banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Fefe82
    Most őszintén,nem ez lenne az értelmes hozzá állás amit te képviselsz???Nem jó kiteszed,vagy FC-ként nem is hívod be a mezőnybe!A temperamentumossághoz nem pont a sértegetés és a trágárság párosul!Lehetsz következetes,és goromba is meg is követelheted a szintet (nem hivod be)ha meg hibázik Ámen,valszeg te is én is mindenki hibázik,de,hogy egy tini anyázzon egy felnőtt embert,de mindegy,hogy 25 vagy 35,az azért sok,főleg ha az illető vehemens mint pl én!Nálunk ha az FC kicsit elszalad,akkor a többiek már mondják is neki ,hogy állj le mert ez nem módi,és az FC-3-4 perc után mondja ,hogy bocsi!Mindenki kijöhet a sodrából,főleg ha eg játékban is szeretne maximalista lenni,amivel nincs is semmi gond ,de megfelelő keretek között!én pl nehezen viselném ha anyázna egy 17-20 éves srác (persze senkitől sem)de ha azt monjda az FC,hogy nem hiszem el ,hogy nem tudtok kifókuszolni egy tankot,mert épp valaki pattanik,vagy rosszul helyezkedik,akkor sem szólalok meg,mert nem vagyok az a fajta!Voltam igazán goromba pár évvel ezelőtt,de az idő és borzasztóan pénz igényes dolog,nem beszélve amikor a pofádba vágják ,hogy mit kaphatsz érte,ezért én már megnyugodtam (javarészt,de nem mindíg) majd ők is másként fogják gondolni amit éppen most forró fejűen kimondanak!