World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam a T7 heavyk így néznek ki:

1. Tiger P, az a front brutál, minden helyzetben használható
2. T29, ha sikerül hulldownba kerülni (sok hely van) akkor remek cucc, de mivel nagyon függ a tereptõl ezért került a 2. helyre
3. IS, IS2 - szeretem mindkettõt, de olyan semmi extra tankok. A lórugás viszont jó elrettentõ erõ bennük.
4. Tigris - semmi extra tank, de a kicsi alfa miatt gyengébb mint az ISek. Elvben beforgatással lehetne a páncélzatából kicsiholni valamit, nekem nem sikerült.

Nagy arc! 😄
Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Eagle16
Ja meg azt is írta hogy a 0.8.5-höz képest 3-szor kevesebb SPG van. Maradjon is így 😊 Sosem gondoltam volna hogy ez megtörténik amúgy...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Távolsági harcban egy t6 td úgy megeszi a tigrisedet hogy azt se tudja mi lövi.Távolsági harcban m4-el megeszem tigrist bazd.

Jó, mind1 igazából, egyéni véleményként a tigris számomra a no1., de mindenki jön és mást mond rá, mert mást tapasztalt.

#239680 csiki-csukiban értelem szerûen IS-esek nyernek, hull-down-ban t29 nyer, távolsági harcban meg tigrincs 😊

#239683 Ez a fele gold, fele AP a t29-nél 90-sel, teljesen igaz, csak ugyebár 1000 emberbõl 1 van ilyen 😊 De ezt írtad is😊

A legjobb t7 heavy kijelentés akkor erõs és szubjektív kijelentés volt, de azt el lehet fogadni h tigrissel is lehet alkotni, csak tudni kell használni 😊 (aki pedig nem tudja használni, az ne szarozza le, ez ilyen reakt. a videó szövegére végülis 😄)
Eagle16
Best of SerB a tegnapi hírekbõl.

- Q: “Autoloader tanks are overpowered!” A: “How terrible. Get one autoloader too and pwn. Of course, skilled players will destroy you while you reload your drum and you will start whining again – too bad, in this case, medicine is powerless.”

Q: “I have too little FPS!” A: “Upgrade your abacus at least to calculator, clean it up inside, update drivers etc.”

Q: “Arty was overnerfed…” A: “Oh my, we forgot to ask your opinion when we did it 😞 But yes, your opinion is very important to us.”

Van egyfajta stílusa, de azért sokszor igaza van szerintem. Az "Upgrade your abacus" részen feküdtem 😄D

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Egy hulladék...Azért, mert egy tapasztalt játékos jól tudja használni a noobok között, bujkál vele kivár meg stb, attól az a tank még egy rakás szar marad. Tierjében max az amxm4 ami szarabb.

T29nek a hullja t7ben erõs, a torony meg IMBA, ha rámegy frontba eyg tigerre esélye sincs. Kínai IS nagyon brutál a 300as HEAT-tel, és mozgékony is. Az orosz egy fokkal rosszabb sztem. És akkor még ott van a TigerP, aminek brutál a frontja és még a lövegpajzs is pattint nagy lövegeket.
Én továbbra is azt mondom, az ember a hajára kenheti a dpm-et, amíg nem adódik olyan helyzet, hogy percekig kint tud állni fedezék nélkül, és zavartalanul tudja lõni az ellenséges tankot, aki persze szintén nem bújik be valami mögé (és jobb esetben még a tüzet sem viszonozza). És mindnyájan tudjuk, milyen gyakran alakul ki ilyen szituáció... A csatákban 90%-ban a fedezékharc dominál, ott pedig a nagyobb alfájú tank fogja vinni a pálmát. Mindezt persze heavykre érvényesítve, TD-k egészen más tészta.
Nekem volt IS T29 és Tigris is,T29 kiabszott jó tank,de az IS akkor is veri sajnos.Tigris meg elég vacak volt.Hátulról sniperkedni tud,de közel harcolni és elõremenni nem,hamar szétkapják.

Ha a T29-re valaki felrakja a 90milis ágyút és mondjuk fele-fele arányban megtölti golddal(T8-T9 csatákra) a többi sima AP akkor már a dpm se ér semmit sem a Tigrisnél mert gyorsabban tölt újra a T29 és közben ugyanannyit sebez, de ez már csak ilyen szõrszálhasogatás. Legtöbben úgyis a 105-öst teszik fel rá.

