banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Scheff
    Csak egy kérdésem lenne: Ugyanezeket leírtad volna akkor is, ha nem mondtam volna, hogy a várhatóan több hónapos inaktivitásod ideje alatt el kell hagynod a csapatot és a facebook csoportot?

"marchizor [..] nélküle a csapat nem él, mert ő kb a legjobb magyar player (igen én többre tartom, mint Scheffet)"

"Jegesmedve [...] csak nem akart olyan popócsókolóvá válni, mint a mostani WD nagy része"

"nem igazán mutattál tiszteletet jópár játékostársad iránt, akkor sem, ha esetleg jobbat produkáltak, mint te"

"Elhiszem, hogy nehéz egyszerre játszani meg irányítani, de valahogy ezt máshol megoldják"

"csak embereket toborozni jöttél a HUNS-b"

"streamet néztem, abból az derült ki, hogy egy 1300-1400 átlag wn7 csapat elver titeket minimum 40%-ban."

"érdekes módon Dugesz vezetését sokan szeretik, Szakeszét meg nem annyira. Ráadásul Dugesz sokkal pontosabban vezet (mindenkit centire pontosan beállít kb)."