banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    Nekem is van egy temperamentumom, viszont annyiban változtattam egy külföldi klánban a módszereimen, hogy már nem veszem személyesnek, ha valaki nem figyel oda, vagy bénázik. Egyszerűen kirakom az illetőt, és beveszek mást. De csak egyszer-kétszer kellett megmutatnom, hogy vannak szabályok és következmények. Ha mégis úgy éreztem, kezdenek lefárasztani vagy felhúzni, kivettem egy estét, és vállat vonva azt mondtam magamban, oldják meg.

Valamit nem csináltam rosszul, mert ennek ellenére már a harmadik nap azon kaptam magam, hogy vagy 20 ember toporog a CW-szobámban, miközben nyugodtan olvasgattam az AFK-ban. Jó, nyilván nagy volt a famepoint éhség. Nyertes csatában sose vesztettünk hat tanknál többet, és nem is tartott egyik sem tovább 4-5 percnél.