World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt én is megerõsítem!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

ez teljesen élethû :D
menj el csak a velencei hegységig Magyarországon :)
ott is így van.... nagy bokor aztán egyszer csak ott van mögötte a szakadék :D szóval szerintem simán élethû ez :)
igaz ugyanakkora kicseszés is
Hehe, ebbe tegnap én is majdnem beleestem. :)

A kis szürke kövek meg már elõre köszönnek, mert tudják, hogy puszi jön. Fõleg, ha épp eksün van.

Eagle16
Ez szokásuk, ahogy árnyékba rakni kis szürke köveket amik megakasztják akármelyik tankot.

Én múltkor Indien Pz.-al öngyilkoltam meg magam 250 HP-ról, mert nem láttam a bokrok mögött hogy mennyire meredek a domb. Ilyenkor Monster Truck-okat megszégyenítõ ugratásokat csinálok vele, amikor meg oda kéne érni valahová akkor meg alig gyorsul 40-re<#sniffles>

mijki: az kb. reális érték lehet majd, ha azt nézzük hogy az amcsi 240mm-es ágyú tud 2250-et. Nem lesz egyszerû balanszolni az biztos, azért is nem került még be, meg gondolom egy új ág egyik tagja lesz és az ág többi tankja még nincs kész.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

GabeE3e
Nem tudom melyik csicska tervezõ rakott bokrokat a szakadék széléhez de bekaphatja. Amikor ránéztem a térképre már tudtam,hogy valami baj lesz, de már késõ volt<#lama><#lama>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

mijki
380mm-es rakétavetõ, lesz 3000+-os alfája, meg golddal lehet 400+ penje :)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

E-100 buziknak egy GIF :)
Eagle16
KV-2 hozzá képest kutyafüle :D ST

lammaer: egyetértek, bár a több magos támogatást jó lenne ha megoldanák valahogy, nekem egy alsókategóriás (bár viszonylag új) gépen is szép a játék és jól is fut.

Tévedés, nekem már jó ideje nem lobbant lángra, meg is vagyok vele elégedve.

Am Renton az érdekes, nálam sík terepen eléri a 30 km/h-t :"D Azt nem merem mondani hogy 31-32 is de 30-at tuti:D
Bármilyen kicsit is korszerû gépen kényelmesen szalad a játék. Bicskanyitogató SerB stílusa, de pont annyi túlzást tartalmaz a hozzászólása mint a tied.

Nem kell szupercomputer a WoThoz.... normális igények mellett. Aki persze otthon a panelház oldalára felfeszített gigaprojectoron akarja 8xAA-val meg alpha blendingel meg csillogó napfényeffektussal meg 16*élsimitással bámulni prokhorovkán a trágyában megbújó ganajtúróbogár tökén a szört bámulni... na, az fizethet. Énmeg szétlövöm seperc alatt :D

Hát egy tigrist szembõl felgyújtani nem kunszt 10 kísérletbõl 8-9-szer sikerül. Ha szembe áll velem már ég is mint a reistag. Bal oldalon alul a tüskés részen meglövöd és kb 80% eséllyel már ég is. Ha nem elsõre másodikra már biztos. Volt olyan nem jó párszor, hogy egy körben 2-er is felgyújtottam, háromszor csak azért nem nagyon lehet, mert addigra leég poroltó ide vagy oda.

Régen nem volt ennyire gyúlékony úgy emlékszem, de most már méltó tagja a birodalmi fáklyáknak.
Nagy ügy. Vannak akik a KV-5nél sem az artu tornyot lövik hanem a frontját. Azt meg lõhetik, 180 mm és döntött, sok sikert hozzá.

Eagle16
SturmTiger a szuperteszten? link

Nem hinném, szerintem csak kicserélte az egyik tank modellt arra a ST modellre amit nemrég beraktak a 0.8.7-be. Amelyik egy pajtában áll, amolyan Easter Egg-ként.

Igen csak míg te kinyujtott nyelvvel a monitorra ráhajolva célozgatsz a tigerP gyenge pontjaira, addig a tigert ott lövik be célzás nélkül ahol nem szégyen. Nekem volt mind2. P simán megy 34-35el a sima meg csak 28al. Fos a az tigris...
lustaság.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Értelmes ember nem lövi telibe a frontját.
Tiger (P) front
Nagy a kupolája, ugyan az mint a Tigrisen. A hasát is át lehet vinni, akárcsak a két sarkán a levágott részt, de még a fronton is ott a géppuskafészek. Vagy csak betolják a goldot és kész.
Azt meg nehezen képzelem el hogy mozgékonyabb lenne a Tigristõl, sokkal gyengébb a motorja.

yossarianHUN: 320 csatám van a Tigrissel, semmivel sem gyulladt ki többször mint bármely másik tank.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Eagle16

Miértnem húzod ki?
Zegi Norbi HUN
Jah errõl eszembe jutott, mikor taliztam egy ilyennel 1v1-ben:D Én egy Fos 155-ben ültem akkor és hát finoman szólva is egy oldalú vége lett :D
Mondjuk a Fos egy OP szar, de az aljáról pattant az FV basszus :DD Na nem már :DD Egy lövésbõl ki kellett volna szedni :P

