418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    hogy erted h reseteli a geped magat?
  • Angelus1991ster
    Pl. ha KV-2-n a minimum töltésidő 20.25 mp (venti+rammer). Akkor ez az elit alakulat képesség csökkenti?
  • Madi92
    Adja ma lightokkal! :D

Találtam ellen bázisán egy AFK KV5-t...

Győzelem!
    Map: Északnyugat
    Date: 2013.12.12. 21:53:52
    Jármű WZ-131
    Szerzett tapasztalat 4 466 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit: 76 869
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész
  • Angelus1991ster
    Valakinek szokott olyan lenni, hogy reseteli a gépét mikor csatába belép? Szégyenletes AFK-im 99%-a emiatt van.
  • popey8
    Itt én nem fogok erről senkivel vitatkozni. Mindenki hisz, amit akar. Én egyébként azt mondtam, hogyha van egy ilyen befolyásoló tényező az mm-ben, akkor miért ne lehet más is? Csak azokat nem verik nagydobra. Ennyi.
  • yossarianHUN
    Te aztán igazi fanatizmussal tudod védeni a WG-t:)
    A témához: az, amit Lammaer mond, miszerint a random tökéletesen működik ezer csatás távlatokban, az tény és való. A baj csak az, hogy senkit nem érdekel, hogy 1000 csata után teljesen kiegyensúlyozott, és a képességeihez passzoló lesz a winrateje, amíg jelen vannak a kéthetes ordas szopássorozatok. Mert minden józanul gondolkodó ember kis távlatokban gondolkodik, senkit nem vigasztal egyhetes szenvedés után, hogy két hét múlva meg folyamatosan nyerni fog. Engem legalábbis nem. Én személy szerint örömmel lemondanék a többnapos nyerősorozatokról, ha cserébe folyamatosan kiegyensúlyozott lenne a csapatleosztás, winrate. Ma például 50 csatánál 26%-os winratet sikerült összehozni, a végére úgy éreztem, egy ipari retardmágnes van a JT tetejére csavarozva.
    Nem tudom hogy működnek ezek a nagyobb mérvű randomgenerátorok, de mind látjuk, hogy periódusok váltják egymást, az egyszerűség kedvéért legyen szopóperiódus, és nyerőperiódus. Ezek hosszú távon lehet hogy egyensúlyban vannak, de olyan rendszert kéne összerakni, amiben ezek a ciklusok sokkal rövidebbek, és így érik el az egyensúlyt, tehát nem egy hét szopás - egy hét nyerés, hanem mondjuk 3 ilyen, 3 olyan csata. Hogy ez kivitelezhető-e, és egyáltalán van-e rá bármilyen behatása a csókának aki megírja a kódot, azt nem tudom, nem vagyok programozó. Szerintem ezzel mindenki jól járna.
  • Count Adyn
    Az mindenen javít jah:)
  • ratgab
    Lag volt... Én is jártam már így, meg forogtam is, mint a körhinta...XD
  • Lunki88
    Wtf is happened? E75-tel ruinbergen a templom körül voltam fedezékben, amikor egyszercsak magától előrement a tankom ki a nyílt terepre, hiába nyomkodtam bármit kb. 10 másodpercig csak ment előre... Persze mondanom sem kell hogy ez idő alatt majdnem teljesen szétlőtték a tankomat. Rohadtul idegesítő, okozhat a lag ilyesmit? A többiek közben normálisan mozogtak, szóval nem annak tűnt.
  • Angelus1991ster
    10 ezer csatánál kénytelen vagyok megkérdeni, hogy az elit alakulat képesség csökkenti a töltésidőt?
  • Antimat
    Ma én is bekékültem egy faszláma KV4 miatt. Cliffen voltunk, mi nem a falu felőli oldalról indultunk, felmentem T62-vel a hegy lábához, onnan lődöztem, fel se spottoltak, erre jön ez a vadbarom, és lökdős lövés közben meg taszrigál. A második után elgurult a gyógyszerem, és egyet belelőttem. Aztán visszalőtt, szó szót követett, és meghalt. Én meg bekékültem. Arra a csatára.
  • TomDantes
    Ember, emberek. Gondolkodjatok már. Nem arról van szó ,hogy ez biztos nem igaz. Hanem arról, hogy nem gondolkodás nélkül kell elhinni! Kételkedni kell. Mindenben, nem csak egy hülye játék kapcsán, az életben mindig kételkedni kell, azt fogadjátok el, amit bebizonyítanak.

