418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
0000000000000 #279052 Kipróbáltam a WoWp-t. 75 aranyat megért, hogy már a training-ből tudjam: uninstall! (tudom, hogy nemide, de mégiscsak 7.5 csavar
)
-
Bee #279051 Jó lecke arról, hogy miért nem érdemes paranoiásnak lenni. :) -
400V #279050 IS6 event south park paródia xDDD -
Scheff #279049 Ez most meglepett. :) -
ment inv -
virkir #279047 Igazából én egy régebbit használok friss xvm-el és nem jön elő a hiba nálam mostanában.
http://drongo-lab.ru/
http://wotskins.ucoz.ru/
Ezeken nézz körül. -
Awakening #279046 Na de szakesz, a HPTS-ben is nyomtuk együtt, szép idők voltak szerintem.
Másfelé vezettek az útjaink, de azt nem gondoltam, hogy ilyen feszültség maradt benned.
Elnézést, ha megbántottalak.
Sok sikert a klánodhoz, rég voltam itt, nem tudtam az aktualitásokat, ezért elnézést.
Na léptem is.
Awa -
Scheff #279045 Te sem tudod, hogy ki Awakening, igaz? Elmondása alapján egy érett gondolkodású felnőtt férfi, aki abban leli örömét, hogy elmondja, hogy emberileg milyen szinten vagyok söpredék. Azt hiszem 14 éves lehettem, amikor kiszemelt magának. Vannak érdekes sztorik régebbről. Nem hiszem, hogy nem tudja, hogy miről van szó, és azt még kevésbé kétlem, hogy velem akar majd együtt játszani. :) -
Bee #279044 Pici különbség azért van. A WDWOT-os csókák a magyar élmezőnyhöz tartoznak, WGL Pro Player-ek. A WD támogatja őket mindenféle firlefranccal.
Szakesz (MrScheff, Kamionosbarat, Scheff, stb...) pedig a fiatalkorú az ifjúkorú vezetőjük, eléggé ellentmondásos személyiség, ahogyan az itteni posztokból is láthatod. Ha szeretnél vele menni, akkor kérj jelszót Ütőképestől a stronk hungarian plutons csatornához, néha feltűnik ott. -
Scheff #279043 Csak egy kérdésem lenne: Ugyanezeket leírtad volna akkor is, ha nem mondtam volna, hogy a várhatóan több hónapos inaktivitásod ideje alatt el kell hagynod a csapatot és a facebook csoportot?
"marchizor [..] nélküle a csapat nem él, mert ő kb a legjobb magyar player (igen én többre tartom, mint Scheffet)"
"Jegesmedve [...] csak nem akart olyan popócsókolóvá válni, mint a mostani WD nagy része"
"nem igazán mutattál tiszteletet jópár játékostársad iránt, akkor sem, ha esetleg jobbat produkáltak, mint te"
"Elhiszem, hogy nehéz egyszerre játszani meg irányítani, de valahogy ezt máshol megoldják"
"csak embereket toborozni jöttél a HUNS-b"
"streamet néztem, abból az derült ki, hogy egy 1300-1400 átlag wn7 csapat elver titeket minimum 40%-ban."
"érdekes módon Dugesz vezetését sokan szeretik, Szakeszét meg nem annyira. Ráadásul Dugesz sokkal pontosabban vezet (mindenkit centire pontosan beállít kb)."
-
Angelus1991ster #279042 Toldi tank, azonbelül a 42M Toldi II variáns megállná a helyét a Tier III-ban. -
400V #279041 Ugyan ebben a cipőben vagyok én is. Nem hiszik el hogy én már csak örömtankozok, semmi nem hajt és mindenem megvan a játékban. SU203 meg SU SMK 180, 203 mm es meg 180 mm es löveggel úgy se kerül be soha az életbe a játékba. Type 59 GOLD esetleg feltudna villanyozni emelt xp és kredit hozammal :D
-
Ha valakit erdekel tier6 platoon invelhet, ingame zalgradis, irni chatban miatt nem tudok, pirosak, sargak kimeljenek :D -
Thx. Esetleg tudsz ajánlani valamit?
