418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Scheff
    A designated target miatt nem mindegy, hogy merre néz. :)
  • Eagle16
    Van egy dinamikus periszkóp a tankon, meg van egy statikus. A dinamikus a toronnyal együtt forog. A másik is, csak az pont középen van, szóval mindegy hogy merre néz.
    link
  • Scheff
    Designated target perk miatt csinálja így.
  • kabel15
    Spotolni csak arra lehet amerre az ágyúm néz? Szóval ha keresztbe gangolok a pályán akkor csak kilőnek de semmi eredmény?
  • Sunsetjoy
    Azér' az @ jel, mint arany (hiába a szín) kicsit csalóka volt:) De ez a fókusz fire-kókusz fire üt :)
  • Master91
    Best video on december:

Kv-2 :D

(haver csinálta)

low technika, de hát ez van :D a hatásfoka viszont kegyetlen :DDD
  • Master91
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa és letéptem az arcom
  • pointer4
    Eleget szenvedtetek :D

Aranyat tölcsér, kókusz fájör :D

Ha ezt mondja, hát ezt mondja :D
  • Kishawer
    11200 SpotDmg:

• Bangaro
    Ölég régóta ki van sárgítva a drága, csak fostam a páncélját érintő változások miatt.
  • Fefe82
    Na igen ,bár én is hajlamos vagyok kicsit "Rambózni"néha ,de a fegyelmezetlenség amibe akár a csata is belekerülhet,az tényleg idegesítő!Ha bemész egy századba ,vagy CW re,akkor elfogadod,hogy utasítást kapsz,és azt pozíciónálisan be is kell tartanod,ott már hogy miként gépészkedsz az a te dolgod,de ha nem azt csinálja valaki,amit mondanak neki ,és a figyelmeztetésre a válasz ,a "jól van-na majd megyek" az kizárás ,ezt belátom én is ! :)
  • Destydeme
    Hi."Wow,Raid,Whisp,GDKP"kafa, kb 2 éve nem léptem be a wow-ba,de jó volt újra"hallanom".

• Oddball29
    Őszintén, nem tudtam mindig ilyen higgadt maradni (enyhe kifejezés), de a személytelenségnek, az újlatinnak, az állandó fluktuációnak megvan az az előnye, hogy nem kell nagyon jóban lenni senkivel, csak irányítani néhanapján. Ha szakaszozni akarok, átmegyek magyarokhoz. Így viszont kb. három mondatot kell használnom a fegyelmezéshez, "you are out", "we are done here for now", "last chance".

