418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #277451 Ott van a WoT szépségválasztás vagy mi. A jelentkező lányok 40-50%-a biztos játékos. -
Szpecnyaz #277450 Szeretik a vastag és hosszú csöveket :P. -
kisokka #277449 Komolyan, ha találsz ezen a fórumon egy olyan lányt, aki egyáltalán játszik ezzel a játékkal, meghívlak egy sörre. Ha még unikum is, akkor egy tüske Unicumra is. -
Ezen gondolkoztam én is, de szerintem hatékonyabb ha közvetlen beszélem meg ezt esetleg attól aki tud olyat produkálni mint az, akinek a replayet nézném -
Az okulás erős kijelentés lenne, tényleg csak jó lenne, ha értékelné valaki :)
Ez a tankkal a hetedik csatám volt amúgy.
T69, 2.osztály -
Greenscape #277446 Menj fel a Wotreplays-re es ott ki tudod valasztani melyik palya, tank erdekel. Nezd meg a spot damaget az osszesiton es ha sok akkor azokat nezd meg.
Vagy a youtube-on is tudsz specifikusan keresni. -
Madi92 #277445 Maala most CW-n van elvileg, de szerintem nem sokára leírja a motivációit! -
Angelus1991ster #277444 Unikumnak számító lány játékosokat kérdezem. :) Mi motiválta őket a WoT játék játszásához? Barát, barátok , a harckocsik.
( nem bunkóságból kérdem , érdekel )
Hölgyek válaszát előre is köszönöm! -
Akkor kérdezek valakit, aki SZAKÉRTŐ scoutoló!
Mindjárt ki húzom a T71-et, később akarom meg venni, mert a scout/spot játékot élvezem T21-el.
Full camos legénység, periszkóp, mozgás közbeni +10% is meg van, teljesen scoutra van ki hegyezve a tank. Meg a végén a kis hp-s tankok ki végzésére.
T71-et is szerintem erre fogom használni, viszont van pár pálya ahol nem nagyon tudok mit kezdeni.
Ezekhez kéne valami tanár :D
Elég, ha berajzolgatná nekem a térképeken merre megy, melyik bokorból ad spotot, ilyesmi.
Most hirtelen nem jutnak szembe pályák, aki segítene pár hozzá szólás erejéig, össze gyűjteném a pályákat.
Köszönöm! -
Rakd fel had okuljunk mi is. Én még csak tervezem a távoli jövőben. -
Van, aki a T69 taktikhoz ért? Van egy szerintem nemrossz replay-em, érdekelne a véleménye. Még simán stock, de sztem ráéreztem:) -
Na a tegnapi 26,26%-os WR után (LOL?) a WG-nek sikerült kompenzálnia engem 1300 golddal és 1 garázshellyel:) A sok szívásért nem túl sok, de jobb mint a semmi 
Köszi Dark a makrót. Míg délután aludtam, futott egy 250-es sor és láss csodát 1 kód jó volt belőle:) (kb. 900 kód átnézése után találtam működőt) -
Ez szép meg jó. csak a gyakorlat az ,ha meglátnak egy nagyobb mögött hogy osztom az észt ,(már ha nem pattanok) akkor egyből olyan szép ammoracket lőnek hogy a fülem kettéáll,vagy kikapják a motort és míg fedezékbe érek elfogy a fél tankom :D Meg vagyok áldva. BP- 171 es pen mellé 150es átlag sebzés, T-43 lomha,M44 pontatlan és lassan céloz, T21 rettenetesen csapat föggő, legalább a Su100 élvezetes a 122es ágyúval. Néha már elgondolkozok a pedó tankon vagy egy KV1S-en hogy ne csak a nehéz út legyen is :) -
kiss1990 #277438 Én is leszállóágon vagyok, pz4-es duplázása 11 kör alatt lett meg.
