418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #275531 Emelnék némi szót imádott tankomról, a T32-es járműről.
A valóban kiváló elődjéhez, a T29-hez képest ez a tank egy csulában megforgatott kiszart takony. Némi túlzással, de mindenféle túlzások nélkül.
A torony pokolkemény, semmi nem lövi át, a testet meg kb. minden. A top csúzlit megörököljük a T29-ről, úgyhogy ami T7-ben fun volt, az T8-ban(sőt, ahogy nézem T9-ben is, ala M103...) egyenlő a cry-al. Ha ez nem lenne elég dombos/hasfedezős pályára NEM TESZ az MM és van olyan kedves, hogy folyamatosan 10-es tankokkal állok szemben, akik röhögve röhögik ki a goldomat.
Mindezek ellenére NEM mondom komolyan, hogy szar lenne ez a tank, mert kurvajó lenne. De ez, hogy az a felépítmény semmit az ég világon nem pattint,az durva. Ennél a T29 ezerszer többet csúsztatott, már ebben is jobb volt.
Ráadáskén mentem vele az előbb egy kört és egy idiótábbik fajta M103-al kerültem össze. Tök véletlen hulldownban voltam, ő meg a hasát(!!!!) mutatta. Csak kettőt lőttem a csak hasát takaró(!!!!) célkereszttel és semmi nem történt. Nem mondott semmit a lövész, mintha nem is lett volna sebzés, holott ott volt az a szar, előtte még a tornyát is pörköltem oldalról.
Kapja be a faszom a rohadt lag, ritkán lenne jó csatám ezzel a tankkal, erre ezt is elbassza.
-
AlucardHuN #275530 Hehe érdekes egy dolog ez a t34/85-type58 torony. Mondhatni igazi legális csalás:D Olyanokat nyel el/pattint hogy az hihetetlen, mindig ámulatba ejtxD -
Ugye nem egy E3 at akartál kupolán lőni?:D -
foxbat88fx #275528 nem jó :(
olyan kellett volna ahol van napi :D
sztem olyan 20%-os vagyok ma XDDDD :(
ezt a szopást!!! dél óta nyomom és nincs meg a napi misszió XDDD -
Tankász is? :D -
Dani271 #275526 Szép! -
wotlabs.net/eu, de ott csak utolsó 24 óra van, nem előző napi full. :) -
csoszi87 #275524 van de nem mutatom meg, mert tudom, hogy csak rinyálnál.
-
foxbat88fx #275523 nincs olyan oldal ahol meglehet nézni a mai napi meg az elözző napi WR-t?
planetwot nem jó%%%% -
csoszi87 #275522 Srácok!
Hogy is van ez a goldammo miatt Maus szar lett dolog? 1. köröm vele.
-
kisokka #275521 Valaki nyugtasson már meg, mert egyre inkább úgy érzem, hogy a városi környezetnek van bokorhatása. Már nem először tapasztalom mostanság, hogy szájbakúr egy TD kb. 100 méterről és egyszerűen nem VILLAN FEL, ha a városban vagyunk. Ez csak azért zavaró, mert okádékul ellentmond mindennek, ami a normális élettel összeegyeztethető.
A legújabb mumusom meg az amcsi T10-es TD és a heavy, aminek a kupoláját eddig bármikor keresztülfingottam, most meg alig. Ezeken tekertek volna, amiről nem tudok? Még oldalról se tudom zúzni, hamarább lőttem át a felépítmény oldalát, mint a kupolát, mi a fuck. Eddig is tudtam, hogy durva a kupola, de nem ennyire tántalán. -
Tuti nem te szeded be foxy gyógyszereit mostanság? :D -
Látod, de akkor már eléggé mindegy:D -
Destydeme #275518 ŐŐŐŐŐŐ,szívesen beszélgetek,miért vagy te kényelmetlen?
Ha rosszat írsz,akkor:Fu érezd magad..
Ha nem szívesen meghallgatlak,max tisztelettel:Sajnos ma nem vok jó kedvű ezért lehet nem értelemezek jól.
Szal mi a helyzet?idézlek:"Kezdem kényelmetlenül érezni magam "Ez nála valami wot,wg faszsság lesz,szal rágjuk át magunkat.. -
kisokka #275517 Tudja a bran, te írtad
Gondoltam valaki, vagy te majd elmondja/mondod.
-
Bebaxna,ha ilyen bugos lenne.
-
Destydeme #275515 Hi.Mi a ps? -
arel #275514 Hali.Egy kérdés.Ha az önjáró löveggel megveszem a hatodik érzéket ,és épp "műhold,, felvételben vagyok,akkor nem látom ha kigyullad a kőrte,mikor észrevesznek?Mert alapnézetből láttam. -
nyomiarty #275513 Hmmmm...érdekes,itt az AT2-t kilőttnek mutatja,a másik képen meg még él.érdekes..
-
nyomiarty #275512 Na ez a méreg,nem a cián !!!!
