A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #277422 Én egyetértek. Sőt hozzá fűznék még valamit, érdekes, a WoT mint tudjuk fos, szar, borzasztó...akkor meg? Ha az utcán ingyen osztogatnák a vödör szart, sorba állnátok? Nem értem.
De , egyébként semmi bajom azzal, hogy a többség vacakol a kódokkal, ha ez neki élvezetet okoz...hát fene a gusztusát. Én még csak meg se próbálom, nem érdekel, nincs se időm,se idegzetem erre. Akinek van...jó neki. Csak aztán meg ne orrba-szájba szarozni a játékot...
Amúgy meg, ez az egész kód-mizéria, ez tiszta olyan, elmegyünk valahová, svédasztal van, letakarítjuk. Nemde? A számba három pogácsát tömök, a zsebembe kettőt, pedig nem is szeretem, és száraz is, rossz is, de minél többet viszek , mert há' ingyé' van. Én meg inkább csinálok otthon kaját, és elvagyok azzal, de hát ki hogy szórakozik, nekem semmi bajom a kód-gyújtőkkel, csak nem értem mire jó ez.