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

együtt kell élni vele, van annál rosszabb dolog is :)

(AT-7 ágyú kitéríthetõség...ahhoz képest tigris gunja 1 álom)
Zegi Norbi HUN
Hát amit eddig láttam belõle, nem keltette fel az érdeklõdésem túlsásgosan. Bár egy lövéssel kiszedni tier9 v akár tier10es tankokat eléggé vicces :D

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

SerB az anált szereti. csak kérdezd meg lammaert. :)

1 hét se lenne gond, vannak tartalékaim (vennék 1 hét prémet, van még 215k free xp-m és t8-s brit td már ki van fejlesztve...:D)

De magától az acc-omtól nem válnék meg, csak ha találnék 1 balfácánt aki sok pénzt csengetne érte :D (említett 50k :D)

De amúgy teszt meg éles között....max annyi a különbség h nem mindenki lõ át (a gold spam miatt), hanem csak az emberek 50%-a :D
:) És akkor még nem is beszéltünk a Tigris ágyújának negatív kitéríthetõségérõl vagyis inkább annak hiányáról...
Sunsetjoy
A TigerP-hez kapcsolódóan - szerintem még mindig vannak, akik a tiger P-t a frontpáncélján lövik- kb. a hasát, ha szemben áll.

Pedig ott a legpáncélozottabb az egész - inkább tornyon szoktam én is lõni, ha végképp muszáj szembõl lõni rá.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Kipróbálnám élesben. A keret olyan 15-20k köritéstõl függetlenül. és nem 2 hét múlva, hanem a héten.

mi ez a brit t10 td hype? :DDD

Van lézerágyúja v akkora fun lenne a game vele?

kihúzom én 2 hét alatt, ha vki ad érte 50k-t :D
Mostanában mindenki T10 brit TD-t akar vinni CW-re, vagy mi ez a brit TD õrület? Szerintem nem te vagy az elsõ, aki ilyen accot akar keríteni. Csak érdeklõdés.
Iszonyat élvezhetõ most a játék, minden tankkal. Artyval is elvagyok (gw tigerrel megyek)

Most is vannak olyanok akik a mezõn állnak 10-15 sec-ig mozdulatlanul, szóval artyknak is csurran-cseppen.

én úgy érzem a mostani arty nerf, magának a sok növénynek szabott gátat artykban ülve. Aki tudott artyzni, az most is tud, de aki növény létére tolta mert ugye máshoz nem nagyon ért, az most csak szív a nagyobb töltési idõ és a rosszabb célzási idõ miatt. Egyszerûen nem képesek adaptálódni a kialakult helyzethez.

Ami nagy pozitívum, h t10 csatákban nem arty party van, hanem egyszerûen pörögnek a csaták, tegnap is jó pár 5-8 perces csatám volt t10-ben (t8 td-k és m103 miatt). Teljesen élvezhetõek ezek a csaták, mindenki megy, nem az atom camp jellemzõ. Van még mindig camp, de most mindenki bátrabb és merik használni a pálya adta lehetõségeket, nem csak 2 szikla közt vannak v 1 hegy mögött verik azt a bizonyost.
T29: Ha kicsit izegsz-mozogsz vele, baromi nehéz belõni azt a kupolát, még egy pontos lézerágyúval is.

IS: Lehet hogy sokáig tölt, de mint mondtuk, ez senkit nem érdekel, amíg van hova fedezékbe húzódni a töltés ideje alatt. És mindig van. Annyi esze meg még 600 effes Pistikének is szokott lenni, hogy ha meglövik, bebújjon valami mögé (többnyire). "Ha meg ellövik az ammot" - jó vicc, jah, ha meg a Tigrisnek meglövöd a hasát, 10-bõl hatszor szénné ég.

Tiger P: Nem mondanám egy szintnek, Tiger P páncélja még T8 ellen is elég tud lenni, sima Tigrist meg T5-ök megeszegetik gond nélkül.
T10 ANGOL TD-s accountot vennék.

Árban megegyezünk. Eff, prémtank nem lényeg, csak T10 Brit TD legyen!

Q: “I have too little FPS!” A: “Upgrade your abacus at least to calculator, clean it up inside, update drivers etc.”

Ja bocs, most éppen nem tudom használni a Tianhe-2-t a sz*rfos, évek óta elavult, optimalizálatlan bugos motorra épülõ, 5 évvel ezelõtti technikai és grafikai színvonalon álló játékotokhoz! Attól, hogy neked kedves SerB, annyi pénz befolyt már hogy olyan gépet veszel ami orálisan is kielégít nem telik mindenkinek ilyenre.

Ezt valahogy el kellene küldeni nekik is <#mf1> Kíváncsi lennék a válaszra <#idiota>

TigerP meg a Tiger egyszint lol. Ja csak a Pnek dupla akkora armorja van és gyorsabb is, ja és kisebb is.
világ életemben prém nélkül toltam, 6-8 az átlag tier ahol mozgok (legényeket ott képzem), de van 9-s tankom is (pl. m103).