Magyarokról jutott eszembe,tegnap le akartam duplázni Is3-at,betett himmelsdorfba,két csapattárs magyar volt,vk45 meg e75.Hogy azok mennyit dumáltak csata alatt.Végül is sikerült duplázni,de ezek végig dumálták a csatát.Bár ott találkoztak elõször.

KoJin Mekre
Én megmondom õszintén, hogy amit írtok az így igaz, nem sokan fossák össze magukat a tigertõl... 😄 de azért amiket írtok is... sokan rosszul használják... valaki rusholni akar vele az felér egy öngyilokkal 😊

Tigerben ülve egészen addig nyugodtan ülök a székemben amíg nem látok t29-et f2f vagy azt a pöcs tankot a t26e4-et vagy mi... gusztustalanok ! 😄 😄 😄 (jó tankok)

Tigrist azért tudja megverni az IS, mert lõ, majd fedezékbe vonul. A Tigris meg már vert helyzetben van, mert hiába viszonozza a tüzet, az alfája miatt jól elmarad. Plusz felgyújtani se egy nagy etvász. T29 meg beáll hulldownba, és mozog kicsit, hogy ne tudd belõni a kupoláját, és máris ingyenfrag vagy neki. Az igaz, hogy Tigrissel hátulról érdemes pötyögtetni, ilyenkor van elemében, de akkor már ott a Tigris P, ami mindezt szintén tudja, és még páncélja is van hozzá.
Van ott mindben hülye,t69 meg amx 50 100 meg akart szopatni ENSK-en,t28-al voltam,azt hitték mert fürgék és tudják kerülgetni a házakat kinyírnak.E-F 7-8 kockánál.A csata végén a bázisunkat védtem már csak két heavy maradt ellenem,tigris meg t29,szintén két oldalról próbálkoztak,de nem számoltak a 120 millis ágyúval ami már csak 7.6 másodpercig tölt és a vastag páncélommal.Már alig várom hogy 100%-os legyen a legénység,kíváncsi leszek akkor mennyi lesz majd a töltési ideje.

t7-ben inkább a T 29 meg Tiger P a nyerõ, mögöttük kicsivel az IS a pen miatt. Tigrisre erõs túlzás mondanide a hibáival eggyütt azért szeretem😊
érdekes......

Obviously, thanks to the game, everyone noticed the Schmalturm – the “narrow” turret for the Panther. This was of course a real project, but the 75mm L/100 is… well, semi-real. In early 1943 (January, in fact), Hitler demanded this gun to become the Panther armament. At that point, the gun was not even developed I believe (long barrels have problems of their own – most notably the vibrations, in fact reducing the gun accuracy, they are also very expensive and notoriously difficult to make) and nothing came of it. But, it was proposed. What WAS however developed, was the Panther with autoloader. Basically, ©koda Pilsen developed an autoloading mechanism for the Panther KwK 42/2 (to be ready in April 1945) – so yes, Panthers with autoloaders could roam the battlefields of WoT one day.
szemtõl szemben, pont a dpm miatt sztem elõbb csontozza ki a többi társát 😊 (de javítsatok ki ha nem így van, mert lehet h hamarabb fogy el a tigris 😄)

És ez a szemtõl szemben elég ritka helyzet 1 csatában, vagyis tigrisnél pont ez a legnagyobb hiba, kiállni szemtõl szembeni harcra, mivel úgy kell hozzá állni a tigrissel való játékhoz (sõt talán minden másik tanknál is) hogy minél kevesebb sebzést kapj be, de hatványozottan többet vigyél be.

1 face2face harc után a 200 hp-s IS is 1 shot bármelyik másik t7-s tanknak, csata végén mit ért el? kinyírt 1 tigrist mondjuk, 1450 hp-t lõtt és kész. Nem 1 nagy teljesítmény 😄

