World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Tiger P, az a front brutál, minden helyzetben használható
2. T29, ha sikerül hulldownba kerülni (sok hely van) akkor remek cucc, de mivel nagyon függ a tereptõl ezért került a 2. helyre
3. IS, IS2 - szeretem mindkettõt, de olyan semmi extra tankok. A lórugás viszont jó elrettentõ erõ bennük.
4. Tigris - semmi extra tank, de a kicsi alfa miatt gyengébb mint az ISek. Elvben beforgatással lehetne a páncélzatából kicsiholni valamit, nekem nem sikerült.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
#239680 csiki-csukiban értelem szerûen IS-esek nyernek, hull-down-ban t29 nyer, távolsági harcban meg tigrincs 😊
#239683 Ez a fele gold, fele AP a t29-nél 90-sel, teljesen igaz, csak ugyebár 1000 emberbõl 1 van ilyen 😊 De ezt írtad is😊
A legjobb t7 heavy kijelentés akkor erõs és szubjektív kijelentés volt, de azt el lehet fogadni h tigrissel is lehet alkotni, csak tudni kell használni 😊 (aki pedig nem tudja használni, az ne szarozza le, ez ilyen reakt. a videó szövegére végülis 😄)
- Q: “Autoloader tanks are overpowered!” A: “How terrible. Get one autoloader too and pwn. Of course, skilled players will destroy you while you reload your drum and you will start whining again – too bad, in this case, medicine is powerless.”
Q: “I have too little FPS!” A: “Upgrade your abacus at least to calculator, clean it up inside, update drivers etc.”
Q: “Arty was overnerfed…” A: “Oh my, we forgot to ask your opinion when we did it 😞 But yes, your opinion is very important to us.”
Van egyfajta stílusa, de azért sokszor igaza van szerintem. Az "Upgrade your abacus" részen feküdtem 😄D
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
T29nek a hullja t7ben erõs, a torony meg IMBA, ha rámegy frontba eyg tigerre esélye sincs. Kínai IS nagyon brutál a 300as HEAT-tel, és mozgékony is. Az orosz egy fokkal rosszabb sztem. És akkor még ott van a TigerP, aminek brutál a frontja és még a lövegpajzs is pattint nagy lövegeket.
Tigerben ülve egészen addig nyugodtan ülök a székemben amíg nem látok t29-et f2f vagy azt a pöcs tankot a t26e4-et vagy mi... gusztustalanok ! 😄 😄 😄 (jó tankok)
Obviously, thanks to the game, everyone noticed the Schmalturm – the “narrow” turret for the Panther. This was of course a real project, but the 75mm L/100 is… well, semi-real. In early 1943 (January, in fact), Hitler demanded this gun to become the Panther armament. At that point, the gun was not even developed I believe (long barrels have problems of their own – most notably the vibrations, in fact reducing the gun accuracy, they are also very expensive and notoriously difficult to make) and nothing came of it. But, it was proposed. What WAS however developed, was the Panther with autoloader. Basically, ©koda Pilsen developed an autoloading mechanism for the Panther KwK 42/2 (to be ready in April 1945) – so yes, Panthers with autoloaders could roam the battlefields of WoT one day.
És ez a szemtõl szemben elég ritka helyzet 1 csatában, vagyis tigrisnél pont ez a legnagyobb hiba, kiállni szemtõl szembeni harcra, mivel úgy kell hozzá állni a tigrissel való játékhoz (sõt talán minden másik tanknál is) hogy minél kevesebb sebzést kapj be, de hatványozottan többet vigyél be.
