A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
"Ha vereség van nincs szakesz féle kurva anyázás és üvöltözést stb."
Azért itt csak a végeredményről írsz. Nem tudom, hogy voltál-e már Szakesszal gyakorlón, de mindent elmagyaráz, lépésről, lépésre, a lehetséges variációkat is elmagyarázza, mintha egy kezdőnek mondaná, nem egy unikumnak, aki azért átlátja nagyjából a taktikát. És addig nem is kioktatóan, amíg az ember odafigyel, és elvárható módon meg is csinálja, amit kérnek tőle. Volt, hogy még ki is kérdezte, hogy mit miért kell(ene) így tenni, és a hebegő-habogó válaszokra is türelemmel válaszolt. Mert ez a gyakorló lényege, megtanítani a taktikát.
Ezek után, ha egy betanított, emellé neadjisten összeszokott csapat nem azt csinálja, ami meg volt beszélve, elég jogosnak tűnik a kurvaanyázás, még ha "egy játékról is van szó". (Márpedig a TC-nek vannak előzményei is)
Sokan szidták Szakeszt is, Dugeszt is, meg még az FC-k nagy részét, mert hogy így káromkodnak, úgy káromkodnak (mindenkinek van egy stílusa, ez tény), de ezt mind azután tették, hogy a többször elgyakorolt taktika el lett basszarintva. Lehet azzal, jönni, hogy ettől még nem dől össze a világ, és nem kell káromkodni... Erre csak azt tudom mondani, hogy egy lebaszástól sem dől össze semmi, és az illető legalább legközelebb jobban oda fog figyelni. Ha nem, akkor jön a következő, amíg meg nem unja, így, vagy úgy.
Lehet, csak én vagyok így ezzel, mindenestre én úgy voltam vele egyetemen is, hogy direkt azokhoz a tanárokhoz mentem, akikről mindenki azt állította, hogy szopó náluk a gyakorlat/előadás. Szerintem az "életben" az esetek 90%-ában aki valós tudással van felvértezve, az már rég belefáradt a többség faszságaiba, ezért idővel átalakul egy köcsöggé. Két dolgot tehet az ember. Vagy vadászik a maradék 10%-ra, vagy megtanulja félreseperni a személyiséget, mert ezektől a "parasztoktól" még mindig sokkal többet lehet tanulni, mint a kedves, ámde hozzá nem értő egyedektől.
A munka-főnökség viszony megint más tészta, nem hiszem, hogy a WoT-beli tevékenységet - magyar viszonylatokban - a WD.WOT-n kívül más esetben lehetne ehhez hasonlítani.
---
Milyen mélyenszántó gondolatok 5 nap kihagyás után. Lemaradtam 3 nap ingyenprémről, a fenébe.
De azért remélem, Jeff már szórja T6-ban a goldot azért az IS-6-ért. :D