A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nyomiarty #278490 Is6 akcio.....most komolyan gondoljatok hogy megeri?? Nem tudom ki hogy van vele de nekem nagyon nem,pedig a kicsi accomra(ide nyomihoz) jo lenne mert csak egy t6 prem TD-m van.
Nincs tul jo melohelyem(igaz most azert raerek egy kicsit innet irkalni,ezert nincs ekezetem :D)de egy szombati tuloraval lazan megkeresem egy is6 arat. Szoval szolok a fonoknek,dolgozok + 8 orat es megvan az is6. ha valaki ennel kevesebb ido alatt osszegrindeli a 600K xp-t.....hmmmmm....az tud valamit.Szoval neha erdemes szamolni egy kicsit es inkabb megkeresni azt a penzt mint itt napi tobb orat olyan tankokkal menni amit esetleg egyebkent mar nem is hasznal az ember.(persze tudom hogy aki suliba jar,annak ez nem jarhato ut de egy kis alkalmi munkaval vagy ha kisebb a kolok,egy kis + segitseggel otthon a szuloknek,elobb megszerezheto az az is6. :))