A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #277944 Hát szerintem nem egészen arról van szó, hogy direkt úgy alakítják, hogy te veszíts. (csak megjegyzem amíg a Ferdinand-ot húztam,50% felett voltam, akkor ezek szerint Ferdivel egy kicseszett béna fakezű noob vagyok, és kedveztek nekem? Vagy, csak szimplán bejött a Ferdinand, és tudtam vele játszani? )
Tipikus összeesküvés elmélet amúgy. Mint amikor valami bolond volt miniszter ,,elismerte" hogy van ufó...és akkor leközölték a híroldalak, hogy ez hivatalos beismerés. Baromság.
Ja, valamit mondott valaki oroszul...amúgy csak kérdem, perfekt beszéled az oroszt? Vagy aki beszéli, olvassa már el, és fordítsa le a szóban forgó témát, ne csak egy kiragadott hozzászólást, az egész beszélgetést.
Mert ez, egyelőre, ha csak én nem értettem rosszul, ez esetben elnézést- nem arról van szó,hogy egy nap győzelem egy nagy vereség, direkt! csak azért, hogy 50%-ra hozzanak ki Téged.
És arról ismételten sikerült megfeledkezni, hogy akik tartósan 50% felett vannak, velük mégis mi van? Ezt soha nem tudjátok meg magyarázni, ez is tipikus, amit nem tudunk megmagyarázni, és felborítja az elméletünket, azt nem vesszük figyelembe!
De nem arról van szó, hogy lehetetlennek tartom a dolgot, lehet csalnak, csak majd akkor fogadom el, ha konkrétan meg lesz a bizonyíték, hogyan és miként csalnak, manipulálnak intézik el, hogy te veszíts/nyerj.