-
virkir #279038 Az xvm akad össze néhány damage panellel ha jól tudom.
Keress egy másik, frissebb damage panelt. -
Destydeme #279037 Hi!
"Azért van, hogy kikapcsoljon és nem azért, hogy munkának érezzem. Az IS-6-ot is valószínűleg meg tudnám csinálni, de hogy utána biztosan megutálnám a WoT-ot az tuti."
Ezzel én is így vok.Már a Wt Auf E100 kihuzásakor is a munka jutott eszembe,s nem a szórakozás.Picit ki is égtem.. -
Azért régebben más volt, csak pletykák útján lehetett követni az életet, esetleg ingame (vicces) flameken keresztül... Ma meg már Twitch, meg franctuggyamik. Nem az igazi már ez sem. :D -
Azt tudtam, de gyógyítani szeretném nem tünetileg kezelni.
-
Awakening #279034 Most nézem, hogy egy 11 fős klánról megy a szájkarate ?
Hát ilyenből biztos van vagy 100db.
Ha azok mind idejönnek észt osztani, meg beszélgetni, Szpecnyaznak lesz dolga... -
Destydeme #279033 HI.Ez tetszett
-
chat bannt tud osztani? ( természetesen volt amikor jogosan ) ÉS egy tróger. és finom voltam :3
Én még emlékszek rá bétás korszakba... volt klánommal is kibaszott, web oldalt kicsit elkúrta, klán leaderemet FOLYAMATOSAN basztatta ÉS a TS-én is patkánykodott -
sebzel gyorsan nem kínai tankot :D
Főleg hogy nem zöld playerekről, hanem a god leveles játékosokról van szó :D
nagyokról meg mindig jó tanulni, minden MMO-ba követtem a nagyok "életét" (játékba ofc) -
R3nton #279030 nem azért útálod? :D Vagy nem ő az, aki chat bannt tud osztani? -
Szpecnyaz #279029 Az M60 3-4 napon belül jött meg. -
Hali! Mi volt a gyógyszere annak, mikor bazi nagy számot írt ki kínai tank lövésekor? Please help!!!
-
Oddball29 #279027 Mikor lesz kiadva Faillowe? Odaadom az enyémet davidb-nek tesztelni, én egy darabig csak messziről nézem majd a garázsban. -
Bee #279026 Miért ne? Hiszen ez a topic a WoT-ról szól, a klánok pedig a WoT részei. -
Kacsa1 #279025 és pl mi rossz lett volna abban, ha maradok a FB csoportban? De igazából érett már a dolog, nem is zavar. Csak az volt a gondom, hogy ne legyenek lehúzva a magyarok, azért, mert nem maradnak meg az emberek melletted, vagy Te nem maradsz meg mellettük.
Mellesleg nem esik szét minden klán, vagy ilyesmi, nekünk (HUNS) szerintem elég sok tagunk van, aki több, mint egy éve itt játszik, és nincs is baja vele (max velem) -
Awakening #279024 Ez viszont igaz... :)
Na srácok, akkor nyomjátok a 17éves vezér kontra megalázott katona sztorit tovább. -
Szpecnyaz #279023 Előfordul hogy más is itt szokta.
Am meg ki ne szeretné az ilyen szennyes kiteregetős témákat?
-
foxbat88fx #279022 naná....
van itt már minden: köcsög artyk, köcsög gold ammosok, WT fórum, egymás anyázása, kocsma, klánproblémák, foxi megen részeg.... stb -
Simulacrum #279021 Az utolsó mondatod a kulcs. Nagyon sok klán megkeresett már, de mikor azt mondom nekik, hogy bár időm esetleg lenne, de eszemben sincs időre játszani, meg kötelező dolgokat csinálni egy játékért, akkor meglepődnek. Szeretem ezt a játékot, de pont az a legjobb benne, hogy ha egy kört akarok menni reggel 5-kor, akkor megtehetem és ha rá se nézek fél évig azt is.
