418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• 400V
    Sokan megfeledkeznek hogy prémium nélkül. Minap csináltam meg IS4 et ajándék prémiummal. Hát nem is részletezem mekkora kényelem és nyugalmat ad hogy kivan nyalva a segged minden körbe és még farmolsz is tier 9 be még vereséggel is.

Prémium nélkül kicsit más az élet. Szerzel 30 000 et, ellősz mondjuk 45 000 et prémiumra még sztem nem is sok, meg mondjuk kigyulladsz még 20 000. Lehet számolgatni mennyire jön ki.
  • nyomiarty
    Na erről beszéltem.Ez egy élvezetes csata volt és a t4-5 ezt tudja rendszeresen egy jó vassal.

Tényleg van egyébként némi ellentmondás abban hogy t10ben nem tudom elviselni a hülyéket,kis tierekben meg nem zavar.Ennek az az oka(nálam) hogy a kicsik közt nincsenek elvárásaim a csapattal szemben. T10-ben elvárnám a társaktól hogy tudják mit csinálnak,ha már top tierben játszanak.
    T10-ben egy kicsit olyan érzésem van mint a németeknek lehetett a háború végén,amikor full kezdő,rendesen nem kiképzett legénységet tettek a TigerII-kbe.Hiába volt "top tier" az a tank.....A háború elején a pz IV-ek,stugok sokkal jobban teljesítettek a "skilles" legénységgel.Furcsa hasonlat de azért van némi párhuzam .
  • 400V
    A jagdnak tisztességes a páncélja. A 268 at meg már egy IS3 is átlövi AP val a hasán. Az oldalát meg a seggét nem is említem hogy MT25 el is gyaláztam már.

Másik meg!

Megnézem itt ki hogy reagálna le egy mondjuk T62A ba rusholva full APCR el hogy mit csinál ha egy JagdE100 meg T110E3 vagy IS7 vagy IS4 vagy E100 ráköszön, akár MAUS. Majd pötyögtetitek biztos APCR el IS7 et meg könyörögtök neki hogy légyszi muti má a hasad. Vagy egy skillesebb JagdE100 as aki beforogatja míg tölt aztán 2 lövés vagy neki.Vagy a statpadderes E100 akat akik bejönnek 50 db HEAT el aztán push the button and panatrate módba trollkodnak. Vagy a T110E3 at hogy lövöldözöd át sima APCR el a 300 as frontját miközbe bármikor rádköszönhet egy 800 - 900 ast.

Többnyire a fórumok is ezért vannak teli meg kérdezgetik hogy kilehet e venni a prémium lőszert a játékból.

Nem akartam senkit megsérteni de nekem itt döglik meg a játékélmény. Tier 8 ba nem ilyen intenzív a prémium spamolás.
  • foxbat88fx
    magas tierben csak Te dolgozol...
    most mentem tier8-al négy kört, mind a négyszer top voltam és előrementem megdögleni megnézni h mi lesz.... naná hogy 4/4 lose
    itt látszik meg hogy én hozom le a sok fasszopónak a wineket...
  • Trucker39
    Sajnos egyet kell értsek veled. Jelenleg nálam is úgy néz ki a "játék", hogy kihúzom az adott ágat, de alig játszom a T10 tankkal, mert a játék már szinte élvezhetetlen. Egy idő után kedvet kapok egy másik T10 tankhoz, megint ki szenvedem, de szintén nem okoz igazi játék örömet. Nálam sem azzal van a baj, hogy kilőnek, hanem inkább azzal, hogy nincs jó játék élmény. Nagyon ritka, mikor kiegyensúlyozott csatában lehet részt venni. Pedig inkább erre felé kellene eltolni a játék súlypontját. Izgalmas, érdekes csatákkal. Amikor fel állsz a gép mellől, remegjen kezed lábad. Azt nehezen tudom elhinni, hogy nem akar feltűnni a fejlesztőknek, hogy az első percben eldőlt csaták nem élvezetesek. Sőt, időpocsékolásnak tartom, érzem. Ki azért nem lépek, mert hátha még egy kis xp- tudok összeszedni.
    Annyira jó dolog lenne, mint esetleg más MMO-kban is, hogy a kifejlesztés csak egy kicsi és elhanyagolható része lenne a játéknak. Az igazi játék (JÁTÉK) utána kezdődne. Itt kellene valami bravúrosat kitalálniuk és az mindent vinne. Hosszú távú fejlődés, vagy valami nem is tudom mi. Ami már nem a tank legénységéről szólna, hanem a játékos tudásának méréséről, vagy fejlesztéséről vagy bánom is én miről, csak jól legyen kitalálva. Mert így egyre többen lesznek, akik ráunnak a tankfejlesztésre. Már én sem szívesen csinálgatom, csak sajnálom az összeszedett premium napokat, amik így veszendőbe mennek.
    Ezekkel a tankokkal is alig játszottam:

