World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bismark ugyanmár.. Maus földön, vízen, levegõben.

Most találtam ezt az oldalt(az America Project-rõl kerestem infot):LINK
Német bázis a Holdon, sõt Marson(!), náci UFO-k, van itt minden ami "szem-szájnak ingere S mind, amiket e szép sziget, Ételt-italt terem";

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Mese a 10 kicsi egérrõl 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Zegi Norbi HUN
Mausok lesüllyedtek volna a tengerfenékre és el tudtak volna lopakodni egészen Washingtonig 😄

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Te jó ég! Mi ez a mesedélután?

Zegi Norbi HUN
Szerintem egy nukleáris fegyvernek nem kell cm-re pontosan célt találnia, mert anélkül is brutális pusztítást végez. Nem kellett volna minden ellenséget elpusztítani, mondjuk küldtek volna egyet Sztálingrádra, vagy Londonra és szerintem látva a pusztítást, meg hogy a levegõbõl bármikor érkezhet több is elég lehetett volna, persze nem akkor mikor már az ajtón kopogtattak a szövetségesek. Ha így lett volna, tuti felszívták volna magukat és Berlinre megy az a két atombomba, ahogy azt amúgy is szerették volna.

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Srácok!
Nem kell vitázni.
Megmondtam 10 Maus, valamint a Bismark és testvérhajója.
Ennyi kellett volna a totális gyõzelemhez.
Közel álltak hozzá, de az a fránya szerencse...

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Na hát ez van.
10 Maus, és a világ értelmesebb fele csak németül beszélne.
Stratégiai pontokra pakolva õket nem is lenne a mai napig szükség több harcjármûre.
10 Maussal az egész világtérképet le lehetne fedni és rettegésben lehetne tartani mindenkit.
Hasonló helyzet a Bismarck-al is.
Ha nincs olyan kibaszott mázlija annak a flottának, ami kilõtte, akkor az Atlanti óceán rettegett járõrhajói lennének a mai napig.
Ismétlem: A MAI NAPIG!
Mert mint tudjuk a németeknek volt akkora fejlesztési elõnye, hogy azt még 300 évig nem tudja megütni senki.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Na és ha van atomfegyverük? És? Mondjuk távol álltak tõle mint Maó jeruzsálemtõl, de és? Mit jelent pár atombomba? Annyit nem lehetett volna gyártani, hogy az összes ellenségüket kilõjjék, olyat meg végképp nem tudtak volna ami mondjuk az USA-t veszélyeztetné.

Amúgyis, V-2? Az egy pontatlan fegyver volt

Halottam jobbakat is.

Például hogy Magyarország volt a németek után a legerõsebb! Mármint a tengely oldalon.

Vagy hogy a németeknek volt atomjuk, csak nem akarták bevetni, mert Adolf szerint túl durva fegyver.

A németek megszállták a Holdat.

Sõt a Marsot is.

A németek megszállták az Antarktiszt, ahonnan csészealjakat indítanak.

Ki tudtak jutni az ûrbe

Olyan fejlettek voltak a német tudósok, hogy a találmányaikat ma sem tudjuk megépíteni, mert mindenki más annyira elmaradott hozzájuk képest. -Óh igen...60-70 év múlva se tudjuk tudásban utolérni õket.

Zegi Norbi HUN
Ezek mind feleslegesek lettek volna,ha a nukleáris fejlesztésekre nagyobb hangsúlyt fektetnek. V2 felszerelve nukleáris robbanófejjel döntõ fegyvertény lehetett volna és az ellenség remegõ lábakkal utazott volna Berlinbe, hogy aláírja a megadási nyilatkozatot 😛 Egy másik, párhuzamos világban talán így történt és ott sok minden jobban alakult 😊

Sõt télen a befagyott bering szoroson keresztül már alaszkát támadhatták volna a Mausokkal.

Láttam az Iron Sky-t és nekem marhára tetszett. <#taps>

Másik nagy kedvencem mástól: Ha a németetek meg tudtak volna építeni 10 mûködõképes Maus tankjuk, akkor megfordíthatták volna a háborút.

És tényleg!
Végigrobogtak volna velük Szovjetunión. Lényegtelen, hogy Tigrisek sem bírták a terepet, Maus bírta volna 190 tonnájával...
Gyakorlatilag gyalog kerülték volna ki õket. Nagy fegyvertény 1 mozogni nem tudó jármû.

