418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Ott van a WoT szépségválasztás vagy mi. A jelentkező lányok 40-50%-a biztos játékos.
  • Szpecnyaz
    Szeretik a vastag és hosszú csöveket :P.
  • kisokka
    Komolyan, ha találsz ezen a fórumon egy olyan lányt, aki egyáltalán játszik ezzel a játékkal, meghívlak egy sörre. Ha még unikum is, akkor egy tüske Unicumra is.
  • Master91
    Ezen gondolkoztam én is, de szerintem hatékonyabb ha közvetlen beszélem meg ezt esetleg attól aki tud olyat produkálni mint az, akinek a replayet nézném
  • Sunsetjoy
    Az okulás erős kijelentés lenne, tényleg csak jó lenne, ha értékelné valaki :)
    Ez a tankkal a hetedik csatám volt amúgy.

T69, 2.osztály
  • Greenscape
    Menj fel a Wotreplays-re es ott ki tudod valasztani melyik palya, tank erdekel. Nezd meg a spot damaget az osszesiton es ha sok akkor azokat nezd meg.
    Vagy a youtube-on is tudsz specifikusan keresni.
  • Madi92
    Maala most CW-n van elvileg, de szerintem nem sokára leírja a motivációit!
  • Angelus1991ster
    Unikumnak számító lány játékosokat kérdezem. :) Mi motiválta őket a WoT játék játszásához? Barát, barátok , a harckocsik.
    ( nem bunkóságból kérdem , érdekel )
    Hölgyek válaszát előre is köszönöm!
  • Master91
    Akkor kérdezek valakit, aki SZAKÉRTŐ scoutoló!

Mindjárt ki húzom a T71-et, később akarom meg venni, mert a scout/spot játékot élvezem T21-el.

Full camos legénység, periszkóp, mozgás közbeni +10% is meg van, teljesen scoutra van ki hegyezve a tank. Meg a végén a kis hp-s tankok ki végzésére.

T71-et is szerintem erre fogom használni, viszont van pár pálya ahol nem nagyon tudok mit kezdeni.

Ezekhez kéne valami tanár :D

Elég, ha berajzolgatná nekem a térképeken merre megy, melyik bokorból ad spotot, ilyesmi.

Most hirtelen nem jutnak szembe pályák, aki segítene pár hozzá szólás erejéig, össze gyűjteném a pályákat.

Köszönöm!
  • Tono34
    Rakd fel had okuljunk mi is. Én még csak tervezem a távoli jövőben.
  • Sunsetjoy
    Van, aki a T69 taktikhoz ért? Van egy szerintem nemrossz replay-em, érdekelne a véleménye. Még simán stock, de sztem ráéreztem:)
  • popey8
    Na a tegnapi 26,26%-os WR után (LOL?) a WG-nek sikerült kompenzálnia engem 1300 golddal és 1 garázshellyel:) A sok szívásért nem túl sok, de jobb mint a semmi