Ebben az esetben pedig, hol a bizonyíték? Az a baj, sehol az eredeti hozzászólás. Csak egy kép van róla. Az eredeti link kéne, ha van tessék betenni. És nem csak azért, mert kételkedem, meg mert lehet nem igaz, nem csak erről van szó, jó lenne talán ismerni az egész fórum beszélgetést, kinek, kiknek válaszolta, mire, a bejegyzésre milyen válaszok érkeztek, mert ez így csak egy a környezetéből kiragadott, nem bizonyítható kép egy hozzászólásról, ami vagy igaz, vagy nem.

Bármiről van szó az életben, nézzétek meg, bizonyítható-e, és az egészet nézzétek, ne csak egy kiragadott mondatot! Ezzel hülyítenek a politikusok is, egy mondatot kiragadnak, és ti meg csámcsogtok rajta. Az egész beszélgetést, válaszokat, kérdéseket, mindent kéne látni, és akkor volna miről beszélni. Ha van ilyen tessék, megmutatni, és elismerem, hogy igen, igaz a dolog.

Érhető-e ez?
  • madmanic
    Függetlenül attól, hogy mi van ftr en, mikor én ilyen szopóágon vagyok, a következőket tapasztalom:

Lényegesen több ghost shell

Lényegesen többször lövök lepattanót ( olyan helyekről amit át is lehet fingani )

Lényegesen több a critical hit damage nélkül

Lényegesen több a láncolás

Lényegesen többször kapok modul találatot

Itt a LÉNYEGESEN azt jelenti, hogy 4-5x többször mint normálisan.

• Antimat
    Én is most kezdtem a T21et, tök jó kis tank :) Már szinte mindenem megvolt rá a másik amcsi ágról, csak láncot kellett xp-ből kihúzni, de ahhoz képest, hogy nem nagyon tudok lighttal játszani, tök jó :)
  • lexlutor
    a linkelesek 90% ftr blogrol van. csak ez az egy hir nem hiteles, es a tobbi igen? mert a tobbi likelt hirert senki nem nyikorgott eddig.
  • TomDantes
    Ami abba van az nekem elég, az igaz ám minden( egy részt se láttam soha)
  • madmanic
    ne hagyd, hogy a vidám vasárnapot nézze...
  • TomDantes
    Ja, de tegyük hozzá ,hogy hétköznap játszottam többet, hétvégén kevesebbet, és a hétvégi napok majdnem mindig erős arány rontást hoztak, és hétköznap is volt zsinór vereség napok, tehát vannak dolgok amik torzítják a végeredményt.
  • patchaou
    Nagymuternak pedig az a szentírás amit a tévében lát/hall XD
  • madmanic
    csak ennyi lenne....?

Hogy feljebb vagy lejjebb kerülsz a listán..? Erősen kétlem...

Ennyivel nem lehet befolyásolni a teljesítményt, hogy egyik nap 67% másnap 23%...

• AlucardHuN
    Jó neked, én a 128-asig szenvedtem. Leginkább mert mindg kifogtam a fasza teameket, még akkor is amikor sokat sebeztem... de azóta 45%-on vagyok.
  • TomDantes
    ja hallod, bazd meg, van egy hétfejű sárkány a kertemben. Nem bizonyítom be, de leírtam az sg.hu-n tehát igaz! Ez legyen elég bizonyíték, és ez hiteles dolog, mert én hiteles ember vagyok és nem hazudok
  • Master91
    Ftr-en van fent. nekem ez bőven elég.
  • TomDantes
    Ja, még egy dolog. A nagy beismerést látta valaki a saját szemével? Ki látta, ki olvasta az eredeti hozzászólást, az eredeti igazi WoT fórumról? Nos? Ha meg van valakinek linkelje be. Mert ez így kicsit kevés. Sehol nincs hivatkozás az eredeti bejegyzésre. Így ki tudja mi az igaz eleve az egészből? Nem kéne mindennek bedőlni, de mielőtt valaki félre értené, én nem mondom, hogy nem igaz, csak kételkedek, mivel bizonyíték sehol, és nem,ez a lenti bejegyzés ez nem az. Ez egy megkérdőjelezhető valami.
  • lexlutor
    silenstalker rendszeresen forditja az orosz forum bejegyzeseit. ha neked o sem hiteles forsdito, akkor senki.

ha elolvastad volna arrol beszel, hogy egy addot jatekszeriban, ha nagyon jol megy, elkezd egyre lejebb vagy ha szarul egyre feljebb rakni a sorban. azaz a cel h napi winrated 50%on legyen.
  • Oddball29
    Már úgy hiányzott. Még nem volt a héten.
  • Sunsetjoy
    Eddig úgy mondták az emberkék, hogy aki tartósan 50 felett van, az mindig tudja, hogy mikor kit kell lőni, és képes az esetek nagy részében eldönteni a meccset. Ha meg nem volt képes rá, akkor ő volt a balfék, mert nem a megfelelő ellenfeleket lőtte ki...

