418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
most semmi borzasztót nem csinált ! -
A kaks csípje meg! :D Pedig egy Type 58 platoonnal nagyon tudtunk volna alázni! -
foxbat88fx #279010 na már csak te "hiányoztál" a boldogságomhoz
-
R3nton #279009 Mindig, aki kérdezi -
Kacsa1 #279008 Csak az utolsó részre reagálnék:
Szerintem felesleges elrettenteni a többi magyar csapatot, akik még összeállnának, esetleg kiemelkedő eredményt elérnének, azzal, hogy a Magyarokban nem lehet megbízni.
Kik is azok akik nem játszanak?
Marchizor - nélküle a csapat nem él, mert ő kb a legjobb magyar player (igen én többre tartom, mint Scheffet), ő ugyebár leállt a WoTról, úgy meg nehéz játszani.
Jegesmedve - Hát érdekes kapcsolatotok volt, Jeges tudott jókat produkálni, csak nem akart olyan popócsókolóvá válni, mint a mostani WD nagy része. Ezért Te küldted el.
Tibik - Ausztriába ment, nem játszik. Nem az ő hibája.
Kacsa1 - mondtam is, hogy laptopról nem tudok játszani WoT-ot, szintén nem tehetek róla. De tekintettel arra, hogy egy szót nem szoltál arról, hogy ki vagyok rúgva, nem nagyon hiányzom.
Mindehhez jön még esetleg, hogy nem igazán mutattál tiszteletet jópár játékostársad iránt, akkor sem, ha esetleg jobbat produkáltak, mint te. Elhiszem, hogy nehéz egyszerre játszani meg irányítani, de valahogy ezt máshol megoldják. Azt már meg sem említem, hogy vannak jópáran, akik úgy vélik, csak embereket toborozni jöttél a HUNS-ba (zajcevet visszaadhatnád pl).
A klánotok nagyon menő, remélem CWzni is fogtok majd.
Kb 6 és fél óra streamet néztem, abból az derült ki, hogy egy 1300-1400 átlag wn7 csapat elver titeket minimum 40%-ban. Ez nem annyira jó arány.
A videók meg a stream arra persze jó, hogy a kis 10 éveseket (nem akarom őket bántani) el lehet varázsolni, de a komolyabb képzettebb játékos azért látja, hogy nem vagytok csúcsragadozók. Sőt.
Az is aranyos, hogyha ezt valaki mondjuk facebookon megjegyzi, akkor egyből törlődik a posztja, de az ott van, amikor a paradicsomokat elveritek 3 perc alatt. Grat hozzá.
Na ez kikívánkozott már belőlem, bocsánat ha sokat kellett olvasnotok, énse szoktam szeretni.
Maala-nak meg csak annyit a #278981 hsz-hez, hogy érdekes módon Dugesz vezetését sokan szeretik, Szakeszét meg nem annyira. Ráadásul Dugesz sokkal pontosabban vezet (mindenkit centire pontosan beállít kb). -
AlucardHuN #279007 Én esetleg mentem volna noobkodni de 1-2 napja megálltam mert elértem a bűvös 123 kilőtt tankot és suli közben pocsékba menne a prém:/:D Pedig van type 58-am is:D -
madmanic #279006
-
Srácok, nincs kedve valakinek szakaszban tolni a T6-ot? Mert már kihullik a hajam.... a játékban voivod30 néven futok. -
foxbat88fx #279004 Te hozod a piát én állom a gyógyszereket!!!
-
Mit akartál fordítani rajta?? :D -
:D Beraktam a hsz-edet a google fordítóba, és ezt adta ki:
"Kinél kell jelentkezni a csapatba?" -
Hát ezt nem örömmel hallom....
