banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• 400V
    A jagdnak tisztességes a páncélja. A 268 at meg már egy IS3 is átlövi AP val a hasán. Az oldalát meg a seggét nem is említem hogy MT25 el is gyaláztam már.

Másik meg!

Megnézem itt ki hogy reagálna le egy mondjuk T62A ba rusholva full APCR el hogy mit csinál ha egy JagdE100 meg T110E3 vagy IS7 vagy IS4 vagy E100 ráköszön, akár MAUS. Majd pötyögtetitek biztos APCR el IS7 et meg könyörögtök neki hogy légyszi muti má a hasad. Vagy egy skillesebb JagdE100 as aki beforogatja míg tölt aztán 2 lövés vagy neki.Vagy a statpadderes E100 akat akik bejönnek 50 db HEAT el aztán push the button and panatrate módba trollkodnak. Vagy a T110E3 at hogy lövöldözöd át sima APCR el a 300 as frontját miközbe bármikor rádköszönhet egy 800 - 900 ast.

Többnyire a fórumok is ezért vannak teli meg kérdezgetik hogy kilehet e venni a prémium lőszert a játékból.

Nem akartam senkit megsérteni de nekem itt döglik meg a játékélmény. Tier 8 ba nem ilyen intenzív a prémium spamolás.