A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #275531 Emelnék némi szót imádott tankomról, a T32-es járműről.
A valóban kiváló elődjéhez, a T29-hez képest ez a tank egy csulában megforgatott kiszart takony. Némi túlzással, de mindenféle túlzások nélkül.
A torony pokolkemény, semmi nem lövi át, a testet meg kb. minden. A top csúzlit megörököljük a T29-ről, úgyhogy ami T7-ben fun volt, az T8-ban(sőt, ahogy nézem T9-ben is, ala M103...) egyenlő a cry-al. Ha ez nem lenne elég dombos/hasfedezős pályára NEM TESZ az MM és van olyan kedves, hogy folyamatosan 10-es tankokkal állok szemben, akik röhögve röhögik ki a goldomat.
Mindezek ellenére NEM mondom komolyan, hogy szar lenne ez a tank, mert kurvajó lenne. De ez, hogy az a felépítmény semmit az ég világon nem pattint,az durva. Ennél a T29 ezerszer többet csúsztatott, már ebben is jobb volt.
Ráadáskén mentem vele az előbb egy kört és egy idiótábbik fajta M103-al kerültem össze. Tök véletlen hulldownban voltam, ő meg a hasát(!!!!) mutatta. Csak kettőt lőttem a csak hasát takaró(!!!!) célkereszttel és semmi nem történt. Nem mondott semmit a lövész, mintha nem is lett volna sebzés, holott ott volt az a szar, előtte még a tornyát is pörköltem oldalról.
Kapja be a faszom a rohadt lag, ritkán lenne jó csatám ezzel a tankkal, erre ezt is elbassza.