És még 1 gyöngyszem: Nem is a németeknek kellett volna nyerni, mert volt néhány légvédelmi bázis (vagy mit magyarázott a delikvens) amit az Oroszok nem tudtak elfoglalni a háború végéig. Ha tovább próbálkoznak, a németek nyertek volna annyi idõt, hogy újjászervezzék magukat.
<#falbav>
És ezek mind felnõtt emberek (1ikük katona családból származik) szájából hangzottak el.

Toby0501
Arra már nem áll fel?<#banplz>

Eagle16
Na végre.

- in 8.8, there will be national crew voices

Mondjuk EU-s Q&A-ból van, szóval lehet hogy megint valami hülyeséget mondtak, de hátha.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Elásták...

Szólj neki, hogy van még remény. Ha visszajönnek a Hold sötét oldalára menekült nácik, az elsõ dolguk lesz a félve vegyes tisztelettel elföldelt Tigrisek reaktiválása. Hadd reszkessenek azok a bolsik!

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

noobmeter helyett tudtok valami stat nézõ oldalt?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Mai legszebb vereségem...Napok óta hasonló csaták,de itt éreztem elõször hogy mintha egyedül lennék...A vége meg az artyval...megáll és odabasz ezret a lejtõn..
Talán kis szerencsével lehozhattam volna,ezt már nem tudom meg...
Szegényes angol tudásommal kommentáltam is elkeseredésemet,gyakoriak bizonyos szavak melyeket sûrûn ismételek kínomban.
Itt megvan ha valakit érdekel

Én ezeken esküszöm beszarok. Nulla-nulla-nulla....legalább egyet sebezzetek idióták! Egy lövésnyit! De ez is túl nagy elvárás.

Nagyon-nagyon régen volt 1 pont ilyen elveket valló klántársam.
Nem értette meg, hogy a Tigris itt is kilövi azokat a tankokat, amiket a 2. VH-ban.
Fel volt háborodva, hogy itt 70es évek beli tankokkal kell együtt játszania.
A tigris megelõzte korát, meg a világ legjobb tankja?
Mondom: Pont ezért lett minden tankfejlesztés alapja...
Annyit mondott erre, hogy: Csak azért nem lett fejlesztési alap, mert az oroszok direkt ásták el mélyre.
És tényleg! Oroszoknak azért nincs atombombájuk, mert rohadt imperialista amerikaiktól kellene másolni...
Ilyen embereknek nem lehet logikusan érvelni.
Mert õk csak annyit látnak, hogy az ellenfelek nem szarják össze magukat ha meglátnak 1 tigrist. (én Shermannal azért tartotok tõle)
Minimum, hogy ellenfélként a legénység skilljeit el kellene veszteni, illetve a képzettségnek is maximum 60%-nak kellene lennie, ha tigris jön szembe. Mert ez így történelem hû lenne.
Így kellene történnie a játékban is:

Eagle16
Meg ha a pálya sarkában van valaki, akkor jelzi elõre, de ha nincs meg a skill akkor el kell menned a sarkáig hogy biztos legyél benne...SPG likvidálásnál jól jön. Vannak ilyen "kényelmi" funkciói is, ami nélkül meg lehet lenni, de alapvetõen akármin jó tudni hogy most akkor éppen látnak vagy nem.

Most hogy kevesebb az SPG, így kicsit kevésbé fontos ez igaz, de én nem szeretem fölöslegesen össze-vissza tekergetni a tankomat, jó néha kicsit "pihenni", mikor tudom hogy én látom õket, de õk nem látnak engem. Nem kell minden pillanatban feszülten koncentrálni. Ahogy mondtam, "kényelmi" funkció, részben 😊

voivod32
Na ilyen is ritkán fordul elõ ezzel a tankkal!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Akkor is hasznos nagyon, ha védekezni kell, vagy épp nem akarod elsütni az ágyút, viszont az ellenfél mozgásban van.

Eagle16
Az nem baj hogy késik, mert az ellenfél se azonnal lõ rám amint meglát, idõ kell mire becéloznak.

Én mindenre azt teszem elõször, nem egyszer mentett már meg sokféle helyzetben.

Az se mindegy hogy ha bokor mögül lõsz, akkor tudod hogy vissza kell húzódni mert megláttak, vagy lövöldözhetsz tovább mert tudod hogy nem látnak...szerintem a legjobb.

mijki
Na beérett ez a tank is, 22 csata kellett:

24mp-n múlt a gyõzelem

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Leghasznosabb? Leghasznavetetlenebb. Nekem egyedül a Foch-on van, de tapasztalatom szerint eleve egy másodpercet késik a jelzés a tényleges spottolódáshoz képest. Nehéz és közepes harckocsira meg totál felesleges, azokkal elõl kell lenni és azt feltételezni, hogy mindig látnak ez azokanak "kell" akik hátul nézegetnek. Egyedül TD-re meg, bokorban bújkálós könnyûre van értelme. De azokra is van jobb skill.