• FosTalicskaa
    -150k?? hogy az istenbe lehet ennyi mínuszt termelni??

nyomiarti: egnem már a gold ammo ingyenessé tétele óta nem érdekel senki statja sem... még a sajátom sem. Így kb elvesztette már az értékét.
    Egyébként miért sírnának a népek a heavyk miatt amikor rossz a camojuk, lassúak, a dps-ük rosszabb mint egy light tanké, tűzerőben ők tudják a legkevesebbet. Én biztos nem panaszkodnék hogy jajj szegény céltábla buffolják már fel hogy legalább vissza tudjon lőni... :P
  • kabel15
    ÉN ezért játszok csak Tier5 ben :D Én is kezdő vagyok akik ellenem vannak, azoknak is a nagy része kezdő :) Szóval így kiegyenlített a csata. Sokszor berak így is egy Tier7 be de ki lehet bírni. Sokáig nem húzom ha rám találnak de ha jól csinálom akkor amíg ők rám lőnek (és úgy helyezkedek hogy csak tereptárgyat találjanak el) addig a csapattársaim kiszedik őket. Ja és még + is zárom a csatát. Most 2 nap alatt sikerült össze hoznom 1.500.000 kreditet mondjuk kaptam 1 nap premiumot amit megpróbáltam maximálisan ki is használni :D Ha meg TOP tank vagyok nem sok mindentől kell félnem. Bár annak a német konzerv doboz TD nek elég nagy ágyúja van de én is szét tudom szedni 2 lövésből :) Szóval én maradok Kv1 nél amíg ki nem jön a Warship utána átmegyek oda :D
  • bigmano
    8.6 előtt senki nem játszott top tierben max a napi duplázót az arty hordák miatt,most szerintem teljesen játszható!
    Ha kicsit odafigyelsz még plusszos is pedig én nem is vagyok epic gamer....
  • raymondcurto
    Nem vagyok egy nagy játékos,de még tier 10-el sem igen megyek minuszba.Persze van olyan kör,mikor kikapunk mondjuk 1-15-re,de egy átlag csatába még ott sem mínuszos a kör.Persze én nem használok goldot,de igazából szerintem nem is nagyon kell.
  • MrSnail
    Szerintem akik tudnak játszani és élvezik is azok nem nagyon mennek mínuszba 268-al...
  • Master91
    Jpz-vel nem nagyon izgat hogy milyen a csapat:

Amíg él a többi, addig 2-3-4k dmg-et ki tudok osztani. Meg le is morzsolódik az ellen.

ha meg rám ugrik a végén 2-7 maki akik túl élték a mi parasztjaink szurkálását, akkor meg csodás " last man standing " vagy " one man army " filmet tudok össze hozni :D
    (persze van mikor azonnal ki lőnek)

Meg halok, nem is az a baj, hanem hatalmas élményt kapok, ahogy forgatom magam hogy pattanjanak, ki lövök valakit , megint pattintgatok, megint ölök....és már - már látok 1 esélyt hogy mondjuk akár le is üthetek mindenkit, de a akkor akinek eszébe jutott hogy a seggem milyen szép és rá csap akkor vége a dalnak

de élvezetesek akkor is ezek a percek
  • Master91
    - olyan kört tier 10 be ahol mondjuk ellövök 90 000 et prémium lőszerre

Ne használj prémium lőszert.