Ki lesz az utód? -
aknakukac96 #279000 Nem tudjátok, hogy a roaming funkció mikor kerül be a játékba? -
Scheff #278999 Cuccok. -
R3nton #278998 Voltám már többször is, velem nem is kibaált még. Sőt FC volt anno a régi nagy HPTS-ben. Jó tatikái vannak és van érzéke hozzá, de azért ott is volt néhány dolog ami igencsak érdekes volt.
Minden esetben a csapat volt a szar, ha kikaptunk, sose a taktik!!! Nem azt mondom, hogy én jobban értek hozzá, de azért volt mikor igen is taktikai baki is volt és nem csak bénázás. Meg attól a csapattól nem lehetett elvárni azt, amit ő elvárt. Persze nem volt rossz a za régi HPTS, sőt.
Ilyen szempontból pl a SnipaHUN korrektebbül állt a dolgokhoz. Lelettünk baszva, de azért modjával, vagy pl Mabbon a swarmból most.
Lehet azt azért másképp is csinálni.
Én ESL-t vezetgettem csak, kevesebb sikerrel, mert azért nem nyertünk olyan túl sokat. Viszont a személyeskedést én azért kerültem, illetve könnyebben kezeltem a vereséget. Mondjuk mi általában a 750 goldért mentünk és nem győzni...
-
madmanic #278997 pontosan.
Megyünk foxihoz tankot origamizni...
Meg inni.
Gyógyszerekre. -
Simulacrum #278996 A szponzortól a cuccokra gondoltam, ami érdekelne, természetesen csak akkor ha publikus. Valami szerződés nincs amúgy? Pl. fél évig maradni kell, bár akkor úgy látszik nincs.
Illetve az elmenések okai, bár gondolom ezek még kevésbé publikusak. -
Biztos nem volt könnyű 'kigrindelni'! :D -
Akkor ne tartsd a géped mellett, mert egy vesztes csata után, még a végén ököllel oneshootolod! :D -
foxbat88fx #278993 xDDDDD
majd elmondom a pszichiáteremnek :D -
Mai termés eddig 4-ből 1 win. Ez az utolsó. Ok, medált kaptam, szal megvan a kred és az xp, de akkor sem duplázó. Most komolyan jan. 16-ig ez lesz?
-
Tök vicces, hogy a hét 2. napján már szóba is került a dolog. Te próbáltad már a papírtankhajtogatást? :D -
Ne viccelj már, már emiatt is nyugtatót szedsz?
"Rohadt papír, hajoljá' mán, így nem lesz sosem IS3-am!" :D -
Idegeskedni? Mutatok neked valamit, ami szintén papírból készült nagy részben.
Én készítettem még pár évvel ez előtt: H.M.S. Bellona
No ezen volt mit idegeskedni. -
Utóbbi, biztosan menne! :D -
Papírból, hiszen látszik.
-
SzocsA #278986 Szerintetek mi lett belőle?
Ezzzz!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
foxbat88fx #278985 papírbú :D
ki kell nyomtatni aztán vágni ragasztani idegeskedni stb :D -
Scheff #278984 Pedig ebben az esetben igaza van. Eredmények nélkül tényleg csak egy anyázós köcsög vagyok, és mostanában nem tudok eredményeket produkálni, mint látható. Éppen ezért már ettől a héttől kezdve más viszi helyettem a boltot. Visszavonultam. -
"én úgy voltam vele egyetemen is, hogy direkt azokhoz a tanárokhoz mentem, akikről mindenki azt állította, hogy szopó náluk a gyakorlat/előadás."
-
De MIBŐL VAN???!!! -
"Ha vereség van nincs szakesz féle kurva anyázás és üvöltözést stb."
Azért itt csak a végeredményről írsz. Nem tudom, hogy voltál-e már Szakesszal gyakorlón, de mindent elmagyaráz, lépésről, lépésre, a lehetséges variációkat is elmagyarázza, mintha egy kezdőnek mondaná, nem egy unikumnak, aki azért átlátja nagyjából a taktikát. És addig nem is kioktatóan, amíg az ember odafigyel, és elvárható módon meg is csinálja, amit kérnek tőle. Volt, hogy még ki is kérdezte, hogy mit miért kell(ene) így tenni, és a hebegő-habogó válaszokra is türelemmel válaszolt. Mert ez a gyakorló lényege, megtanítani a taktikát.