Legutóbbi csatánál szombaton majdnem kidobtam az egyik deputy-t engedély nélküli lövöldözésért gyakorlóban (na azért harapok, mert ha valaki bohóckodik, akkor nem figyel oda, és el fogja élesben baszni). Kiderült, direkt tesztelt, hogy a többiek lássák, hogy nem a levegőbe beszélek.
  • Fefe82
    Most őszintén,nem ez lenne az értelmes hozzá állás amit te képviselsz???Nem jó kiteszed,vagy FC-ként nem is hívod be a mezőnybe!A temperamentumossághoz nem pont a sértegetés és a trágárság párosul!Lehetsz következetes,és goromba is meg is követelheted a szintet (nem hivod be)ha meg hibázik Ámen,valszeg te is én is mindenki hibázik,de,hogy egy tini anyázzon egy felnőtt embert,de mindegy,hogy 25 vagy 35,az azért sok,főleg ha az illető vehemens mint pl én!Nálunk ha az FC kicsit elszalad,akkor a többiek már mondják is neki ,hogy állj le mert ez nem módi,és az FC-3-4 perc után mondja ,hogy bocsi!Mindenki kijöhet a sodrából,főleg ha eg játékban is szeretne maximalista lenni,amivel nincs is semmi gond ,de megfelelő keretek között!én pl nehezen viselném ha anyázna egy 17-20 éves srác (persze senkitől sem)de ha azt monjda az FC,hogy nem hiszem el ,hogy nem tudtok kifókuszolni egy tankot,mert épp valaki pattanik,vagy rosszul helyezkedik,akkor sem szólalok meg,mert nem vagyok az a fajta!Voltam igazán goromba pár évvel ezelőtt,de az idő és borzasztóan pénz igényes dolog,nem beszélve amikor a pofádba vágják ,hogy mit kaphatsz érte,ezért én már megnyugodtam (javarészt,de nem mindíg) majd ők is másként fogják gondolni amit éppen most forró fejűen kimondanak!
  • Oddball29
    Vagy azt csináltam, hogy fogtam két replayt ugyanarról a mapról, és azzal kezdődött a briefing, hogy mindenki tessék, nézze meg, és mondja milyen hibát lát. Na, ezeket ne kövessétek el újra.
  • bigmano
    A mostani klánomban úgy van hogy vesztes kör után a FC megkérdezi szerintünk mit rontottunk el és megdumáljuk!
    Senki nem kap agyérgörcsöt ha lő egy lepattanót az Is3-ra,és ennyi!
  • kabel15
    Mindenkinek megvan a maga stílusa. WOT ban nincs klánom nem is nagyon akarok. Viszont anno WoW ban officer voltam egy klánban és Raid vezető.
    Amit tapasztalatból mondok, hogy nem a káromkodás és a másik játékos porig alázása a jó út. TS en bent vagytok 25-30 an te pedig elküldöd a francba mert nem tudott kiérni egy sebző kőr ből? Ez nem jó út. Ezzel csak felhúzod, és elő tőr belőle a net harcos, és elvesztetted a figyelmét arra a raid re. Ha ilyen volt rá írtam whisp be hogy erre meg arra figyeljen, de azt is normális stílusban tettem. Ha sokadszorra tolta el akkor, megkértem, hogy mennyen ki ez most neki nem megy hozok másik játékost. A legtöbb esetben ezt megértették, aki nem az pedig nem csapat játékos mivel nem a klán érdekét és a többi 24 játékos érdekli, csak az hogy ő azon ott legyen. 1 dolog volt megtiltva, az pedig az egymás pocskondiázása. Majd az Officer/raid vezető eldönti, hogy ki mit csinált rosszul, és nem kell egymásra újjal mutogatni.
    Ja és ezzel a hozzá állással, sokkal nyugodtabb raid eket tudtam vezetni, mint az aki össze vissza káromkodott.

UI: Vezettem GDKP-t is ahol 20-24 vad idegennel vagy csapatba, és velük kell megértetned magadat. Azok se végződtek káromkodásba. Mondjuk ott az elején leszögeztem, hogy nem tűröm az ilyet, és az első alkalommal ahogy ezt megszegik ki fogom rugni a csapatból.
  • Oddball29
    Nekem is van egy temperamentumom, viszont annyiban változtattam egy külföldi klánban a módszereimen, hogy már nem veszem személyesnek, ha valaki nem figyel oda, vagy bénázik. Egyszerűen kirakom az illetőt, és beveszek mást. De csak egyszer-kétszer kellett megmutatnom, hogy vannak szabályok és következmények. Ha mégis úgy éreztem, kezdenek lefárasztani vagy felhúzni, kivettem egy estét, és vállat vonva azt mondtam magamban, oldják meg.

Valamit nem csináltam rosszul, mert ennek ellenére már a harmadik nap azon kaptam magam, hogy vagy 20 ember toporog a CW-szobámban, miközben nyugodtan olvasgattam az AFK-ban. Jó, nyilván nagy volt a famepoint éhség. Nyertes csatában sose vesztettünk hat tanknál többet, és nem is tartott egyik sem tovább 4-5 percnél.
  • R3nton
    tartsd meg :P farmold ki az IS-4-t. Nekem nem volt ST-1em, de biztos baromi jó. Am nagyon hasonló a játékstílusuk sztem.
  • Bangaro
    Csak nincs szívem megválni az ST-1-től....
  • Bangaro
    Gizi. Régóta szemezek sz IS-4-el, de asszem akkor megveszem.
  • Lunki88
    A végén a hídon majdnem fasírtot csinált belőled az arty. :D Annak a narancs IS7-nek meg szerintem ez volt élete legjobb köre... :)
  • voivod32
    A Föld teljes vasérckészlete! :D
  • R3nton
    franc tudja lehet szarul töltötte fel akkor az oldal :/
  • Master91
    Statisztika:

