banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kacsa1
    Csak az utolsó részre reagálnék:
    Szerintem felesleges elrettenteni a többi magyar csapatot, akik még összeállnának, esetleg kiemelkedő eredményt elérnének, azzal, hogy a Magyarokban nem lehet megbízni.
    Kik is azok akik nem játszanak?
    Marchizor - nélküle a csapat nem él, mert ő kb a legjobb magyar player (igen én többre tartom, mint Scheffet), ő ugyebár leállt a WoTról, úgy meg nehéz játszani.
    Jegesmedve - Hát érdekes kapcsolatotok volt, Jeges tudott jókat produkálni, csak nem akart olyan popócsókolóvá válni, mint a mostani WD nagy része. Ezért Te küldted el.
    Tibik - Ausztriába ment, nem játszik. Nem az ő hibája.
    Kacsa1 - mondtam is, hogy laptopról nem tudok játszani WoT-ot, szintén nem tehetek róla. De tekintettel arra, hogy egy szót nem szoltál arról, hogy ki vagyok rúgva, nem nagyon hiányzom.

Mindehhez jön még esetleg, hogy nem igazán mutattál tiszteletet jópár játékostársad iránt, akkor sem, ha esetleg jobbat produkáltak, mint te. Elhiszem, hogy nehéz egyszerre játszani meg irányítani, de valahogy ezt máshol megoldják. Azt már meg sem említem, hogy vannak jópáran, akik úgy vélik, csak embereket toborozni jöttél a HUNS-ba (zajcevet visszaadhatnád pl).

A klánotok nagyon menő, remélem CWzni is fogtok majd.
    Kb 6 és fél óra streamet néztem, abból az derült ki, hogy egy 1300-1400 átlag wn7 csapat elver titeket minimum 40%-ban. Ez nem annyira jó arány.
    A videók meg a stream arra persze jó, hogy a kis 10 éveseket (nem akarom őket bántani) el lehet varázsolni, de a komolyabb képzettebb játékos azért látja, hogy nem vagytok csúcsragadozók. Sőt.
    Az is aranyos, hogyha ezt valaki mondjuk facebookon megjegyzi, akkor egyből törlődik a posztja, de az ott van, amikor a paradicsomokat elveritek 3 perc alatt. Grat hozzá.

Na ez kikívánkozott már belőlem, bocsánat ha sokat kellett olvasnotok, énse szoktam szeretni.

Maala-nak meg csak annyit a #278981 hsz-hez, hogy érdekes módon Dugesz vezetését sokan szeretik, Szakeszét meg nem annyira. Ráadásul Dugesz sokkal pontosabban vezet (mindenkit centire pontosan beállít kb).