418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Toweliee
    Ha leterhelt a wotinfo.hu akkor mailbe tudok küldeni xvm-et, jimbo-t, damage panelt és max camera out-ot. Privátba küldjétek el a mailcímet, még k 1 órát leszek gép előtt.
  • stoppos
    Hamár ilyen fejlesztői hírek. Az nvidia kártyák új driver problémáit megoldották már, tudja valaki? Merjek frissíteni? :)
  • tankorti
    Nem inkább 50 k sebzést? Most azért jár egy 1 nap prémium.
    Én is becumiztam, gyűjtöttem az XP-et, nem számolta a napi 2x XP, amíg el nem olvastam mi az e havi 50k-as feladat :)
  • 400V
    Nem nehéz. Csak logika. Akármit kérdeznek a játékosok csak gondolja arra ez hol hozna nekik pénzt. Írtad a számlálót, hol van nekik ebből hasznuk? Vagy észrevettem a lánctalpat most és ebből? Tök egyszerű ebből élnek. Írtam a több magos támogatást, csomó régi játékos elpártolhat és nem fizet szted? Csak látni kell ők ebből élnek. Meglehet érteni ezt csak akarni kell. A jobb grafikával csak neked lenne jobb, másnak szar WG nek még szarabb mert kevesebb ember fizet.
  • foxbat88fx
    köszi :)

lol első csata csak renault otsu-kból állt :D
    ki is csináltam 4et... le van a gond a szakértőhöz belőle XD
    aki megy a japó medálra az tényleg most nyírja ki a kicsiket amíg mindenki azzal megy....
    aztán majd pár hónap múlva megint lehet hallgatni hogy jajj alig van renault otsu :D

nem is tudom már ki volt az... ezer éve kergette a Renault BS-t mert már csak az kellett a medálhoz neki...
    na amikor kijött a francia arty akkor BS vs BS csaták mentek...
    de nem volt annyi esze hogy akkor kicsinálja őket :D
  • 400V
    Új lánctalpa van csomó tanknak, de jó má :D
  • PWDThunlaca
    400V. Ezt annyira imádom ahogy a WG hirdeti magát, hogy ó ez meg amaz mennyire nehéz vagy nehezen kivitelezhető, de mi kemény oroszok vagyunk és meg tudjuk csinálni. Lásd most a 2 mag támogatása. Hát nagy cucc lehet megcsinálni. De ilyenen jobban kiakadtam mikor azt volt pofájuk mondani hogy nehézmegcsinálni hogy kiirja az alap célkeresztjük a töltésidőt. Hát biztos nehéz lehetett ha névtelen modderek 7. akárhanyas atch-ben már csináltak hozzá, de a nagy WG-nek aki fejleszti az egészet, nekik csak 8.9-re sikerült összehozni.
  • Toweliee
    A wotinfo.hu-n már van pár működő mod.
  • Sheltem
    Ismerősöm azt mondja eladta a japó 1es tankot és levonta vele a garázsslotot is.

Igaz ez? Vagy nála csak bug volt és megmarad a slot?
  • foxbat88fx
    Na lehet módokat kergetni...
    de előbb le kell vadászni a low tier japán tankokat a szakértő miatt
  • Nazarov77
    Hát amennyit mostanában wotozok arra a 10-20 körre/hét tök mind1 már, annyira nem igazán érdekel.
  • 400V
    Havokkal jön a dupla magos támogatás. Sokat gondolkodtak betegyék e és megtudták oldani hogy kezelje rendesen. Nemrég olvastam fejlesztői hírekbe.
  • TiborTamas
    Szegény pára, ha még tudsz várni 2 napot, akkor fele megmaradt volna...
  • Nazarov77
    Na végre! A nyáron összeszedett ingyen goldot a videókból erre tartogattam :D

Purchased:
    'Type 3 Chi-Nu Kai' sucessfully purchased. Spent gold: 1 500 .
  • mijki
    Valaki jönne T6-ozni? Ingame: mijki
  • Eagle16
    Jó az úgy. A parancsnok 10%-át adja hozzá.
  • PWDThunlaca
    Én értem a régi gépeseket, de amellett fejleszthetik is a grafikát, pont ezért hagyták választhatóra a régi grafikáét és az újat. De mégcsak nem is azzal van bajom hogy nem fejlesztenek a látványon se. Most spec a motion blur nem nagy dolog, hót régi technológia, meg nem is fogom használni. De az új fényátszűrődés nagyon oké. A bajom az optimalizációval van. Írta is valami fejleszteő vagy serb valamikor hogy hát jól skálázódik a játék különbözö vasakon, ő is FPS ugrást tapasztalt mikor valami GTS450-ről GTX 470-re váltott. Ezzel nincs is baj, oké biztos nekem is jobban menne HD7770 helyett HD 7870-el, de a mostanit GPU-mat se használja ki a játék. Meg új processzort bele, jönne a válasz. 4 magosom van, abból kb 1-et használ. Előbb csinálják meg a multi core CPU támogatást, ó de hova szaladok a gondolattal, a dual core CPU támogatás is áldás lenne már.
  • Sheltem
    1 vagy 2 nap prémiumot kaptunk most ajándékba?

