418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
400V #278492 Jó ez az event legalább lesz aki játszon a játékukkal. Nyomni kell neki mert jön kifelé a konkurencia. -
Én ezt értem, és el is ismerem. De akkor se kötelező meg venni! Én is meg vettem az excelt ( én hülye ) , baszhatom a low penjét. Minek vettem meg?
-
nyomiarty #278490 Is6 akcio.....most komolyan gondoljatok hogy megeri?? Nem tudom ki hogy van vele de nekem nagyon nem,pedig a kicsi accomra(ide nyomihoz) jo lenne mert csak egy t6 prem TD-m van.
Nincs tul jo melohelyem(igaz most azert raerek egy kicsit innet irkalni,ezert nincs ekezetem :D)de egy szombati tuloraval lazan megkeresem egy is6 arat. Szoval szolok a fonoknek,dolgozok + 8 orat es megvan az is6. ha valaki ennel kevesebb ido alatt osszegrindeli a 600K xp-t.....hmmmmm....az tud valamit.Szoval neha erdemes szamolni egy kicsit es inkabb megkeresni azt a penzt mint itt napi tobb orat olyan tankokkal menni amit esetleg egyebkent mar nem is hasznal az ember.(persze tudom hogy aki suliba jar,annak ez nem jarhato ut de egy kis alkalmi munkaval vagy ha kisebb a kolok,egy kis + segitseggel otthon a szuloknek,elobb megszerezheto az az is6. :)) -
400V #278489 Csak jelzem egy 8 as prémium van sovietnél. Más nemzetnél van több. Németnél ott a JT 88 250 es lőszer árral. nagy pennel. Amerikainál is kettő van, SP nek is olcsó a lőszere. Soviet meg drága. Franciánál is olcsó a lőszer. Angliánál a legnagyobb meg 175 kredit. Kicsit se mindegy szerintem 13000 ft ért ha valaki legénységet akar húzni, azt pedig nagy tierbe kell mert ott van sok HP. -
"ha már fizetnek neki"
kötelező meg venni 1 olyan prém tankot ahol drága a lőszer?
nem. minek akkor kompenzálni? -
400V #278487 Typehoz hasonlítottam. Így értettem hogy nem estem tőle hasra.Akkor lenne jó ha kompenzálva lenne kredithozammal a drága lőszer, de nincs. Ennyivel azért tisztelhetné a játékosait a WG ha már fizetnek neki. -
foxbat88fx #278486 amatőr :D -
Szpecnyaz #278485 T6 alatt nem vagyok hajlandó játszani :P. -
yossarianHUN #278484 De viszont milyen nagyságrendbeli különbség van egy T5 és egy T8 prém hozama között. E-75-tel meg ST-I-gyel meg nem kell leállni frontálisan harcolni. -
VanDaal #278483 Churchill 3 :P -
foxbat88fx #278482 xDDDD köszi :D
meglesz nyugi... már iszom a sört.. estére meglesz a Type 58 is aztan holnaptól mehet a kockulás -
foxbat88fx #278481 pont emiatt nem fog bedobni 6osok ellen...
mivel sok 6os lesz így könnyebben dob össze az MM tier 6os csatát
míg a tier8 ugyanúgy mennifog 7-8 ellen, mármint az IS-6, mert ugye az tierlimites -
400V #278480 Nézd meg melyiknek mennyibe kerül a lőszere. Meg azt hogy E75 el meg ST1 ekkel melyik találkozik frontálisan. 1025 kredites lőszer. Ugyan az mint Su 122 44, rohadt jó DPM csak drága a lőszer nem keresel vele jól. Annyi kontra van IS6 nak hogy ha prémiummal vagy betöltve akkor 1v1 be megeheted vele IS3 at mert IS6 nak nagyobb a DPM je.
Csak leírtam a véleményem úgy hogy használom is. Nem poénból IS6 mert egy átlagos vagy rossz játékos semmire nem megy vele mert drága a lőszer és hogy nagyobb tankokat sebezz vele frontálisan már prémium lőszer kell.
Lehet linkelgetni ilyen prémium számlás köröket de egy áltag játékos nem prémiummal játszik.
Ezeket tapasztalom. Rá voltam izgulva a soviet heavykre aztán koppantam hogy ha sok xp t akarok keresni IS6 al akkor bizony prémium lőszerezni kell meg venni prémiumot. -
Szpecnyaz #278479 Nekem meg pont legénység képzésre kell. Két crewt kéne kiképeznem. -
CicaTank #278478 Viszont elgondolva, hogy ha vennék egy IS-6ot akkor most egy hónapon át milyen csatákba dobálna be a MM, mivel megnő a kisebb tankok száma majd a játékban és azoknak bőven elegendő a 175pen....hónap alatt lenne pénzem minden T10-re míg más az IS-6ost hajszolja :D -
CicaTank #278477 Ez úgy van, hogy ugye van egy netto hozam, ehhez el kell érned legalább a prémium tank hpjának megfelelő sebzést, ha ez megvan már hozza a nettót, a többi meg megint csak arányos a tank hp/netto keresettel, így legalább 1500-at kell sebezned hogy jó kört zárhass ami nyereséges. -
hátőőőő, nekem egyszer összejött kb 4000 sebzés, és bőven 110K fölött fizetett -
madmanic #278475 HÉT-VÉ-GE. -
Angelus1991ster #278474 Mindkét szerveren rendkívűl magas a hasznavehetetlen szar piros effes játékosok aránya a tier4-6 ban. -
yossarianHUN #278473 Ezt azért nehezen hiszem. Church III-mal keresek 25k-t egy olyan 6-700 sebzéses körrel. -
400V #278472 IS6 al senki se fogja hülyére farmolni magát. Cirka 150 - 200 kör 75% os legénységgel hogy húzz egy soviet heavyre 6. érzéket. Ahhoz hogy keress mondjuk 25 000 kreditet IS6 al prémium számla nélkül 3500 - 4000 et kell sebezned. Az ilyen 2 perc és elhullik a csapatod 70% a körökben meg nem fog senki csatákat lehozni vele.