Ettõl még nem lesz jobb maga a tank pl. az IS a tigrisnél 😄

1 dolog viszont igaz: tigristõl senki nem fél úgy igazán, meglátnak az emberek 1 IS-t, jaj ott van nála a nagy lób.szó gun, na tolatás mert itt gondok lesznek 😊 Tigrisnél meg 1 mosoly, és már a zsíros damage-re gondol mindenki. Lehet én ezért szerepelek jól vele, mert mindenki elbízza magát, és amikor füstölög a roncsuk én meg vígan megyek tovább legalább fél hp-val de inkább többel...na akkor biztos kerekednek a szemek 😄DD
Valahol azt olvastam hogy szakasztarsak nelkul nehezen hasznalhato. Teljesen egyetertek ezzel.
Azért nem kellene párhuzamot vonni a ki milyen jól játszik és a kinek van igaza esetek között!
Kvázi a két dolognak semmi köze egymàshoz.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Ez derék dolog, de azért objektíven szerintem kijelenthetjük, hogy a Tigris az egyik, ha nem a leggyengébb T7 heavy. Ettõl függetlenül jól használható gépezet, én is szerettem, de szemtõl-szemben felállásban a legtöbb riválisa kenterbe veri.
bocs, ez elég szubjektív kijelentés volt 😊

De meg lehet nézni a statom vele, nem azt mondom h eget rengetõ, de messze jobb mint bármelyik másik t7-el (max annyi h a régen játszott t7-s tankokkal most jobb eredményeim lennének, de a tigrisnél nem jobb biztosan)

2k feletti eff-em van tigrissel, átlag xp-m is sztem elég szép (664 de prém nélkül...), avg. damage miatt se szégyenkezhetek 😊
Nem pénisz lengetés, csak mint számokat elnézve, értõ kezekben(lehet nagyképûség, de úgy érzem tigrissel tudok játszani, tudom h kell használni), nagyon is komoly erõt képvisel 😊
Tegnap jatszottal... Vedd meg es " elvezd " hosszutavon 😊 Agyfaszt lehet kapni tole.
Lila... En most egyszeru foldi halandokrol beszeltem nem olyanokrol akik m3 lee- vel is haromezret sebeznek 😊
Legjobb T7 heavy?? Na azért ne vaduljunk.
popey8
Te biztos jobban tudod nálam, h nem így van mikor én játszottam vele tegnap LOL. Az egy dolog, h neked nem volt vele szerencséd, de platoontársam lila, szal kicsit jobban tolja mint te vagy én. Bár nem tudom, h neked milyen a statod, de az írásodból kiindulva nem tûnsz unicumnak. Ezt ne vedd légyszi személyeskedésnek v ilyesmi, ez csak egy feltételezés. Elhiheted, többet keresett, mint én. Szinte minden körben több volt a dmg-e, mint az enyém vagy a másik társunké, pedig mi type-pal mentünk, ami strapabíróbb, ugyebár.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ez biztos nem igy van. Eleve szamolni kell minimum ket fogyoeszkozt. Hullanak benne az emberek es a modulok. A gyorsasaggal sem er sokat mert elol nem mehet. Se pancelja se visszatarto ereju fegyvere nincs. A legnagyobb problema hogy egyszeruen tul nagy s ezen a nagy feluleten barhol loheto. A toronyol elkepzelheto szembol lepattano de ennyi...
Még ennyi hülyeséget összehordani 1 videóban, szerencsétlen még beszélni se tud... 😄

A tigris teljesen jó a maga tierjében, sõt messze a legjobb t7-s heavy, t7-ben csak AT-7 jobb nála. A titka hogy mocskos sunyin kell vele játszani és hagyni a sok hülyét hadd kapják be a lövéseket, és hadd vigyék el a "balhét". A végjátékra kell vele gyúrni mindig, amikor low hp-s tank zerg van...és te full/közel full hp-val állsz ki ellenük 😊

A páncélja nagyon random, pattintottam már bl-10-t is a frontjának egyetlen döntött részével szembõl, de van olyan h t5 tankok lyuggatnak ementálivá ha nem viselkedsz kellõ tisztelettel velük. Sok szolgálatot tesz a gun körüli spaced armour is...ha csak lehetséges illik kihasználni ezt illetve hogy böhöm nehéz szóval rammolni is kötelezõ ha úgy adódik.

A gun a legtökéletesebb az egész tankban, és pont a "kis" sebzés és a nagy dpm miatt, az ember bele se lendül és már 2k-t össze lõtt 1 normálisabb meccsen. BIA-t kihagyta a srác, BIA-val 7.09 alatt tölt a 88-s szóval sztem teljesen jó.
1- nem volt se smile, se semmi, ami normális ember poénkodására, ironikus megjegyzésére utalna
2 - milyen jogon beszélsz velem úgy, mint akit a seggedbõl rángattak ki? Lehet több eszem van, mint neked, de kulturáltságban biztosan magasabb szinten állok mint te.

eott
You made my day! Köszi! <#nevetes1>
Eszed annyi, mint egy marék száraz molylepkének.

becsületes vagyok, megyek fürdeni. boáff

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

A tegnapi elsõ meccsemen a játékosok. 😊

és erre büszke vagy? Másik 14 ember játékát rontod el vele. Mert persze elõfordul, hogy csata közben, közbejön valami, de ez...