(a garázssloton kívül amit a japó 1es tankhoz kaptunk).
  • R3nton
    valamit elcsesztek a skillekkel 100% felett is kiírja, de hibásan :D az új japán 1-esnek a lövésze 110% xd
  • 400V
    Szerintem sokat nem fog előrelépni ez az egész fejlesztés dolog. Serb anno mondta hogy rengeteg ember játszik régi gépen, főleg oroszoknál. Ebből adódóan ha belegondoltok nekiáll fejleszteni, akkor mit csinál a sok régi gépes? Vagy költ vagy ott hagyja a játékot. Szerintem egyszerű, meg úgy kb 2008 óta eltelt pár év és ellehet rajta gondolkodni miért nem lépett előrébb a dolog, a fentebb leírtak a válasz. A mostani Motion bluros dolog is csak fejlesztettbe használható hogy aki régivel játszik az továbbra is tudjon játszani és fizessen Serb bácsinak :D Tuti nem ezen van a hangsúly. Mindig a pénzen hogy mennyit adsz. :)
  • Eagle16
    Hehe, a Borsig-on már a hosszú ágyú van. Nein, longer!! :D
  • PWDThunlaca
    Igazából akkor tudnám elfogadni a dolgot, ha maradna ennyi FPS-em 8.10-ben az új megvilágitási rendszer, tűkrözödés és fényátszűrödés mellett. De én még mindig tartom magam ahhoz hogy pl az én gépemnek, leirom mégegyszer, 4 magos Phenom II proci, HD 7770-es VGA, 8 Gb RAM, vinnie kéne még a wotot 40-50 FPS-el akkor is amikor bent lesz a havok fizika és a HD textúrák.
  • aknakukac96
    Szar a játék motorja és csak egy magot használ ki.Ha valakinek így van 50 meg 100 FPS-e akkor gondolhatod, hogy mennyi lenne ha mondjuk mind a 4-6-8 magot kihasználná...
  • 400V
    2008 as játék, a régi grafika van HDR meg hasonló videó kártya izzasztó dolgokkal húzva. Ez a fejlesztett grafika, meg be van téve pár extra textúra és kész. Nekem régi szar 2008 ban vásárolt HD4850 van és alap grafikával ami nem fejlesztett, minden maxon 127 fps t visz. Fejlesztettbe van 60-80 fps em csak mellette kb 10-15 fokkal jobban fűt a kártya. Sztem aki leleményes észreveszi ezeket hogy semmi más csak erőltetés az egész fejlesztett grafika. Rakta most be Motion Blurt, nesze fejlesztettünk ne mond azt nem csinálunk semmit, azt kb semmit nem ad a játékhoz.
  • patchaou
    Szóval a lényeg az, hogy 20-25k forintból a lehető legnagyobb teljesítményjavulást érjem el.
  • TomDantes
    Nem csak a grafikáról van szó, lehet hogy tévedek, de szerintem egy netes játéknál mindig nagyobb a gépigény, mint egy single játékban, amikor valamivel például ,multiztam úgy emlékszem a multi jobban leterhelte a gépet mint a single rész.
    Ettől még lehet optimalizálatlan a WoT, de szerintem nem a grafika itt a kérdés.
  • viper07
    mennek
  • Toweliee
    Én már bent vagyok és mentem egy kört.