Ezek után, ha egy betanított, emellé neadjisten összeszokott csapat nem azt csinálja, ami meg volt beszélve, elég jogosnak tűnik a kurvaanyázás, még ha "egy játékról is van szó". (Márpedig a TC-nek vannak előzményei is)
Sokan szidták Szakeszt is, Dugeszt is, meg még az FC-k nagy részét, mert hogy így káromkodnak, úgy káromkodnak (mindenkinek van egy stílusa, ez tény), de ezt mind azután tették, hogy a többször elgyakorolt taktika el lett basszarintva. Lehet azzal, jönni, hogy ettől még nem dől össze a világ, és nem kell káromkodni... Erre csak azt tudom mondani, hogy egy lebaszástól sem dől össze semmi, és az illető legalább legközelebb jobban oda fog figyelni. Ha nem, akkor jön a következő, amíg meg nem unja, így, vagy úgy.
Lehet, csak én vagyok így ezzel, mindenestre én úgy voltam vele egyetemen is, hogy direkt azokhoz a tanárokhoz mentem, akikről mindenki azt állította, hogy szopó náluk a gyakorlat/előadás. Szerintem az "életben" az esetek 90%-ában aki valós tudással van felvértezve, az már rég belefáradt a többség faszságaiba, ezért idővel átalakul egy köcsöggé. Két dolgot tehet az ember. Vagy vadászik a maradék 10%-ra, vagy megtanulja félreseperni a személyiséget, mert ezektől a "parasztoktól" még mindig sokkal többet lehet tanulni, mint a kedves, ámde hozzá nem értő egyedektől.
A munka-főnökség viszony megint más tészta, nem hiszem, hogy a WoT-beli tevékenységet - magyar viszonylatokban - a WD.WOT-n kívül más esetben lehetne ehhez hasonlítani.
---
Milyen mélyenszántó gondolatok 5 nap kihagyás után. Lemaradtam 3 nap ingyenprémről, a fenébe.
De azért remélem, Jeff már szórja T6-ban a goldot azért az IS-6-ért. :D -
Én még ilyet nem basztam! Senki nem jött a városba! Milyen jó is volt 2 IS3, egy KV-1S, és egy Tiger2 ellen egy M6 ossal!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Toweliee #278979 Wow. -
foxbat88fx #278978 hát úgy kezdődött h nem volt áram két napig, addig meg elkezdtem unalmamban....
utána meg már úgy voltam vele, hogy ha már elkezdtem befejezem..
volt vele meló rendesen xd
de am a technokol illata meg a sör+pálesz nem volt rossz XDD -
arel #278977 Akkor miért láttom többször is,hogy a több dmg.-mal kevesebbet kapok mint aki 500-1000-rel kevesebbet sebez de a végső csapásokat ő viszi be? -
R3nton #278976 Komoly! Jól néz ki :D Hogy van ehhez türelmed... :D -
foxbat88fx #278975 Remélem este az IS-3 megörvendeztet egy fizetős hellyel ESL versenyen :D
most már kabalám is van :D nem a legtökéletesebb, de legalább én készítettem!
-
lexlutor #278974 eddig is a damage volt az alap, nem a kill. -
arel #278973 Nem nagyon szoktam wot fórumokat olvasni,de keringenek esetleg olyan hírek a jövőbeli tervekkel kapcsolatban,hogy átalakítják a tp elosztást?Mert kezd eléggé dühítő lenni,hogy 5 millió tankot besebzek de nem én lövöm ki,ezért nem én kapom meg a vele járó tp
...Ezzel kapcsolatban inkább az lenne a reális,hogy a dmg. számitsák bele ,ne a kill-t