T5 csatában kicsi hetzerrel hét kill.Egy 85 HPs su85 marad az ellennél a bázisunk közelében.Na mondom,ez nagyon finom.Erre látom hogy nincs több lőszerem.

Rohanok foglalni de ő előbb beáll és nyernek.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....
Ja,a végére maradt a 2 gold ammom és az egyik pattant a 70 HP-s matilda oldaláról úgy 20 méterről !!!! Ha nincs goldom,simán nyerünk....
-
yossarianHUN #275511 Kezdem kényelmetlenül érezni magam
-
kisokka #275510 Tehát te egy ps vagy. -
Destydeme #275509 Benji hívlak. -
Destydeme #275508 Na igen,itt a gold kevésbé számít.Pirosból..lila.
De amikor a lila nem lát az jobban fáj,pedig hány ilyen van???????????
Nem mondom én vok a tökély(nem a faxt nem),ilyen vok jól látom:Kis térkép,nagy térkép,ha szólnak ts/wot s még fel tudom fogni.Van barátom,aki mondta,h neki ez sok,nekem megy egyszerre 2-3dolog.
Engem az zavar,h a pirosból látom,h bukó/nyerő..De a lila...Wazze az is lehet piros,mert kiderül,h egyedül fax..Na remélem érted...
A piros az piros,de a lilából várnád,h flankel..Ma is volt olyan,h b+ esze ágából sem volt másik oldalra menni..Támadjuk egy irányból..
Na most vagy én vok baszott jó(lehet),vagy ő nagyon tré...Azért ehhez nem kell 160 iq..meg a sok faszság:csak 1 példa..ha jön az ellen..hányszor volt mindenkinek,h"Engedd feljebb és 5en lövünk rá..erre ő rálőtt..ő lepattant...a többiek nem lőttek..hány ilyen volt mkinek?"Akkor az marad,h én vok qrva jó,h erre is gonddolok..
Omg hányszor mondtam milyen egyszerű a wot és mindig lestek mekkora fasz vok...
Érdekes Benajmin-el hozzuk a wn6 értéket...
Szal ps-ként mondom,szerezzen mki valakit akit szívből szeret,bármit megtenne érte,jól érzi magát vele,aztán ha nincs más(tényleg),akkor just for fun körök a wotban...Ilyenkor milyen szuper:"Nyerj 1 csatát és 1 nap prém a jutalmad."
Na ezektől az emberektől várok Választ és ha nem vok tök fa,talán boldog leszek. -
AlucardHuN #275507 Hehe, ma épp egy KT mondta hogy megint nerfelni kéne az artykat mert kilőtték (egyetértettem). Az enemy gaypanthere meg durcizott. Hála égnek engem ért a megtiszteltetés hogy M7-el kifilézzem:D -
kisokka #275506 Szerintem azért van megint sok, mert a nerf egy jó nagy átbaszás volt. A nagy "nerf" alatt elkezdtem húzni a ruszki arty ágat, mondom megnézem milyen felülről a pálya. Volt 1-2 arty, amire azt mondtam, hogy ez tényleg nerf, lószar az egész...Aztán rájöttem, hogy nem az. Csak tudni kellene játszani velük(amit én hálisten nem tudok).
Az artysták körében elterjedt, hogy szarabb az aim, meg a kör szélén csapódik minden...stb. Közben kellett pár hónap, mire rájöttek, ez nem igaz. -
Ellenkezőleg értettem, azért lát ilyet sűrűn, mert csak 5-ös harcap van. Ha 6-os lenne, kevesebbszer látna 5 artys csatát, mert mindig 6 arty lenne lenne. :D -
foxbat88fx #275504 na várj mégse.... majd holnap vagy máskor
most baszott fel agyilag ez a manipulált szar
dél óta kettő !!!! 2 !!!! túlélt csatám van, szóval napi missziót nem tudtam megcsinálni 8 óra alatt -
Destydeme #275503 10perc és hívlak,addig gyorsan válaszolok itt akinek kell.
Tényleg nem jöttél rá eddig,h azért megyek veled,mert esetleg kedvellek?
-
Destydeme #275502 Hi.Mert eddig mire volt,15-re? :) Az arty nerf csak az értékekre volt?A csatánként 2 arty csak a játékosok álma volt?Azt hittem nem..Erre kiderül,h csak a nerf miatt nem volt ennyi?
Most van vmi 1800dmg+3kill= 40k kredit.Ezért van megint sok? -
kisokka #275501 Ez meg inkább az XVM megkérdőjelezése, mint a gold téma, de legyen.
Aki az XVM szerint viselkedik, már a meccs elején ki lehet szűrni, hogy valójában mivel szerezte azt a lilát, vagy ő szerezte -e. Természetesen az ellenfélről nehezebb kideríteni, de ha egy balfasz, akkor az is igen hamar kiderül(pl. ma egy JgPanther lerammolt lilaként és én egy WZ-111-ben ültem...).
A goldlőszerre meg felvetették már a megoldást, korrektebb lenne az egész, ha úgy lenne.
-
foxbat88fx #275500 mehetünk szakaszt de úgy fogsz szopni mint a torkosborz :D
sztem 20-30% közötti WR-nél lehetek ma
komolyan mondom lassan fel kell valaki bérelnem h ne legyen ennyi vereségem, fizetek érte 1 év prémet XD -
yossarianHUN #275499 Egy piros játékosból még fullgolddal se lesz lila. Sokat javíthat a staton, de nem ennyit az arany. -
Azért, mert 5re van korlátozva az artyk száma. Trololol. :D -
Destydeme #275497 A c6-ban a wotban van,ugye?Akkor hívlak..
Mamacita-m gépe nemrég landolt Zürich-ben.Az idén már"nem kell"romantikázni.....én meg qrva jó kedvű vok..Szal támadás!
De a ban-t még mindig nem mesélted el..
-
Destydeme #275496 Ja,amit még akartam,beugrott.
Az egész sírás minden téren nevetséges..De tényleg.
Sokszor volt olyan,h xy bejött türkiz/lila értékkel és az 1. percben jó 8.Gondoltam,biztos játszott a gyereke.Aztán ez kezdett egyre gyakrabb lenni..Akkor már gondolkoztam,h minek az xvm.(Felbosszant,arra pláne nem)
Erre-név nélkül-1 barátom írja,h xy klán stratégiája:Randomban csak 3as platoon+gold lőszer...Na akkor kérdem:Tényleg kell az xvm?Annyiban jó,h a piros nem fog xart sem tenni,de ezek szerint a lila is lehet piros.Érted?Ezek szerint lehet,h amikor azt gondoltam,h a gyereke játszik,kiderült,h nem is,csak épp egyedül volt,lehet gold nélkül?Lehet kiderül,h a falka nélkül xart sem ér?Na ez mind csak költői kérdés?Mindezt úgy,h azt hiszem 36 század csatám van össz, a win meg 54%.Vagyis nem igazán van mesterségesen generált winrate-m,sőt kedves barátom a te szopó rollered miatt(Fox)a win is esik,pedig sztem qrva jó játékos vagy+ az életben is életre való.
1 szó,mint 100:Ez a gold noob+lila vok"Fear me!"is csak legenda.
Én már régebben is mondtam pl:A pusztító nálam frag stelaer medal, az invader sajnos sokszor rohanok foglalni,de semmit nem csináltam,a defendef ue csak fordítva..
RGO nálam a mérvadó a hitrating,aztán a sniper medal.
Ps:Lőjetek választ,mert érdekel.Megtörtént eset,megnéztem 1 lilát:kb 6k csata(nálam ez reacc) ennek a fele,t49,hellcat és KV1s csata.Akkor ez valóban jó játékos?(Ezzel a 3 tankal egész jó).Jó=Lila játékos,valóban?Esetleg csat hevében kiderül,h a xarban hagy,de ez már csak a személyes.. -
foxbat88fx #275495 nem tudok visszaírni mert chat ban-on vagyok
de ne akarj szakaszt velem, mert brutál lerontom a WR-ed... kb minden 5. 6. csata győzelem
a többi lose -
Destydeme #275494 Hi.Sztem neked most írok először..Egyet értek veled.Én sem értem.
Meg csata közben sem ezt a sírást,még akkor sem ha aranyért veszi/venni.Nem olyan sok pénz a 8-10 arany,NyEurópai fizetésben meg pláne.
Ha vki 15+ -ig tölt akkor vszínű alapból benne a gold,persze,h nem fog szólni a T71/Amx-nek,h "Várj komám arany van bent,maradj még 15secig amíg újratöltök"..
Ennek ellenére szinte minden csatában olvasom,h xy arannyal lő,gold noob..
Miért?Mert megteheti?Gondolom,akit lő az nem teheti meg,csak erre tudok gondolni.Vagy ha nem akkor miért sír?
Én még nem sírtam senkire emiatt,persze lehet azért,mert néha én is betöltöm..(Gold helyett jobb lenne,ha inkább azt a modot használnám,ami leszedi az összes növényt?Fák,lombozat,bokor?Akkor meg kinyomnám a szemét 500méterről is.Aki ismer,tudja...Elárulom Benjinél 1ben vagyok jobb,a hitratingben.Minden másban jobb azt hiszem.De nem voltam zárt bétás.Ezzel olyan jó takarózni barátom,sry
)
-
kisokka #275493 Egyszer valaki azt kérdezte miért szarabb a 110 oldala az IS-3-nál. Hát pont ezért, mert a 110-nek nincs az oldalán spaced armor, ami kb. mindent nyel. Cserébe a 110 eleje meg jobb, mint az IS-3, de pont ez az, amire számít mindenki. És lep meg mindenkit, hogy miért pattan az IS-3 oldala "állandóan". Iszonyat nagy előny. -
AlucardHuN #275492
Valóban az is mágikus, bár az oldala annál is effektívebbxD Az ellenfél IS 3-asának oldala is mindig akkor nyeli el a lövést mikor 1 lövés kell:D