- azok számára élvezhető akik tudnak játszani és ezt élvezik is.

akik tudnak játszani nem nagyon zárnak mínuszba egy csatát :)

- Prémium tűzoltó meg 10 db prémium lőszer.

Ne használj prémium lőszert.
  • nyomiarty
    Ha te mondod.....1700+ vn6-al és több mint 30K random csatával nem hiszem hogy közéjük tartoznék.Bár ezt nem az én dolgom megítélni.Ha érdekel a két accom: nyomiarty és Fritz_the_tankdestroyer. Eldöntheted te is hogy milyen játékos vagyok. :)
    Egyszerűen nagy tierekben egyedül semmit nem tehetsz ha hülye a csapat.Persze ez csak egy vélemény,lehet hogy mások másképp látják.

Egy kép a tegnap esti TD témához.Ez a mai első csatám.Érdekes hogy ilyenkor(ha 11 heavy van a csapatban) senki nem sír.

• 400V
    Engem az zavar nagy tierbe hogy a gatyám is rámegy. 6 tier 10 csücsül a garázsba és irritál az hogy 3 vagy esetleg 4 kört kell kötelezően mennem prémmel hogy mehessek egy olyan kört tier 10 be ahol mondjuk ellövök 90 000 et prémium lőszerre. A nem lenne javítás tier 10 be kicsit kompenzálná azt hogy lehetne azok számára élvezhető akik tudnak játszani és ezt élvezik is.

Múltkor mentem párt Object 268 al. Prémium tűzoltó meg 10 db prémium lőszer. Cirka 150 000 ment el 1 óra alatt, mehetett volna több is de figyeltem mennyit költök. Ha nem lenne ennyire drága simán ellőnék 2 milliót naponta. De ez nem élvezet.

Majd jön a teszt szerver.

Mindegy is attól hogy itt sír pár játékos semmi nem fog változni.
  • Hypo #275757
    :))
  • FosTalicskaa
    Annyira vicces ez az ellentmondásos hozzáállás a játékhoz. A magas szint azért pocsék, mert sok a szobanövény és állandóan vereség van. A kis szint meg azért jó mert sok a szobanövény és tök jó érzés darálni a paradicsomokat, meg egyedül is el lehet dönteni a csatát... WTF??

Nem lehet hogy azért utálod a magas szint kápsztafejeit, mert te is közéjük tartozol és te is csak egy vagy közülük, míg kisszinten a sok kezdő mellett ez nem annyira feltűnő ezért is tudsz elérni ott apróbb sikereket? Csak ugyebár mindenki egoja szeret mást mondani, másra terelni az önhibákat is stb.

Most ezt nem csak neked írom, hanem mindenkinek aki ilyeneket kommetel, mert ez már a sokadik ilyen amit látok itt... Azért ilyenkor a wg-t is meg tudom érteni, hogy miért is nézik totál hülyének a játékosaikat és miért nem hallgatnak rájuk kb semmiben.
  • 400V
    Én még a be ígért Sturmtigert várom meg a bärt.
  • nyomiarty
    Nagyon igazad van,sok mindenben.Egy idő után tényleg céltalanná válik a játék és nem kell már az X-edik t10 a garázsba.Szerintem pont ezért hoznak be egyre nagyobb sebzésű és táras lövegeket hogy valamivel azért ösztönözzék a játékosokat hogy fejlesszenek.Hogy ezt meddig lehet még fokozni azt nem tudom.Szerintem már így is túllőttek a célon mert sokak szerint pont ezzel cseszték szét a játék egynesúlyát.
    Randomban t6 felett szinte élvezhetetlen a játék a sok vörös nyomorék miatt.Nem a vereségekkel van a gond,azok így is úgy is nagyjából egyformán jönnek de azért qrvára nem mindegy hogy egy élvezetes csatában kap ki az ember,úgy hogy játszik,küzd a csapat,vagy a sok nyomorék miatt már az első percben látszik hogy semmi értelme a csatának.Pár hete tettem meg először hogy kiléptem egy csatából emiatt.Két éve játszom és eddig elítéltem azokat akik az elején lelépnek ha úgy látják hogy szar a helyzet.Most ott tartok hogy az elmúlt két hétben már több csatát hagytam ott mikor low tier voltam és full idiota topok voltak.Egyet sem nyertek meg.....
    Két dolgot lehet tenni szerintem hogy élvezhető legyen a játék.Az egyik a csapat vagy legalább a hármas szakasz.Sajnos az én időbeosztásom miatt 99%-ban randomban megyek mert az ismerőseim nincsenek itt.A másik ami élvezhető,kis tierekben menni OP tankokkal.Itt még egyedül is el lehet dönteni egy csatát egy jó vassal,ezért nem olyan zavaró ha a csapat agyhalott.Arról nem is beszélve hogy lehet irtani a paradicsommadarakat. :D
  • 400V
    Lemerem írni mennyire szanaszét hackelném a játékot. Akkor élvezném. Minden tankba aranyért pótolnám a lőszert meg ha kéne egy tank akkor kipörgetném free xp ből. Így senki és semmi nem tudna felidegelni mert élvezném hogy nem tud lehúzni a WG :DDD