Erre jó az IS6, ja és kiváló IS7 gyakorló tank mert kb ugyan az érzésre.
Nekem is van úgy írom ezeket. -
VanDaal #278471 Közben kicsit átgondoltam a dolgot, és alább hagyott a kezdeti lelkesedésem.
Továbbra is azt mondom, hogy maga a küldetés nem lenne olyan nehéz. Ennyi xp-t ennyi idő alatt, és a különböző bónuszokat is figyelembe véve, össze lehet gyűjteni. És nem is szükséges hozzá egész nap kockulni...
DE:
Józanul végig gondolva nekem személy szerint sok hasznom nem lenne belőle.
Mert mire is van a prémtank:
-legénységhúzásra
-kredit farmolásra.
Megszámoltam, jelenleg 6 komplett orosz heavy legénységem van. Ebből használok 3-at, a többi így is csak porosodik.
Farmolni pedig ott a T34 és a Type. Meg különben is, azzal kéne kezdenem a küldetést, hogy a spórolás jegyében 5 millióért vegyek t6-okat, és beléjük legénységet...
Szóval jó lenne lehúzni a WG-t, de inkább mégsem fogom a gép előtt idegesíteni magamat így karácsony környékén :)
De aki rászánja magát, annak sok sikert kívánok!
Foxbat, neked külön szurkolok, hogy végre legyen neked is egy 8-as prémed
-
Angelus1991ster #278470 Kezdem már most lehetetlennek érezni, annyi a piros effes. -
foxbat88fx #278469 T-127-et :) -
Toweliee #278468 Szerintetek hány mp-nyi időtől érdemes célkereszt szűkítőket használni? Nálam a 2,3 mp a határ, erre még nem használok, kíváncsi vagyok a véleményetekre. -
Nekem meg van is6 om, akkor 12k aranyat kapnék?:D -
Hát jó kockulásokat ! :) én megyek vissza tanulni aláírásokért :( xD -
foxbat88fx #278465 a másik meg a vereség + medál = jó exp
ez is segít benne sokat -
viper07 #278464 Hát igen nem olvastam végig,ez így sokkal jobban hangzik. Igazatok van.
lexlutor, te bekaphatod. -
Szpecnyaz #278463 The experience points added to your mission’s XP gauge WILL INCLUDE any and all additional XP modifiers. That’s right - first victory of the day and other missions’ bonuses, as well as additional experience provided by premium account status will be counted towards the goal of 100,000 XP as long as the mission conditions are met!
Szerintem benéztél valamit :). -
VanDaal #278462 A keserű felismerés úgyis rám talál majd idő közben, de legalább még az elején hadd legyek kicsit bizakodó :D
Eagle:
A legkisebbekhez úgysem lenne sok kedvem. T5-ig elmegyek freeből, az meg már normális tank, max 2 nap alatt le lehet tudni. Grindelni meg nem lesz olyan nehéz, most úgyis a fél klán ezt fogja csinálni, alacsony tierben még elég jól lehet befolyásolni a csatákat platoonban.
Oddball:
Régebben mintha még jobb véleménnyel lettél volna az ARL-ről. Nekem mondjuk nem volt vele semmi bajom. Bár a 12t szerintem is kritikán aluli darab :) -
lexlutor #278461 az a bibi h nem vagy kepes olvasott szoveg ertelmezesere. -
foxbat88fx #278460 nem vagyok benne biztos... de mintha azt olvastam volna vhol hogy japánokkal a tier 4-es kehó vagy kohó vagy mi a piccsel kell csinálni a missziót :D -
yossarianHUN #278459 Már vagy háromszor tisztázódott, hogy nem. Amit itt leírtál, az az, hogy mi alapján veszik a 10 legjobb xp-t csapatonként. Ha a 10-ben benne vagy alap xp-vel, akkor onnantól minden extra bónusz hozzáadódik és számolódik az értékhez. -
Angelus1991ster #278458 http://imageshack.us/a/img580/346/7bo2.jpg
Japán tech tree xp táblázata -
Angelus1991ster #278457 Japánokra elmegy 53-60 ezer xp ha egyszerre tier6-osig használod a free xp-t. Egy szerűbb lépés ha csak tier 5-ig használsz free-t. -
viper07 #278456 Hát van egy kis BIBI !
Csak az alap XP számít, sem first victory, sem prémium fiók. (To determine the top 10 XP scores, only basic XP will be counted (no first victory bonus, premium account bonus, etc.).)A Tanknumbers.com szerint a 6-os Tier átlag, hangsúlyozom átlag XP/csata 300 körül. De legyen 500. Akkor ez 7 sikeres csata /nemzet/nap. Van ugye a 6 nemzet + a Japán, amiről még nem tudjuk mennyi XP kell, de akkor is 42 sikeres csata + japán XP / nap. Nem adják könnyen... -
nobodyattis #278455 Angolnál melyiken érdemes elindulni melyik a jobb 6 os ???? -
Oddball29 #278454 Én ugyan neki nem ülök még egyszer a francia hatosoknak. Betemettem mindkettőt és behintettem sóval a helyüket is. -
foxbat88fx #278453 pár hsz-el lejjebb írtam pont ezt :)
prém kell hozzá meg sok tier 6
és meglehet csinálni lassan is, napi duplákkal
Renton: hát pont a tier 6 nem a kedvencem :D
5 is jó meg 7 is, de a 6 annyira nem jön be, de nem rossz :)