Hiába 1000+ sebzés, vagy 7 kill, bukó bukó bukó... -
AlucardHuN #277437 Látom Yossarian megelőzött, de nyugi, ha ügyes vagy a 88-assal is szép csatákat lehet vívni. Szerencsére olcsó bele a lőszer. Fejlesztett toronnyal már t7-8-ban fenevad. Én azt hiszem 88-assal lettem ace, de legalábbis már akkor összejött 4k dmg-es kör szóval kitartás! A front pedig forgatva nagyon jó tud lenni, csak sajnos a hasát ne felejtsd el rejteni, mert a "nerf" óta akár egy KV1S avgy Hellcat is belövi. -
yossarianHUN #277436 Egyáltalán nem rossz az, ha nem T10-be tesz. Amíg nincs meg a top ágyú, addig hátulról támogatós stílus, ha megvan utána már óvatosan lehet közelről osztani az észtet, de csak ha nincs T10 az ellennél. -
madmanic #277435 12 vereség sorban 
Foglal a csapat, egyedül tartottam a másik oldalt amíg tudtam, simán lehúznánk erre a tetves kis nyomorék kotonszökevény beírja a varázsszót KILL ALL erre a sok agyhalott birka KIJÖN 70% nál és MIND ELHULLIK...
A kurva anyját az ilyen debileknek! -
Az a baj hogy freeből nem tudom átugrani, azt elhasználtam a toronyra, mert stock-ként attól sírva fakadtam,akkor a rövid 105-ös felejtős. 46+16 K xp míg élvezhető lesz. / Semmi fun tankom nincs jelenleg:D BP-vel cammogok a kimondhatatlan nevű brit 8-as irányába, 171 es pennel 150 es sebzéssel, Mellé T-43, ami lomhának érződik, T21 ami csak ritkán fun, és SU100, bár az 122-es gunnal legalább büntet, bár mostanában olyan tankokról pattanok vele hogy agyérgörcsöt kapok:) -
yossarianHUN #277433 Mindig forgasd a tankot ha T8 ellen mész. Majd kitapasztalod milyen szög a legjobb, de forgatva nagyon kemény tud lenni. Ha nagyok közé kerülsz, csapódj hozzá valami nagy heavyhez, és támogasd az árnyékából, hogy ő fogja fel a lövéseket. Az ágyú egyszerűen azért tűnik rosszabbnak, mert nagyobb vadra lősz vele. A top ágyúig tartsd meg, a rövid 105-ös szinte értelmetlen, mivel sokat pattog, ezáltal viszi a pénzt. -
Egy apró kérdés. Hogy van az hogy a Tiger I nagy 88-as lövegével remekül tudok játszani, egyik kedvenc tankom annak ellenére hogy a teste papír, meglett a KT, az ágyún kívül minden megvan, stock ágyú ugyan az ami a Tiger I-en van, itt mégis pontatlannak , pattanósnak, gyengének érzem, a testet is röhögve lövik át, sokszor frontból is, motor sokszor sérül és onnantól egy churchill sebességével vagyok megáldva, a következő ágyú meg kisebb átütéssel rendelkezik mint a stock, cserébe 320at sebez.. kicsit kiábrándító eddig, vagy én nem éreztem még rá. Valami javaslat?:/ -
AlucardHuN #277431 Mély tiszteletem, köszönöm! -
TiborTamas #277430 DarkDays itt összefoglalta az egész menetét. -
aknakukac96 #277429 Így már értem :) -
AlucardHuN #277428 Bocs kedves emberek, de lusta vagyok visszalapozni, mi is az a weboldal vagy progi ahol tudok generálni? Vagy akinek van ideje kicsit mesélhetne. -
TiborTamas #277427 Igen, mert én egyszer megvettem féláron a Valentine-t és benn volt a garázsban (igaz kört még azóta sem mentem vele), így mind2 kód után megkaptam az árát kompenzációnak. :) Ha viszont levonjuk, hogy 500 goldért vettem, akkor csak 2100-at hozott nettóba, de akkor is megérte megvenni. :D -
aknakukac96 #277426 2600 goldot??? -
TiborTamas #277425 Én is elfogadom a te véleményed, csak az utolsó kérdésedre válaszolnék. Nekem pl. arra jó, hogy kaptam 2600 goldot + 2 garázshelyet kb. 1 óra + elfoglaltságért. :) -
Greenscape #277424 En is csak erdeklodtem, de egyesek trollkodasnak vettek.
