banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Na igen,itt a gold kevésbé számít.Pirosból..lila.
    De amikor a lila nem lát az jobban fáj,pedig hány ilyen van???????????
    Nem mondom én vok a tökély(nem a faxt nem),ilyen vok jól látom:Kis térkép,nagy térkép,ha szólnak ts/wot s még fel tudom fogni.Van barátom,aki mondta,h neki ez sok,nekem megy egyszerre 2-3dolog.
    Engem az zavar,h a pirosból látom,h bukó/nyerő..De a lila...Wazze az is lehet piros,mert kiderül,h egyedül fax..Na remélem érted...
    A piros az piros,de a lilából várnád,h flankel..Ma is volt olyan,h b+ esze ágából sem volt másik oldalra menni..Támadjuk egy irányból..
    Na most vagy én vok baszott jó(lehet),vagy ő nagyon tré...Azért ehhez nem kell 160 iq..meg a sok faszság:csak 1 példa..ha jön az ellen..hányszor volt mindenkinek,h"Engedd feljebb és 5en lövünk rá..erre ő rálőtt..ő lepattant...a többiek nem lőttek..hány ilyen volt mkinek?"Akkor az marad,h én vok qrva jó,h erre is gonddolok..
    Omg hányszor mondtam milyen egyszerű a wot és mindig lestek mekkora fasz vok...

Érdekes Benajmin-el hozzuk a wn6 értéket...
    Szal ps-ként mondom,szerezzen mki valakit akit szívből szeret,bármit megtenne érte,jól érzi magát vele,aztán ha nincs más(tényleg),akkor just for fun körök a wotban...Ilyenkor milyen szuper:"Nyerj 1 csatát és 1 nap prém a jutalmad."

Na ezektől az emberektől várok Választ és ha nem vok tök fa,talán boldog leszek.