- in December, World of Tanks registered 75 mil. registered players worldwide
    - online peak (for all servers?) this year was 1,152,261 users
    - 17 billion tanks were destroyed in 2013
    - 201 billion shots were fired in 2013
    - the amount of WG employees worldwide exceeded 2200

17 milliárd tank robbant fel 2013-ba :DD
  • Cseri0058
    baromi izgalmas kör volt ez! Jagdtiger!!!
    Vége felé 2 vs 8 volt! :D
    Replay
  • Lunki88
    Nem tudtam megnézni. Azt írja nem kompatibilis a jelenlegi verziómmal. Ha mégis folytatom meg crashel a játék.
  • R3nton
    Aztaaaa ez kemény volt. Elég izgalmas IS-4 kört mentem, éppen hogy meglett :D

Jó ez a tank :D IS-4 replay

A T110E5-t kiidegeltem, váltott aranyra és úgy se tudott beütni :D Én meg nyomtam neki a lelkiterrort közben xd
  • TiborTamas
    Van egyéb is, amit nem láttam leírva. Gondolom sokan alapvetőnek tartják, de még mindig nem tudja mindenki: 42 tierpontból állhat a csapat, ami ideális esetben 5x T8-at és 2x T1-et jelent.
  • Krigare90
    Köszi a válaszokat. Igen a 10 win rendben van azt én is tudom. Azt hittem h van valami egyéb is.
  • kabel15
    Na mind1. 1 TD nek elmegy akkor majd :) Inkább élvezzem a játékot. :)
  • DarkHorSe
    Nem hozza olyan jol, mint mondjuk a kv-1, kv1s.
  • nemtudommivan
    Orosz td-nek nem kell pancel. Ha nagy nagy tavolsagrol lovod akkor tuti oda megy a lovedek ahol nem sebez. Kocsog troll gepek.
  • kabel15
    Gold ammo val nem lesz gond. Majd csak csak kitermelem valahogy
    Egyébként jól hozza a pénzt?
  • voivod32
    Nekem a mai napig nem sikerül uralni...
  • DarkHorSe
    Azert mert iszonyatosan rosszul fordul es a tornyat is elegge lassan forgatja. En szeretek vele gyorsan menni, hamar oda lehet erni a kritikus pontokra aztan onnan lehet vele campelni :D Neha felrakja magasabb tierbe, oda kellhet par gold ammo, amivel kb akarmit atut akarhol amivel talalkozik.
  • kabel15
    Jaja néztem hogy 71 et is megy akár :D De érdekes mert eddig mikor találkoztam vele a játékba mindig úgy gondoltam, hogy lassú. Nem tudom miért. De mire eljutok a hellcat ig addigra csak megtanulom uralni a sebesség vágyamat :D
  • DarkHorSe
    Hellcat a vilaghaboru leggyorsabb tankja volt, ebben a jatekban is elegge gyors, gyorsabb mint mondjuk a t49 :D
  • kabel15
    Akkor szünetbe ráfekszek a hellcat re :) T49 úgy is megvan, bár azzal eléggé hullámzó a teljesítményem. Általában KV1 csaták után játszok vele és valahogy nem bírok a sebessége miatt a seggemen ülni :D
  • DarkHorSe
    Hellcat egy nagyon jo tank, elegge op az adott tierjeben, rakj ra periszkopot, toltesgyorsitot, meg alcahalot, nyugodtan lehet rakni mindenkinek rejtozkodest elso skillnek. Igazi sniper tank, de lehet vele spotolni is a gyorsasaga miatt. Az 5os orosz td inkabb elmegy kategoria, nem rossz gun, gyenge latotavolsag, sehol sincs egy hellcathez.