Modokat tudtok már?
  • viper07
    AZ sajnos gyenge lesz. Ehhez a procihoz szvsz vehetsz sokkal jobb kártyát, de felesleges lesz, ha csak nem ez lesz az első lépés a bővítés felé. Indulj el inkább a proci fejlesztés felé, ami sajnos alaplap csrével is jár. A leggyorsabb 775 ös proci asszem a 8600 -as, a Passmark benchmark értéke 2412, az i3-3220 pedig 4200. Ez az a számítási teljesítnény éppen ami a Wot-hoz kell. De ezt a mókát 50.e alatt sajnos nem úszod meg.
  • PWDThunlaca
    Vagy optimalizálatlan hát a dolog, vagy ezt mesterségesen kreálták hogy így legyen, mer ilyen látványvilághoz amit a WoT nyújt még max-on is, nem SZABAD kellenie egy HD 79xx-nek. De tényleg még sokkal szebb játékokat is visz pl az én gépem is, és ráadásul több FPS-el. De furcsa ha ez mesterségesen van csinálva, hogy vegyél új hardvereket. Pont az oroszokra, (igaz ők fehéroroszok) nem jellemző hogy beállnak a sorba, és ők is átveszik a nyugattól hogy vegyél mindig újat, 1 év után dobd ki amid van mert szar, fogyasztói társadalom fuck yeah.
  • patchaou
    Világos. Én is tisztában vagyok azzal, hogy akkor járnék a legjobban, ha összeraknék egy új vasat. De több mint egy éve szenvedek a "tartalék" kártyámmal. Sokszor hó végén azon kell agyalni, hogyan ne haljak éhen... Most ha semmi nem jön közbe, akkor ennyit tudok magamra költeni és be kell érnem azzal, hogy ha nem is minden fullon, de legalább alacsonyabb beállításokkal folyamatos képet mutatva fusson :)
  • mijki
    Mikor indulnak a szerverek? Ma össze kellene szednem 50k XP-t.
  • TomDantes
    Tudom ez nem vigasztal, de nálam 60 fps meg van.
  • PWDThunlaca
    Natív 4 magos bocsánat
  • TomDantes
    Szerintem, egy ilyen VGA-val bár persze, el lehet érni lehet, hogy normálisan fusson, de ilyen árkategória, miközben az egyre nagyobb és nagyobb gépigényű játékok jönnek ki...
    Én értem, ha ennyi rá csak a pénzkeret, de azaz igazság, arra jöttem rá, hogy mivel disznó mód növekszenek a hardverigények, akkor érdemes gépet fejleszteni ha sokat tud az ember rá költeni.

i5 4670 procival, Radeon 7950 3gb VGA-val pl awot ( de minden más is jelenleg) maxra húzva kivállóan fut, de hát ez rohadt drága is volt, de amint mondtam, ilyen szar dolog ez.

• PWDThunlaca
    Nekem is HD 7770-em van, mellette meg egy AMD Phenom II X4 955 megy, 3.6 Ghz-en, ez ugye natív két magos, szerintem lég izmos, meg az egész rendszer meg van támogatva 8 Gb RAM-al. És ki vagyok akadva a WoT optimalizáltságára, mert ok hogy megy HD felbontáson úgyy hogy minden max-on van, de könyörgök miért nem megy 30 FPS, legjobb esetben 40 fölé? Sokkal jobb lenne fix 60-al, és tuti birná a gépem. Néztem is játék közben CPU kihasználtságát feladatkezelőben 1 magot használ rendesen de azt se 100%-on, meg a másodikat, de azt 30-40 %-ban, dehát még az elsőben is lenne tartalék. A RAM-ból a 4 Gb-ot se igazán használj,a VGA-m GPU-ját is csak 30-50 %-ban terheli e csodás program, és VRAM-ból se fogyok ki Ezekután én nem értem mi lenne a gyenge láncszem a gépemben, ami miatt ezen beállításokon nem tud 60 FPS-t a vas. Érdekes BF4 több FPS-el elszaladgál ezen a configon medium beállításokon. AZ pedig egy "pöppenetet" szebb hogy is mondjam :D
  • patchaou
    775-ös e2200 (2,2Ghz dual). Ezt is cserélni kellene, de 775-öst nem tudom milyet érné meg XD
    Régen sokat dobott minden játékomon a 4670 és sokszor a procim nem bírta a tempót, de egy hd2400 alatt lehet akármilyen 775-ös proci, nem fogok nagy javulást elérni :/
  • voivod32
    NVidia Geforce 450. Nekem ilyen van, 2GB ramja van, és A Crysis 3-is fullon fut vele. A WOT full grafon 60-80 fps körül fut vele. Persze ez csak akkor él, ha elég memória van a gépedben, na és a proci sem mindegy.
    A VGA30 ezer körül van.
    Zotac nVidia GeForce GTS 450 2GB GDDR3 ECO Edition videokártya
    ITT megnézheted!
  • Scheff
    Használtan 20-30K között lehet Geforce GTX 460-at venni, amiről a többség pozitív véleménnyel van. Itt van egy összehasonlítás nagy vonalakban a két kártyáról.

Illetve egy ilyen videót találtam youtube-on (már egy éves ugyan, és csak visszajátszás, de kiindulópontnak megteszi):
  • viper07
    Nekem is az a tapasztalatom, hogy a proci fontosabb. Nekem HD 7770 van, előtte egy C2D 8400 procival nem igen hasított, aztán cseréltem egy I3 procira, most az FPS felbontástól független, közepes-full grafikával 1920-ban 80-100 FPS. Gyerek gépén AMD 5600+ proci és 8600 GT van ( ami ugye egy eléggé régi holmi) 1280 felbontások alacsony grafikával 80-100 FPS, nem is akartam elhinni. SZóval most milyen procid van ? Milyen tokozású ? Mert lehet hogy proci cserével valóban jobban járnál.