banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• PWDThunlaca
    Nekem is HD 7770-em van, mellette meg egy AMD Phenom II X4 955 megy, 3.6 Ghz-en, ez ugye natív két magos, szerintem lég izmos, meg az egész rendszer meg van támogatva 8 Gb RAM-al. És ki vagyok akadva a WoT optimalizáltságára, mert ok hogy megy HD felbontáson úgyy hogy minden max-on van, de könyörgök miért nem megy 30 FPS, legjobb esetben 40 fölé? Sokkal jobb lenne fix 60-al, és tuti birná a gépem. Néztem is játék közben CPU kihasználtságát feladatkezelőben 1 magot használ rendesen de azt se 100%-on, meg a másodikat, de azt 30-40 %-ban, dehát még az elsőben is lenne tartalék. A RAM-ból a 4 Gb-ot se igazán használj,a VGA-m GPU-ját is csak 30-50 %-ban terheli e csodás program, és VRAM-ból se fogyok ki Ezekután én nem értem mi lenne a gyenge láncszem a gépemben, ami miatt ezen beállításokon nem tud 60 FPS-t a vas. Érdekes BF4 több FPS-el elszaladgál ezen a configon medium beállításokon. AZ pedig egy "pöppenetet" szebb hogy is mondjam :D