Oddball: Nem lehet világháborús APCR, mert nem volt hozzá. De amúyg valóban annak felel meg.
Én nem használok már semmit, "tiszta" vagyok két hete. Ha a WG korrigálja ezt az idétlen szórásképet, akkor esetleg visszanézek. Azt se bánnám, ha kivennék randomból a prémium lõszert.

Visszavonultam, néha rezidens tanknerdként beírogatok még.

Eagle16
Ha teljesen kiveszik, akkor tuti hogy felrakom a coated optics-et mindenre, TD-n maradhat a binocular. Csak ennyire fontos nekem hogy ki lát meg kit elõször.

de azert gondolom te is hasznalod

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

pointer4
Áruld már el nekem, hogy miért ilyen fonots az a TD 😊
Amíg nem volt, addig is meg lehetett lenni. Speciel én baromságnak tartom, be se kellett volna tenni. Egyébként ki is lehet tapasztalni, honnan látnak meg, szóval noobmankó.

Nemáááááá. Az a különbejáratú hülyebiztosításom...

Eagle16
A lövedék a kulcs. Az egyik APCR-t lõ a másik meg HEAT-t.

A hatodik érzék elég nagy mankó mindenkinek, kb. a leghasznosabb skill a javítás mellett, ha elveszik akkor én tuti vaknak fogom majd magam érezni 😊 Már nagyon hozzászoktam hogy van. De egy idõ után már természetes lenne hogy nincs semmi figyelmeztetés...meg lehet lenni nélküle, csak könnyebb lesz csapdákba belefutni.

Egyik lõszer még a régi vh-s nyílorrú wolfrámmagvas, másik az 50-es években tervezett kumulatív.

pointer4
OMG
Nem mintha most túl nagy camp lenne.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Barom ez a SerB. Mausba meg IS-7be nem kell a többiek meg szívjanak 😄 Ha kiveszik még nagyobb camp lesz 😄 Legalábbis én biztos beállok majd a TDk seggébe meddel 😄
Ugyan az a löveg van mindkettõn.
Én se at mondom hogy jobb, hanem azt hogy legalább olyan jó.

Egyébként az csak nekem fura, hogy a D-25T löveg gold átütése az oroszoknál 217 mm a kínaiaknál meg 300? Ennyit számít a Made in China?

Master91
Nem csak az SPG-k lõnek 😄
Kevesebb spg-vel szerintem se kell.

Az lehet, hogy nagyok a gyenge pontok rajta (bár sztem nem), de a tigris maga egy weak spot 😄 A dpmmel nem vagyok tisztában, de max abban lehet jobb, egyszerûen nincs más amiben jobb lenne. Ergo TigerP is better choice. A lóerõs dolog meg képlékeny dolog, mert a t-62nek is gyenge motorja van mégis pörög, mert jó a talajellenállás együtthatója. Nekem úgy rémlik a TigerP gyorsabb volt, de nem ma volt, mikor ezeket a tankokat húztam.
Master91
- SerB doesn’t like the Sixth Sense perk and wants it removed. Whether it will be nerfed or how, he will warn players in advance

Én próbáltam mindegyik T7 heavyt, nálam ez a sorrend:
1. IS2 (300as pen, egy 9es tankon is ott hajtogat pinát ahol akar, + õrült DPM)
2. T29
3. Tiger P
4. Black Prince
A többi meg a futottak még kategóriába tartozik.

Bizonyos szavakon elcsúsznak páran. A TigerP 35km/h-val mehet max. a Tigris meg 30km/h-val. Tehát a TigerP valóban gyorsabb (ha valaha eléri azt a sebességet), de mivel a hp/t arány a sima Tigrisnél messze jobb ezért az mozgékonyabb(nem pedig gyorsabb).

black prince tényleg komoly saját tierjében 😊

élesben: t29,IS,tiger,tiger p,kv3 van/volt
teszten: BP,amxm4 és IS-2 próbáltam

BP-vel 82 csatát mentem teszten, amxm4-el 36-t és is-2 50++.

Teszten BP-vel a 82 csatából 70-be tutira t8-9-be voltam. Alig emlékszek t7 csatára. T7 csatában 2k felett lõttem mindig. A többiben viszont változó sikerrel. A gold spam miatt és a relatíve full t8-9 tankos mezõnyben az átlag damage 1300 fölött volt 1 picivel úgy h nem használtam goldot és ugyebár az enemy gold áradata miatt nem is tudtam "sokáig" élni. Élesben sztem 1500-700-t tudom hozni vele.

