banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Te aztán igazi fanatizmussal tudod védeni a WG-t:)
    A témához: az, amit Lammaer mond, miszerint a random tökéletesen működik ezer csatás távlatokban, az tény és való. A baj csak az, hogy senkit nem érdekel, hogy 1000 csata után teljesen kiegyensúlyozott, és a képességeihez passzoló lesz a winrateje, amíg jelen vannak a kéthetes ordas szopássorozatok. Mert minden józanul gondolkodó ember kis távlatokban gondolkodik, senkit nem vigasztal egyhetes szenvedés után, hogy két hét múlva meg folyamatosan nyerni fog. Engem legalábbis nem. Én személy szerint örömmel lemondanék a többnapos nyerősorozatokról, ha cserébe folyamatosan kiegyensúlyozott lenne a csapatleosztás, winrate. Ma például 50 csatánál 26%-os winratet sikerült összehozni, a végére úgy éreztem, egy ipari retardmágnes van a JT tetejére csavarozva.
    Nem tudom hogy működnek ezek a nagyobb mérvű randomgenerátorok, de mind látjuk, hogy periódusok váltják egymást, az egyszerűség kedvéért legyen szopóperiódus, és nyerőperiódus. Ezek hosszú távon lehet hogy egyensúlyban vannak, de olyan rendszert kéne összerakni, amiben ezek a ciklusok sokkal rövidebbek, és így érik el az egyensúlyt, tehát nem egy hét szopás - egy hét nyerés, hanem mondjuk 3 ilyen, 3 olyan csata. Hogy ez kivitelezhető-e, és egyáltalán van-e rá bármilyen behatása a csókának aki megírja a kódot, azt nem tudom, nem vagyok programozó. Szerintem ezzel mindenki jól járna.