A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bee #279018 Érdekes. Megnéztem a klán fluktuációját; a két eltávozott játékos továbbra is aktív, a klántagok közül bontottcsirke nem tűnik egyedül aktívnak (gondolom egyetemi tanulmányok miatt).
Persze nem látok bele a működésetekbe, nem is értek a játékhoz annyira, mint ti. De ha komolyan (világszínvonalon) akarod tolni a játékot, akkor nem elég a kimagasló játékintelligencia, vezetői tudás és habitus is kellene mögé. Ez pedig tanulható. Egyszerűbben találsz és tartasz a klánban megfelelő játékosokat, ha hidegvérrel tudod kezelni a felmerülő szituációkat. Diegho féle tehetségeket is be lehetne integrálni hozzátok (neki amúgy is álma volt az unikumokból álló magyar klán), de ebben nem segít az, hogy elküldöd a - szerinted - hibázó játékost melegebb éghajlatra. Az aktivitás miatti panaszra megoldás lehet a klán bővítése 20-30 főre; de ide is olyan stílust kellene felvenned, hogy meg tudd győzni a magyar játékosok krémjét, hogy csatlakozzanak, illetve a roppant egóval rendelkező profikat is tudnod kell beállítani a sorba. Vagy legyél "csak" FC, a klán vezetését bízd hozzáértő emberre.
"...mostanában nem tudok eredményeket produkálni, mint látható. Éppen ezért már ettől a héttől kezdve más viszi helyettem a boltot. Visszavonultam." - Ezt pedig úgy hívják, hogy a nehézségektől való megfutamodás. Miért nem nézel velük szembe? Ezzel is csak engem igazolsz.
Tudom, nem vagyok az apád, semmi közöm az egészhez. Csak leírtam, hogy kívülről milyen a kép. Válaszolhatsz, ha akarsz (vagy bárki, aki ingert érez rá - csak önálló gondolat legyen), részemről - kivételesen - nem fogom felvenni a kesztyűt, ha Te vagy akárki más anyázni kezd. Akárhogy döntesz a WoT-os jövőtökről, sok sikert kívánok hozzá.