Ami viszont kicsit furcsa nekem is, hogy egyes emberek szidjak a jatekot amiert sajat bevallasuk szerint egy fillert sem fizetnek. Azt viszont elvarjak, hogy emberek nem keves idot es penzt raaldozva mindent tokeletesen a segguk ala rakjanak.
Persze ezen az sem valtoztatna ha fizetnenek ok is, de akkor legalabb lenne alapja a felhaborodasuknak. Olyan ez mint a ciganyok a segellyel. Nekik az jar es kesz. -
TiborTamas #277423 Jujj, ez 10 változós. Aki ilyenből talál akár egy used-et is az menjen inkább lottózni! :D -
TomDantes #277422 Én egyetértek. Sőt hozzá fűznék még valamit, érdekes, a WoT mint tudjuk fos, szar, borzasztó...akkor meg? Ha az utcán ingyen osztogatnák a vödör szart, sorba állnátok? Nem értem.
De , egyébként semmi bajom azzal, hogy a többség vacakol a kódokkal, ha ez neki élvezetet okoz...hát fene a gusztusát. Én még csak meg se próbálom, nem érdekel, nincs se időm,se idegzetem erre. Akinek van...jó neki. Csak aztán meg ne orrba-szájba szarozni a játékot...
Amúgy meg, ez az egész kód-mizéria, ez tiszta olyan, elmegyünk valahová, svédasztal van, letakarítjuk. Nemde? A számba három pogácsát tömök, a zsebembe kettőt, pedig nem is szeretem, és száraz is, rossz is, de minél többet viszek , mert há' ingyé' van. Én meg inkább csinálok otthon kaját, és elvagyok azzal, de hát ki hogy szórakozik, nekem semmi bajom a kód-gyújtőkkel, csak nem értem mire jó ez. -
FosTalicskaa #277421 Mert ez egy nyilvános fórum, nem pedig privát beszélgetés. Ezt el kell fogadnod, hogy random emberek beleszólnak abba amit ide irkálsz. Ha ez nem tetszik, akkor ne fórumozz. Ennyi. -
Madi92 #277420 6ENY3ZT7H2AHT4
6ENY7CT2U6NCV5
6ENY7XN2M2TPN9
Kíváncsi lennék nagyon:D
Ad ugye 1 hó prémet, meg 2050 Goldymoldyt -
Greenscape #277419 Ha az utcan latsz ket embert vitatkozni akkor is odamesz hozzajuk es beleszolsz a vitajukba?
Ha nem akkor itt miert erzed, hogy ezt meg kell tenned?
-
TiborTamas #277418 Persze, bár ha hosszú, akkor ugye kisebb az esélye, hogy sikerül, de egy próbát mindenképpen megérhet az is. Muti a mintát. :) -
Madi92 #277417 Nvidia-s kódokkal érdemes lehet pöcsölni?
Van 2 db, már felhasználtam, és van bennük közös állandó. -
Több mint egy napja megy és semmi ... lassan feladom. -
MattGoss #277415 Na ahogy itt olvasgatom a dolgokat úgy látom hogy ez egy jó kis parasztvakítás lesz!
-
kösz! -
lexlutor #277413 #277290 -
Mentol #277412 Kézzel próbáltam eddig, közben kis szüneteket hagyva a WoT oldalon, de letiltott.
Megpróbálom scripttel.
KÖSZI!