Maga lenne a kánaán. Az összes tankom aranyport köhögne.
  • lammaer

Kifinomultabb vagyok én annál :)

@Vandaal: nincs szólásszabadság, de azért valószinüleg jobb is hogy így van (jobb ha van egy korlát amit nem szabad átlépni egy fórumon. Más kérdés hogy véleményem szerint én csak ránéztem arra korlátra azt jött a rendőrség, de hát ismerve közös múltunkat, meg tudom érteni Cifut. Kellett a trófea a gyűjteménybe :) )

• 400V
    Pont ezért nem játszok egyik 10 esemmel se. 5 percen belül hal fél csapat. Ez nem élmény. Vagy a TD probléma. Kb ez olyan lenne hogy counter strike ba menj 3 késes kört mert olyan rossz a pénz hozam hogy nem tudsz venni egy deagle t meg egy kevlár helmetet.
  • foxbat88fx
    és honnan kellene tudnom????
    életemben nem használtam még gold cuccokat
  • VanDaal
    Még szerencse, hogy itt a WoT topikban szólás szabadság van :)
  • 400V
    Tudom igen megölném a játékomat mert nem termelne pénzt. Nem tudok mást kitalálni. Tudja itt mindenki miért sírok néha.

Ez még esetleg adna pluszt. Sajna mikor régen elkezdtem a játékot nem volt ennyi piroska randomba.

SU 180 SMK

SU 203

• stork13
    "Aranyért választani hogy mit termeljen a prémium tank (free xp t vagy kreditet)"

Aranyért most is csinálhatsz bármelyik elit tankból free xp-t (nem kell premium tank sem hozzá), csak győzd arannyal. :D
  • stoppos
    Nade mire írtad, hogy szar? Cifura? Mert akkor megértem. Pláne, ha kávé előtt reggel ezt olvassa. :)
  • nyomiarty
    Tudom mi megy éjfél körül t10-ben.Ugyanez volt a helyzet az artykkal is éjjel,akkor volt 6-8 is egy csatában.Kevés a játékos,ezért sokkal kiegyensúlyozatlanabb az MM.Ráadásul sok jó játékos játszik éjjel(vagy sokkal kevesebb rossz)ezért is több lehet a TD.Egyértelmű hogy a durva ágyúkkal OP-k.Ettől függetlenül azt mondom hogyha az összes lejátszott csatát nézzük egy nap,összességében nem olyan nagy az aránytalanság a TD-k számát illetően.
  • lammaer
    Figyu, minden játéknak van egy élettartama. Ha a haverjaidat ottartotta 1-2 évig több 1000 csatára, akkor az teljesen normális hogy egy idő múlva uncsi lesz.

