A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szerintem is visszataszító, gusztustalan dolog, az aranylőszer használata. Pl én is kigrindelem a KV-4-et, ami kifejezetten a páncélzatra épül, mert amúgy meg iszonyat lomha, bekerülsz egy olyan szituációba, amiben minden számítás szerint győznöd kellene, erre jön egy bíborvörös f@sz, akinek a leghalványabb sejtelme sincs a játék mibenlétéről, és arannyal szarrá lő, csak azért, mert az ő tankja kétszer olyan gyorsan tölt, holott elvileg még a seggeden sem tudna sebezni. Vagy szembetalálod magad egy veled azonos tankkal, ahol kizárólag a játéktudás döntheti el a végkifejletet, erre betölti az aranyat és...Ez számomra kimeríti a csalás fogalmát.
Ez olyan, mintha nekem puszta kézzel kellene kiállnom egy puskás emberrel. Esélyem sincs!