Köszönöm az Arany Horda (AR-H) klán nevében ezt a remek, hangulatos versenyt. reméljük, még sok ilyen lesz a wottörténelemben. :d

Hú ha ezt nem tudtam.....
Akkor ezért fürdik minden T34 Malinovkán!!!

A prém tank nem is arra van hogy jó legyen a statom vele, hanem arra hogy megnyomom a Battle gombot és kimegyek szarni. Mire visszajövök buktuk a csatát és hozott nettó 15k-t.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

popey8
Tegnap platoontársam fcm-mel többet keresett, mint én a typeppal. A kínai csoda után sztem az fcm a legjobb pénzkeresõ. Igaz nincs páncélja és rohadt nagy, de olcsó a lõszer, nagyon jól manõverezik és gyorsan tüzel + nagyon jó az átütése. Ja és Tier korlátos.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ezek a magyar terrorelhárítás szakemberei a 2013 Szlovákiában megrendezett szituációs lövészeti bajnokság döntõjében?

popey8
Egy jó prém tank + egy jó platoon + egy jó event (nem legyen igazam, de sztem többet nem lesz, mert sokan "túl" jól kerestek)=

+ a platoonozás elõtt egyedül 300.000-500.000 kredit. Kerestem kb. 2 és fél milliót, csak tegnap<#wave>

A premtankok nagy resze alapbol egy rakas szar. Azokkal jol jatszani nem tud mindenki. En sem tudtam a T34-el. Az fcm-et ne is emlitsuk.....
Ja bocs, nem peter hanem Steve a pisti 😄
Vagy nem tûnik fel neked. Amikor Peter Blood a "Teknõsben" beleugrik a Porsche Tigrisem pofájába, milyen easy kill lesz, aztán amikor face to face szétszedtem ott sírt, meg elküldött anyucimhoz 😄
Ja, 400-at sebez egy lövéssel...t6-ost csatában mindig látni KV-1s-t aki 400-at sebez egy lövéssel...és azzal annyi mert egy tud lõni egész csatában, aztán felrobban. Zseniálisak. A prémtankosok meg....ajajaj.

Tigris legenda ( lenne ) Kv1-s úuuuuuu .eci mekkorat sebez!!! Józsi is aszonta hogy nagyon jo és HE-vel még nagyobbat sebez !!! (...........) Vegyuk azt !
Gyerekeknek ez is elég. Nincs ezzel baj had jatszanak.
"Tigris, wháoooo""KIRÁLYTIGRIS, WHÁÁÁÁÁÁÓÓÓÓÓÓ"
"Játszik a f*szom T4-ben, inkább veszek T8-at, 300 csata után úgy is ismerek már minden trükköt."
"WHÁÓÓ, 400-at lõttem egy lövéssel, WHÁÁÓÓÓÓÓ"

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Egyébként az miért van, hogy három kategóriában van a legtöbb hülye.
Német Tigris család. Pérmium tankok. KV-1S. Minden tankban lehetnek hülyék ,de ezekben a legtöbb. Mert ezek népszerûek? De komolyan, annyi hülye játékos van ezekben a tankokban.
Francia, amerikai vagy britt hülyét kevesebbet látni. A Sok siemka meg vanmagyar is eben a három kategóriában szeret menni.

ez nemtom miaszar en ezt akartam

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Na jó, de a többség az E75-öt se tudja használni. Egy hete KV-5el szemtõl szemben aláztam meg egyet. Pedig 167 mm az átütésem. Az E75-nek el kellet volna söpörnie, de hülye volt. Belemásztam az arcába, és toltam a idiótáját , lõttem a tornya tetejét, amit néha néha átvittem...jól elvoltunk, lesebeztem szinte teljesen, de a kill-t egy egy stock KT vitte be, aki jött és segített.

Pedig ha van egy csöpp esze, az E75, egy KV5-öst, és egy stock Tiger II-est, elsöpör mint a bálnaszart a monszun.

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

<#falbav><#falbav> mar megint kezdodik a " tigrisezes "