Tény, a WG sem tud nagyon megújulni hogy tegyen ez ellen, de sztem az is normlis ha egy idő múlva kiég az ember.
  • Pales27
    Csodálod, hogy ezekre nem reagálnak?
    Csak prém tankkal tolnák, ha ennyi freet termelne. Az kinek lenne jó? Baromi sok prém tank szaladgálna, kiölné a sokszínűséget.
    T10 csatákban ne kelljen javítást fizetni?? Így is elég sok a gyenge játékos t10ben, de ez megsokszorozná a számukat.
  • 400V
    Lehet hogy nem tetszik, de pl képzeld el magad hogy minden célod elérted a játékban. Minden nagy vas ott áll a garázsodban. Ne mond hogy a WG beteszi pl ezt a Waffenshitragert ami 3500 at sebez asszem táranként aztán te röhögve indulsz el laza 500 000 xp t kigrindelni.

Én ebbe fáradtam bele. Egy két haverom ott tart hogy már hónapok óta be se lépett vagy annyira kiégett hogy teli volt 8 asokkal meg 9 esekkel lehetne neki 10 ese is több, de nem vicc tier 2 be élvezi már csak. Ja és type is van neki.

Nem győzök meg senkit. Kezdők meg a tervekkel teli játékosok lelkesek, majd ők is elérnek mindent aztán pislognak hogy élvezni kéne a játékot de nem megy mert nem xp farmolás a cél hanem az hogy amiért eddig küzdöttek egy kevés örömöt adjon.
  • virkir
    Namost próbáld értelmezni amiket írtál egy játékfejlesztő profitorientált szemszögéből.
    Ugye mekkora marhaságok?
  • lammaer
    Cifu már egy ideje vadászott már rám, és sikerült elkapni a pet topikjában a "szar" kifejezéssel. Mindjárt dobott is egy hárompontost :D
  • Mentol
    Az nem kifejezés, hogy "kurva lassan"!
  • 400V
    Én már temetem a játékot sajna. Nem ad már semmi extrát. Egyik tank se, lánctalp, torony, 25 mm es lövegtől a 170 mm esig azt csókolom. A sok paradicsom meg még rá is tesz egy lapáttal. Egy két dologgal felelhetne dobni a játékot, nekem egy ideje ez jön le hogy a pénzünk érdekli őket nem az élmény. Majd ha nem tetszik letörlöd vagy ez a serbes hogy ne játsz vele.

• VanDaal
    Jé, milyen cuki kis felkiáltójeleket kaptál a neved mellé :D
  • kisokka
    Mi más érdekelné őket, ha nem a pénz? Már biztos nem hobbiból csinálják.

Egyébként innen csak az 50% free nem tetszik, így is sok a Vér István magasabb tierekben, amit egyszerűen csak úgy érhet el, hogy free-ből húzza a tankjait.
  • lammaer
    Überlord csak egy kis senki volt, nem volt ráhatása semmire.
    A leglátványosabban ez az artis szavazásnál jött elő, megszavaztatták a népet és fényévekkel nyer a "legyen oldalanként max 2"... soha nem valósult meg.

Mondjuk utólag, az artynerffel sztem jobban jártunk :)
  • 400V
    Én overlordnak egy rakás opciót felsoroltam a blogján, kb le se szarta amit írok.

- 50% free xp 5% helyett minden 8 as prémium tanknak.
    - Ingyenes tier 10 csaták mert legénységi xp n kívül mást nem termel.(löveget kell kifejleszteni aztán mind elit). Vagy legalább a javítást engedjék el.
    - Aranyért választani hogy mit termeljen a prémium tank (free xp t vagy kreditet)

Nem érdekelte az se hogy írtam neki war thunderbe tier 1 es géppel bármelyik 10 est kifejlesztheted.

Ezek után nem írok többet egyiknek se mert leesett hogy nem érdekli őket semmi csak a pénzed.
  • kisokka
    Cserébe fostestű, hiába forgatja be, könnyen át lehet lőni. Cserébe erős a tornya. Cserébe a kupolát át lehet lőni rajta.
    Nem tudom, engem nem zavar az a gép, de szívesen birtokolnék egyet
  • szabii98
    izé, legnagyobb nézet. legjobban ki-zoomolva. érted