Ha megvan a kellõ damage, akkor nem jövök ki mínuszba. Én lazán keresek, szépen lassan, de totálisan jól megvagyok, és élvezem a játékot :)

Prém egyedül a legénység fejlõdése miatt kellene....így h 4. skill-t húzza a legénységem t34-nél....ha a lefutott csatákat mind prémmel toltam volna....már jóval magasabb képzettsége lenne a legényeknek. De persze ez igaz a többi tankomra is :)

Szval engem se érintene szarul 1 credit nerf. Ingyen t34-el a legrosszabb eseteket is át vészelhetem. De ha nagyon beütne a gazd. válság, 17 millából eltengõdök 1 ideig :)
Nálam is ez a sorrend kb. AMXm4 utós helyre szorul. Egy 7es heavyt vissza akarok venni. Vagy tigerP lesz vagy az IS-2. IS-2nek a HEATje baromi jó, meg nekem nagyon ment vele a játék gold nélkül is.
Az IS-7 tényleg nagyon kemény T7-es tank! Annyira hogy folyamatosan T10-be megy!

Amúgy nem olyan rossz a Tigris. Sõt, nagyon is jó. A T29 ha nem tudja elrejteni a testét akkor cseszheti a tornyát, úgy is megeszik. És ha el is rejti, a kupola akkor is lõhetõ. Az IS nagyot üt, de lassan tölt, ha meg ellövik az ammot akkor kb, félóránként ha tud egyet lõni. Viszont most pontosabb lett, tehát elveszett a legnagyobb hátránya. A Tiger P meg a Tiger kb. egy szint.
Minden tanknak van hátránya és elõnye. Na meg persze ott a sofõr, úgy is rajta dõl el minden.

megint megérte feljönnöm ide 2 sör között <#vigyor><#taps>
Meg kiváncsi lennék arra a ~3200 T7 heavyre ami megelõzi a tigrincset.... meg az IS7 T7es változatára is.... :D

Eagle16
3 év után én már nem vártam hogy megoldják, beletörõdtem hogy ez ilyen és kész...a 3 év alatt volt már pár ilyen nerf, ami nem sokat ért, aztán visszaerõsítették õket ilyen-olyan módon, beraktak újakat, nagyobbakat, AP lõszert nekik stb...ezért meglepõ hogy most mûködik a dolog, átlagban én 1 SPG-t látok oldalanként manapság, max. 2-t.

Még mindig eltalálnak persze, de most már nem szólok be nekik, mert olyan helyekre megyek ahol el is találhatnak, régebben ezt nem lehetett megcsinálni, mert instant halál lett volna 4-5 200mm+-os ágyú ellen...

Meg is lepõdtem tegnap, Cliff nevû pályán mentem Indien Pz.-al a szokásos közepes tank helyre középre, SPG meg nem volt, egy Tiger II meg egy E-75 meg csak úgy középen átjött a csata eleje felé, nem mentek ám a begyakrolot nehéz tank útvonalon. Aztán le kellett tolatnom a szikláról is hogy megmeneküljek, azok meg követtek :DD Onnan mondjuk nem jutottak tovább, de érdekes volt azért, hogy milyen nemvárt események történhetnek ha az egész pálya használható :)

Az IS7 az tényleg nagykemény tier7-ben. <#vigyor>

<#taps>
Esküszöm, nekem még az is beleférne, prém nélkül tologatok mostanában 6-8as tankokat, néha egy-egy 9eset - amikor éppen várok vmire - pár meccset, de záráskor sosem vagyok minuszban.

Írok Serbnek hogy már kikezeltek a kankóból, nincs e kedve megint találkozni... :D

Most ha az oroszok a legjobbak, akkor miért raktad elõbbre a T29-et és a Tiger P-t?
Tono34
Ezt lehet át kellene gondolni, 7-es IS7 végül a 7 benne van :)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nálam a 7-es heavyk meg így néznek ki:

1. IS7
2. T29, Tiger P
3. IS-2
4. IS
....
3211. Tigris (ha valaki szereti a kihívást és szeret élethalál harcot vívni frontálisan tier 3-4 scout tankokkal azoknak tökéletes választás)

és a 7-esek között is az oroszok a legjobbak...

Hát én mostanában legtöbb amit láttam az 6 arty volt.

az már túl jó lenne :)

Akk nagy gazd. nerf jönne, v vmi hasonló retorzió :)
Bárki bármit mond, a WG nekem hatalmas + pontot kapott a legutolsó patch óta.

Megoldották az egyik bajomat a játékban (arty), ejj ha azt a sok 0 sebzést is megoldanák... :)

:) (legyen ennyi a véleményen, nem akarok jobban bele menni, így is ráléptem pár tyúkszemre azt hiszem :D)

BTW a 3x kevesebb arty: tegnap megvolt 8.6 elsõ arty party-ja, 10 arty 1 csatában, és még így is élvezhetõ volt :D
Tulajdonképpen rájöttam, a megüresedett garázshelyre mit is kéne vennem :D