Amxm4 tigris feeling. Sztem amennyien utálják és sok embernek nem megy vele, én nekem annyira jól fog menni vele. A pár csata alatt nem teljesített rosszul, emlékeim szerint 1500 feletti átlag damage-em volt, köszönhetõen a 212-s pennek.

IS-2-vel BP szinten voltam, 1300 körül volt az átlag damage és szintúgy az állandó magasabb tierben való csaták miatt/gold spam, nem tudtam 100%-ig kibontakozni.

Élesben biztosan jobban teljesítenének a kezem alatt, de érzésre én a tigrisben találtam meg azt, ami nekem t7-ben 1 heavyben ülve kell.

Ezek a "tapasztalatok" után alakítottam ki a véleményem. Nem szent írás stb. Szimplán a videó miatt írtam le, mert meglepõdtem h leszarozza a srác a tigrist, sõt szerinte t6-ban lenne a helye, annak ellenére, h t7-ben is bõven megél. Arról szerencsétlen tank nem tehet h egyesek nem tudják használni. Amilyen harcmodorra kitalálták, azt elvégzi, teljesen jól.

Bocs a hosszú szövegért, részemrõl ennyi volt a t7 heavy témához való hozzászólás. Tiszteletben tartom mindenki véleményét, enyém is eléggé szubjektív, ezt elismerem, de ilyen ez a popszakma 😊
Hát éppenséggel egyik gyenge pontja se olyan kicsi, hogy "kinyujtott nyelvvel a monitorra ráhajolva" keljen célozgatni. Pláne most, egy pontosabb löveggel nagyobb távolságból simán lõhetõ a kupola vagy a lánctalp fölötti rész, a hasa meg pláne. Egyébként is, a Tiger P tulajdonosok 90% azt hiszi a frontpáncélja átüthetetlen és megvédi mindentõl, másnak bele a pofádba, aztán csak néznek mikor sorban kapják a sebzõ lövéseket.
Ezt a 28 km/h-t meg nem tudom honnan vetted, de tuti hogy több. A súlyuk nagyjából egyforma, de a Tigrisnek 870 Hp-sa motorja van a P-nek meg csak 670. Nehezen hiszem hogy így gyorsabb lenne.

Kicsit visszatérve a "melyik a legjobb 7es heavy tank" témához, miért érzem azt, hogy a többség nem is próbálta az összes 7es heavyt?
Én vagyok az egyetlen, akinek a Black Prince pl benne van a top3ban?
T7 felett Tiger P és T29 jobb nála, viszont saját tierben a legjobb frontja szerintem a BPnek van(legalábbis kevesebb a weakspot rajta, mint a TigerP-n). 175penes ágyúkat még pattintja szembõl jól forgatva és a rof + 1450 hpnak köszönhetõen 1v1ben szinte mindent öl a tierjében. Közelre/távolra pontos, a pen elég t8ba is, a tornya is véd ~225 penig szembõl(caern+centurion pattogott, de csak tippeltem az értéket).
Angol heavy ágról alig esik szó, pedig tier7ig mindegyik erõs a saját tierjében, t8-t9 tûrhetõ a t10 meg álom kategória(nekem legalábbis jobban tetszik, mint a többi 10es heavy tank).
KV3/IS/IS2/Tiger/AMX M4 mind jó tankok, de a top3ban nálam nincsenek benne(Nagyobbak között is többet ér szerintem az elõbb említett 3. Hozzáteszem ez azonos színtû játékosokat feltételezve érvényes, személyes játékmódtól függetlenül).
Szal valahogy így történhetett:
- Ivánm ez a játék így túl arcade. Kellene valami amitõl élethûbb lesz.
- Oké, rakok pár bokrot a szakadék szélére, az elég élethû.

tigrisnek pörgõsebb a motorja, jobban gyorsul de kisebb a max sebessége, tiger p pedig lassabban gyorsul, de nagyobb a végsebessége.

Ha 1 400 méteres egyenes szakaszon lenne verseny, tiger p-re adnám a voksom, de mivel nem errõl szól a játék....inkább a tigrisre szavazok sebesség terén.

Érzésre nekem tiger p 1 tetû volt, tigris meg 1 med hozzá képest, sokkal mobilabb mint amilyen a tiger p volt....(tudom túlzó, de egyszerûen felüdülés volt sima tigrissel menni tiger p után)

Ettõl függetlenül ízlések és pofonok 😊