes meccsért, szerintem ha a prém ammo hozzá segít, én is lövöm azonnal.
    Amúgy meg ezerszer lett itt tárgyalva hogy pattog nagyon, már én is többször megjártam.
  • Kishawer
    Megnéztem a statodat a noobméteren! Már minden világos!
  • Kishawer
    Ezek szerint Te nem játszottál még 1390-el, gondolom az ESL is tabu!
    7v7-re kötelező a 1390 (és az arany)! Egyébként azt tudtad, hogy kizárólag a noobok szoktak "goldnoobozni"? Főleg mióta ezüstért vásárolható!
  • Master91
    Akár.

1: senki nem mondta hogy vigyen meggy mag lövőt 7v7-re

2: van AP , amivel sztem oldalát-seggét tudja lőni az Is3masnak, menjen az oldalába és a seggébe

Nem tudom miért nem értik meg, hogy arannyal kb. a tank állomány fele hasznavehetetlen ebben a játékban.

Ugyan is vannak olyan tankok aminek pl. a páncélja az előnye, míg másnak a rof, míg másnak a mobilitás.

Te meg full aranyat viszel, ez mennyire jó dolog?

Akkor én kérek 1 szigony puskát vagy egy csáklyát, hogy a mozgékony szarokat le blokkoljam, és álljanak mint f.sz a lakodalomba

Kérek egy ragasztó ágyút, amivel beragasztom az ellenfél ágyúját hogy csökkenjen a rofja.

Ha te már aranyozol hogy röhögve át üsd az ellent akkor én is lehetek zsidaj
  • VanDaal
    Az nekem is jól jönne (pedig hányszor megfogadtam már, hogy ennél több tank nem lesz egyszerre a garázsomban :D ), meg félárú legénység képzés is, mert valahogy egyre kevesebb türelmem van 75%-os legénységekkel bohóckodni...
  • Kishawer
    Ott a pont!
  • virkir
    Miért?
    Mit kéne tölteni T8 7v7-ben egy 170-es átlagátütésű tankba? HE-t?
  • Master91
    Én meg mellé fél óránként panaszkodok a low wr miatt mi?
  • FosTalicskaa
    Lehet egy párhuzamos világban pont ez történik :D
  • Tono34
    Garázs akció lesz valamikor mostanában?
  • Tono34
    Csak nem a 110 a top löveg nélkül?
  • Kishawer
    Nem! Szerinte nem létezik, hogy egyedül kiszed 3 tankot! Persze nem így írta!
  • Kishawer
    ja.. egyébként két cw meccs közben volt ez a jelenet, azért van benne ennyi arany! [kacsint]
  • Master91
    Ki akadt a full arany lőszeredre?

Én is ugattam volna rendesen