A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
400V #278480 Nézd meg melyiknek mennyibe kerül a lőszere. Meg azt hogy E75 el meg ST1 ekkel melyik találkozik frontálisan. 1025 kredites lőszer. Ugyan az mint Su 122 44, rohadt jó DPM csak drága a lőszer nem keresel vele jól. Annyi kontra van IS6 nak hogy ha prémiummal vagy betöltve akkor 1v1 be megeheted vele IS3 at mert IS6 nak nagyobb a DPM je.
Csak leírtam a véleményem úgy hogy használom is. Nem poénból IS6 mert egy átlagos vagy rossz játékos semmire nem megy vele mert drága a lőszer és hogy nagyobb tankokat sebezz vele frontálisan már prémium lőszer kell.
Lehet linkelgetni ilyen prémium számlás köröket de egy áltag játékos nem prémiummal játszik.
Ezeket tapasztalom. Rá voltam izgulva a soviet heavykre aztán koppantam hogy ha sok xp t akarok keresni IS6 al akkor bizony prémium lőszerezni kell meg venni prémiumot.