Köszi Dark a makrót. Míg délután aludtam, futott egy 250-es sor és láss csodát 1 kód jó volt belőle:) (kb. 900 kód átnézése után találtam működőt)
  • xotyi
    Ez szép meg jó. csak a gyakorlat az ,ha meglátnak egy nagyobb mögött hogy osztom az észt ,(már ha nem pattanok) akkor egyből olyan szép ammoracket lőnek hogy a fülem kettéáll,vagy kikapják a motort és míg fedezékbe érek elfogy a fél tankom :D Meg vagyok áldva. BP- 171 es pen mellé 150es átlag sebzés, T-43 lomha,M44 pontatlan és lassan céloz, T21 rettenetesen csapat föggő, legalább a Su100 élvezetes a 122es ágyúval. Néha már elgondolkozok a pedó tankon vagy egy KV1S-en hogy ne csak a nehéz út legyen is :)
  • kiss1990
    Én is leszállóágon vagyok, pz4-es duplázása 11 kör alatt lett meg.
    Hiába 1000+ sebzés, vagy 7 kill, bukó bukó bukó...
  • AlucardHuN
    Látom Yossarian megelőzött, de nyugi, ha ügyes vagy a 88-assal is szép csatákat lehet vívni. Szerencsére olcsó bele a lőszer. Fejlesztett toronnyal már t7-8-ban fenevad. Én azt hiszem 88-assal lettem ace, de legalábbis már akkor összejött 4k dmg-es kör szóval kitartás! A front pedig forgatva nagyon jó tud lenni, csak sajnos a hasát ne felejtsd el rejteni, mert a "nerf" óta akár egy KV1S avgy Hellcat is belövi.
  • yossarianHUN
    Egyáltalán nem rossz az, ha nem T10-be tesz. Amíg nincs meg a top ágyú, addig hátulról támogatós stílus, ha megvan utána már óvatosan lehet közelről osztani az észtet, de csak ha nincs T10 az ellennél.
  • madmanic
    12 vereség sorban

Foglal a csapat, egyedül tartottam a másik oldalt amíg tudtam, simán lehúznánk erre a tetves kis nyomorék kotonszökevény beírja a varázsszót KILL ALL erre a sok agyhalott birka KIJÖN 70% nál és MIND ELHULLIK...

A kurva anyját az ilyen debileknek!
  • xotyi
    Az a baj hogy freeből nem tudom átugrani, azt elhasználtam a toronyra, mert stock-ként attól sírva fakadtam,akkor a rövid 105-ös felejtős. 46+16 K xp míg élvezhető lesz. / Semmi fun tankom nincs jelenleg:D BP-vel cammogok a kimondhatatlan nevű brit 8-as irányába, 171 es pennel 150 es sebzéssel, Mellé T-43, ami lomhának érződik, T21 ami csak ritkán fun, és SU100, bár az 122-es gunnal legalább büntet, bár mostanában olyan tankokról pattanok vele hogy agyérgörcsöt kapok:)
  • yossarianHUN
    Mindig forgasd a tankot ha T8 ellen mész. Majd kitapasztalod milyen szög a legjobb, de forgatva nagyon kemény tud lenni. Ha nagyok közé kerülsz, csapódj hozzá valami nagy heavyhez, és támogasd az árnyékából, hogy ő fogja fel a lövéseket. Az ágyú egyszerűen azért tűnik rosszabbnak, mert nagyobb vadra lősz vele. A top ágyúig tartsd meg, a rövid 105-ös szinte értelmetlen, mivel sokat pattog, ezáltal viszi a pénzt.
  • xotyi
    Egy apró kérdés. Hogy van az hogy a Tiger I nagy 88-as lövegével remekül tudok játszani, egyik kedvenc tankom annak ellenére hogy a teste papír, meglett a KT, az ágyún kívül minden megvan, stock ágyú ugyan az ami a Tiger I-en van, itt mégis pontatlannak , pattanósnak, gyengének érzem, a testet is röhögve lövik át, sokszor frontból is, motor sokszor sérül és onnantól egy churchill sebességével vagyok megáldva, a következő ágyú meg kisebb átütéssel rendelkezik mint a stock, cserébe 320at sebez.. kicsit kiábrándító eddig, vagy én nem éreztem még rá. Valami javaslat?:/
  • AlucardHuN
    Mély tiszteletem, köszönöm!
  • TiborTamas
    DarkDays itt összefoglalta az egész menetét.
  • aknakukac96
    Így már értem :)
  • AlucardHuN
    Bocs kedves emberek, de lusta vagyok visszalapozni, mi is az a weboldal vagy progi ahol tudok generálni? Vagy akinek van ideje kicsit mesélhetne.
  • TiborTamas
    Igen, mert én egyszer megvettem féláron a Valentine-t és benn volt a garázsban (igaz kört még azóta sem mentem vele), így mind2 kód után megkaptam az árát kompenzációnak. :) Ha viszont levonjuk, hogy 500 goldért vettem, akkor csak 2100-at hozott nettóba, de akkor is megérte megvenni. :D
  • aknakukac96
    2600 goldot???
  • TiborTamas
    Én is elfogadom a te véleményed, csak az utolsó kérdésedre válaszolnék. Nekem pl. arra jó, hogy kaptam 2600 goldot + 2 garázshelyet kb. 1 óra + elfoglaltságért. :)
  • Greenscape
    En is csak erdeklodtem, de egyesek trollkodasnak vettek.
    Ami viszont kicsit furcsa nekem is, hogy egyes emberek szidjak a jatekot amiert sajat bevallasuk szerint egy fillert sem fizetnek. Azt viszont elvarjak, hogy emberek nem keves idot es penzt raaldozva mindent tokeletesen a segguk ala rakjanak.
    Persze ezen az sem valtoztatna ha fizetnenek ok is, de akkor legalabb lenne alapja a felhaborodasuknak. Olyan ez mint a ciganyok a segellyel. Nekik az jar es kesz.
  • TiborTamas
    Jujj, ez 10 változós. Aki ilyenből talál akár egy used-et is az menjen inkább lottózni! :D
  • TomDantes
    Én egyetértek. Sőt hozzá fűznék még valamit, érdekes, a WoT mint tudjuk fos, szar, borzasztó...akkor meg? Ha az utcán ingyen osztogatnák a vödör szart, sorba állnátok? Nem értem.

