A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
PWDThunlaca #280008 Én értem a régi gépeseket, de amellett fejleszthetik is a grafikát, pont ezért hagyták választhatóra a régi grafikáét és az újat. De mégcsak nem is azzal van bajom hogy nem fejlesztenek a látványon se. Most spec a motion blur nem nagy dolog, hót régi technológia, meg nem is fogom használni. De az új fényátszűrődés nagyon oké. A bajom az optimalizációval van. Írta is valami fejleszteő vagy serb valamikor hogy hát jól skálázódik a játék különbözö vasakon, ő is FPS ugrást tapasztalt mikor valami GTS450-ről GTX 470-re váltott. Ezzel nincs is baj, oké biztos nekem is jobban menne HD7770 helyett HD 7870-el, de a mostanit GPU-mat se használja ki a játék. Meg új processzort bele, jönne a válasz. 4 magosom van, abból kb 1-et használ. Előbb csinálják meg a multi core CPU támogatást, ó de hova szaladok a gondolattal, a dual core CPU támogatás is áldás lenne már.