A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nyomiarty #275754 Nagyon igazad van,sok mindenben.Egy idő után tényleg céltalanná válik a játék és nem kell már az X-edik t10 a garázsba.Szerintem pont ezért hoznak be egyre nagyobb sebzésű és táras lövegeket hogy valamivel azért ösztönözzék a játékosokat hogy fejlesszenek.Hogy ezt meddig lehet még fokozni azt nem tudom.Szerintem már így is túllőttek a célon mert sokak szerint pont ezzel cseszték szét a játék egynesúlyát.
Randomban t6 felett szinte élvezhetetlen a játék a sok vörös nyomorék miatt.Nem a vereségekkel van a gond,azok így is úgy is nagyjából egyformán jönnek de azért qrvára nem mindegy hogy egy élvezetes csatában kap ki az ember,úgy hogy játszik,küzd a csapat,vagy a sok nyomorék miatt már az első percben látszik hogy semmi értelme a csatának.Pár hete tettem meg először hogy kiléptem egy csatából emiatt.Két éve játszom és eddig elítéltem azokat akik az elején lelépnek ha úgy látják hogy szar a helyzet.Most ott tartok hogy az elmúlt két hétben már több csatát hagytam ott mikor low tier voltam és full idiota topok voltak.Egyet sem nyertek meg.....
Két dolgot lehet tenni szerintem hogy élvezhető legyen a játék.Az egyik a csapat vagy legalább a hármas szakasz.Sajnos az én időbeosztásom miatt 99%-ban randomban megyek mert az ismerőseim nincsenek itt.A másik ami élvezhető,kis tierekben menni OP tankokkal.Itt még egyedül is el lehet dönteni egy csatát egy jó vassal,ezért nem olyan zavaró ha a csapat agyhalott.Arról nem is beszélve hogy lehet irtani a paradicsommadarakat. :D