De , egyébként semmi bajom azzal, hogy a többség vacakol a kódokkal, ha ez neki élvezetet okoz...hát fene a gusztusát. Én még csak meg se próbálom, nem érdekel, nincs se időm,se idegzetem erre. Akinek van...jó neki. Csak aztán meg ne orrba-szájba szarozni a játékot...

Amúgy meg, ez az egész kód-mizéria, ez tiszta olyan, elmegyünk valahová, svédasztal van, letakarítjuk. Nemde? A számba három pogácsát tömök, a zsebembe kettőt, pedig nem is szeretem, és száraz is, rossz is, de minél többet viszek , mert há' ingyé' van. Én meg inkább csinálok otthon kaját, és elvagyok azzal, de hát ki hogy szórakozik, nekem semmi bajom a kód-gyújtőkkel, csak nem értem mire jó ez.
  • FosTalicskaa
    Mert ez egy nyilvános fórum, nem pedig privát beszélgetés. Ezt el kell fogadnod, hogy random emberek beleszólnak abba amit ide irkálsz. Ha ez nem tetszik, akkor ne fórumozz. Ennyi.
  • Madi92
    6ENY3ZT7H2AHT4
    6ENY7CT2U6NCV5
    6ENY7XN2M2TPN9

Kíváncsi lennék nagyon:D

Ad ugye 1 hó prémet, meg 2050 Goldymoldyt
  • Greenscape
    Ha az utcan latsz ket embert vitatkozni akkor is odamesz hozzajuk es beleszolsz a vitajukba?
    Ha nem akkor itt miert erzed, hogy ezt meg kell tenned?

• TiborTamas
    Persze, bár ha hosszú, akkor ugye kisebb az esélye, hogy sikerül, de egy próbát mindenképpen megérhet az is. Muti a mintát. :)
  • Madi92
    Nvidia-s kódokkal érdemes lehet pöcsölni?

Van 2 db, már felhasználtam, és van bennük közös állandó.
  • Tono34
    Több mint egy napja megy és semmi ... lassan feladom.
  • MattGoss
    Na ahogy itt olvasgatom a dolgokat úgy látom hogy ez egy jó kis parasztvakítás lesz!
  • TOMSILENT
    kösz!
  • lexlutor
  • Mentol
    Kézzel próbáltam eddig, közben kis szüneteket hagyva a WoT oldalon, de letiltott.
    Megpróbálom scripttel.
    KÖSZI!