Ezt SerB vagy Storm is mondta :)

(A fenti szarkazmusféleség volt:)
  • TomDantes
    Hát szerintem nem egészen arról van szó, hogy direkt úgy alakítják, hogy te veszíts. (csak megjegyzem amíg a Ferdinand-ot húztam,50% felett voltam, akkor ezek szerint Ferdivel egy kicseszett béna fakezű noob vagyok, és kedveztek nekem? Vagy, csak szimplán bejött a Ferdinand, és tudtam vele játszani? )

Tipikus összeesküvés elmélet amúgy. Mint amikor valami bolond volt miniszter ,,elismerte" hogy van ufó...és akkor leközölték a híroldalak, hogy ez hivatalos beismerés. Baromság.

Ja, valamit mondott valaki oroszul...amúgy csak kérdem, perfekt beszéled az oroszt? Vagy aki beszéli, olvassa már el, és fordítsa le a szóban forgó témát, ne csak egy kiragadott hozzászólást, az egész beszélgetést.

Mert ez, egyelőre, ha csak én nem értettem rosszul, ez esetben elnézést- nem arról van szó,hogy egy nap győzelem egy nagy vereség, direkt! csak azért, hogy 50%-ra hozzanak ki Téged.

És arról ismételten sikerült megfeledkezni, hogy akik tartósan 50% felett vannak, velük mégis mi van? Ezt soha nem tudjátok meg magyarázni, ez is tipikus, amit nem tudunk megmagyarázni, és felborítja az elméletünket, azt nem vesszük figyelembe!

De nem arról van szó, hogy lehetetlennek tartom a dolgot, lehet csalnak, csak majd akkor fogadom el, ha konkrétan meg lesz a bizonyíték, hogyan és miként csalnak, manipulálnak intézik el, hogy te veszíts/nyerj.
  • lammaer
    Köszönöm, ez így tanulságos, erről nem tudtam, így a tanaim felét visszavonom.

Viszont ez még azért odébb van attól, hogy vesztened is kell mert tegnap nyertél.
  • popey8
    Parancsolj.
  • NoparaWot
    Hatalmas tank, nagyon élvezetes vele a játék :) egyéb tulajdonságok master válaszában már le vannak írva
  • Madi92
    A lefolytatott beszélgetésért érdemes megnézni...:D Tudom fasz vagyok...

Rípléj
  • lammaer
    Lássam.
  • Master91
    szeretem

2 weak spot: has - kupola, ami a tank hátulján van

hasat ha elrejted, nagyon ritkán tudják lőni a kupolát (sok hülyének eszébe sincs)

persze a gold ammo meg üti a felépítményt.....

HA:
    egy szintbe lévő tank lövi a feléptítményt nem üti át semmi. Komolyan.

Obj. 268 az néha át üti, be szokta adni. Meg talán E4 volt ami még át ütött gold nélkül.

De azok is inkább akkor, amikor elvan kúrva az a pici döntöttségem is ( pl. ellefnél van magasabban, vagy nekem az orrom lefele néz )

Jó a reload time, jó a szűkülés, jó a dmg.

1 percet se bántam meg vele. Pikk-pakk 450 körüli csatát mentem vele :o
  • Lunki88
    De jó hogy az artyról beszélgetünk, épp most kaptam egy laza 1000 dmg-es sebzést egy T92-től. :)
  • patchaou
    Hmm, nekem sokszor leduplázni sincs erőm :(
  • szakasz
    a T71 a wot egyik legélvezetesebb tankja,a többi is jó, semmi szenvedés.
  • Madi92
    T21 elég funy kis szötyi! :D
    Azt tudom, hogy T57 Opé jószág, de mit lehet tudni a többiről az ágon?
    Szenvedős vagy jó végig?

Győzelem!
    Map: Redshire
    Date: 2013.12.12. 20:08:38
    Jármű T21
    Szerzett tapasztalat 3 854 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit: 53 953
    Csatában elért Achievement: Őrjárat, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
  • popey8
    Ezt most csúnyán buktad, mert igenis volt hír róla (ftr-en is fent volt), h a fejlesztők beépítettek vmi szart az mm-be, h kedvezzenek a nooboknak.
  • kabel15
    [IMG][/IMG]

Akkor ez is meg volna.
    UI: Tiger I csatlakozott a ONE SHOOT csapathoz