Azért van, hogy kikapcsoljon és nem azért, hogy munkának érezzem. Az IS-6-ot is valószínűleg meg tudnám csinálni, de hogy utána biztosan megutálnám a WoT-ot az tuti. -
Awakening #279020 Elnézést, ha nekünk is lesznek klánon belüli problémáink, akkor itt megbeszélhetjük ?
A többi klán tagjai is ? -
Scheff #279019 "Kacsa1 - mondtam is, hogy laptopról nem tudok játszani WoT-ot, szintén nem tehetek róla. De tekintettel arra, hogy egy szót nem szoltál arról, hogy ki vagyok rúgva, nem nagyon hiányzom."
Úgy tudom, hogy azt beszéltük meg, hogy amikor december után rendeződik a helyzeted, és megint tudsz majd rendesen játszani, majd szólsz, és visszaveszünk. Tudod, amikor ezt írtam, akkor nem arra gondoltam, hogy így megvádolsz, bemocskolsz és lehúzol, mert ha valakitől, akkor tőled nem vártam volna ezt. Igazából még mindig áll, amit akkor kijelentettem, miszerint ha rendeződik a helyzeted és szeretnéd, akkor megint felveszünk - ettől a megnyilvánulásodtól függetlenül. -
Bee #279018 Érdekes. Megnéztem a klán fluktuációját; a két eltávozott játékos továbbra is aktív, a klántagok közül bontottcsirke nem tűnik egyedül aktívnak (gondolom egyetemi tanulmányok miatt).
Persze nem látok bele a működésetekbe, nem is értek a játékhoz annyira, mint ti. De ha komolyan (világszínvonalon) akarod tolni a játékot, akkor nem elég a kimagasló játékintelligencia, vezetői tudás és habitus is kellene mögé. Ez pedig tanulható. Egyszerűbben találsz és tartasz a klánban megfelelő játékosokat, ha hidegvérrel tudod kezelni a felmerülő szituációkat. Diegho féle tehetségeket is be lehetne integrálni hozzátok (neki amúgy is álma volt az unikumokból álló magyar klán), de ebben nem segít az, hogy elküldöd a - szerinted - hibázó játékost melegebb éghajlatra. Az aktivitás miatti panaszra megoldás lehet a klán bővítése 20-30 főre; de ide is olyan stílust kellene felvenned, hogy meg tudd győzni a magyar játékosok krémjét, hogy csatlakozzanak, illetve a roppant egóval rendelkező profikat is tudnod kell beállítani a sorba. Vagy legyél "csak" FC, a klán vezetését bízd hozzáértő emberre.
"...mostanában nem tudok eredményeket produkálni, mint látható. Éppen ezért már ettől a héttől kezdve más viszi helyettem a boltot. Visszavonultam." - Ezt pedig úgy hívják, hogy a nehézségektől való megfutamodás. Miért nem nézel velük szembe? Ezzel is csak engem igazolsz.
Tudom, nem vagyok az apád, semmi közöm az egészhez. Csak leírtam, hogy kívülről milyen a kép. Válaszolhatsz, ha akarsz (vagy bárki, aki ingert érez rá - csak önálló gondolat legyen), részemről - kivételesen - nem fogom felvenni a kesztyűt, ha Te vagy akárki más anyázni kezd. Akárhogy döntesz a WoT-os jövőtökről, sok sikert kívánok hozzá. -
Awakening #279017
-
foxbat88fx #279016 Te meg miről beszélsz?????? :D -
R3nton #279015 hányszor lettél chatbannolva? :D -
400V #279014 Nem poénból írtam hogy rohadt jót szórakoztam streamen ahogy spamelték a gold ammot IS2 ből és össze vissza pattogott, közbe jókat szentsékelt néha :D Valóban jó a stream. Ezzel nem lehúzni akartam a dolgot. :)
Ezeken a dolgokon én nem csodálkozok amúgy. Kb minden klán ide jut. Felnyílik a szeme mindenkinek hogy mennyi értelme van ennek a hardcore kockulásnak. Munkahely vs élvezet. -
foxbat88fx #279013 "most"