1 face2face harc után a 200 hp-s IS is 1 shot bármelyik másik t7-s tanknak, csata végén mit ért el? kinyírt 1 tigrist mondjuk, 1450 hp-t lõtt és kész. Nem 1 nagy teljesítmény 😄
Ettõl még nem lesz jobb maga a tank pl. az IS a tigrisnél 😄
1 dolog viszont igaz: tigristõl senki nem fél úgy igazán, meglátnak az emberek 1 IS-t, jaj ott van nála a nagy lób.szó gun, na tolatás mert itt gondok lesznek 😊 Tigrisnél meg 1 mosoly, és már a zsíros damage-re gondol mindenki. Lehet én ezért szerepelek jól vele, mert mindenki elbízza magát, és amikor füstölög a roncsuk én meg vígan megyek tovább legalább fél hp-val de inkább többel...na akkor biztos kerekednek a szemek 😄DD
Kvázi a két dolognak semmi köze egymàshoz.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
De meg lehet nézni a statom vele, nem azt mondom h eget rengetõ, de messze jobb mint bármelyik másik t7-el (max annyi h a régen játszott t7-s tankokkal most jobb eredményeim lennének, de a tigrisnél nem jobb biztosan)
2k feletti eff-em van tigrissel, átlag xp-m is sztem elég szép (664 de prém nélkül...), avg. damage miatt se szégyenkezhetek 😊
Nem pénisz lengetés, csak mint számokat elnézve, értõ kezekben(lehet nagyképûség, de úgy érzem tigrissel tudok játszani, tudom h kell használni), nagyon is komoly erõt képvisel 😊
Lila... En most egyszeru foldi halandokrol beszeltem nem olyanokrol akik m3 lee- vel is haromezret sebeznek 😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A tigris teljesen jó a maga tierjében, sõt messze a legjobb t7-s heavy, t7-ben csak AT-7 jobb nála. A titka hogy mocskos sunyin kell vele játszani és hagyni a sok hülyét hadd kapják be a lövéseket, és hadd vigyék el a "balhét". A végjátékra kell vele gyúrni mindig, amikor low hp-s tank zerg van...és te full/közel full hp-val állsz ki ellenük 😊
A páncélja nagyon random, pattintottam már bl-10-t is a frontjának egyetlen döntött részével szembõl, de van olyan h t5 tankok lyuggatnak ementálivá ha nem viselkedsz kellõ tisztelettel velük. Sok szolgálatot tesz a gun körüli spaced armour is...ha csak lehetséges illik kihasználni ezt illetve hogy böhöm nehéz szóval rammolni is kötelezõ ha úgy adódik.
A gun a legtökéletesebb az egész tankban, és pont a "kis" sebzés és a nagy dpm miatt, az ember bele se lendül és már 2k-t össze lõtt 1 normálisabb meccsen. BIA-t kihagyta a srác, BIA-val 7.09 alatt tölt a 88-s szóval sztem teljesen jó.
2 - milyen jogon beszélsz velem úgy, mint akit a seggedbõl rángattak ki? Lehet több eszem van, mint neked, de kulturáltságban biztosan magasabb szinten állok mint te.
becsületes vagyok, megyek fürdeni. boáff
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Akkor ezért fürdik minden T34 Malinovkán!!!
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
+ a platoonozás elõtt egyedül 300.000-500.000 kredit. Kerestem kb. 2 és fél milliót, csak tegnap<#wave>#wave>

Gyerekeknek ez is elég. Nincs ezzel baj had jatszanak.
"Játszik a f*szom T4-ben, inkább veszek T8-at, 300 csata után úgy is ismerek már minden trükköt."
"WHÁÓÓ, 400-at lõttem egy lövéssel, WHÁÁÓÓÓÓÓ"
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Német Tigris család. Pérmium tankok. KV-1S. Minden tankban lehetnek hülyék ,de ezekben a legtöbb. Mert ezek népszerûek? De komolyan, annyi hülye játékos van ezekben a tankokban.
Francia, amerikai vagy britt hülyét kevesebbet látni. A Sok siemka meg vanmagyar is eben a három kategóriában szeret menni.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Pedig ha van egy csöpp esze, az E75, egy KV5-öst, és egy stock Tiger II-est, elsöpör mint a bálnaszart a monszun.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU