418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• voivod32
    Én is lagra gondolok, mert nem szakadt meg a kapcsolat, a többie mozogtak, lőttek, stb. Főleg engem:D
  • foxbat88fx
    lammaer:

Jármű: G.W. Tiger (P)
    Szerzett tapasztalat: 2 330 (x5 minden nap az első csatáért)

Jármű: Type 4 Chi-To
    Szerzett tapasztalat: 2 595 (x5 minden nap az első csatáért)

FUUUUUUUUUUUUUUU
    pont azzal a két tankkal amivel a legjobban kell az exp -.-" pfffffff
  • Lunki88
    Részvétem. Ugyanígy jártam én is a múltkor... #277963
  • Eagle16
    "According to Storm, however, this tank will NOT be a regular unlockable vehicle, it’s a “special” tank (as in, a reward tank, possibly for CW)"

Ennyit erről.
  • aknakukac96
    Csak ne lenne ilyen randa...a nagy weakspotjáról nem is beszélve...
  • szakasz
    a "csalás" neve: 7,5 cm KwK 42 L/70, +bia+venti+rammer
  • Sunsetjoy
    A Tigris L70-ese minden kiegészítővel 3,16 másodpercenként tud leggyorsabban lőni, ha jól látom.
  • NoparaWot
    replayt
  • Toweliee
    Mit neveztél szándékosan a nevén? Ha meg választ kaptál a kérdésedre akkor mit kérdezel?
  • Madi92
    Hát töltesz fel egy replayt, aztán meglátjuk! Replay nélküli ember, azt hallucinál amit akar! :)
  • joe38
    Üdv mindenkinek!

Szeretném ha erre tudna valaki röffenteni egy hihető választ,azóval:
    Egy Tiger hogyan is tud 2s alatt betölteni??????
    Ugyanis pár nappal ezelötti egyik csatában bizony így lőtt rám és a csapattársakra egy Tiger és nem csak én vetettem föl a dolgot hanem a csapt fele észrevette,vki még le is írta mi lehetett a csalás neve,de már nem tudom mi volt az.
    Igen szándékosan neveztem nevén a dolgot,ugyanis a társak is így írták le. Ja és mielőtt valaki megkérdőjelezné esetleg pl az alkoholos befolyásoltságom űat vagy netán hülyének,noobnak nevezne közlöm vele,hogy nem csak én láttam így.
  • Malarki
    Ohhh Pedig reménykedtem.
  • Eagle16
    T32 után persze hogy rossznak tűnik, mert annak -10 volt. Az M103 és a T110 is -8-at tud. De már ez is jobb, mint az átlagos -5 -6.
  • Malarki
    M103 tulajoktól kérdezem: ugye a fejlesztett toronnyal és a top ágyúval megnő a gun depression is? Mert ez így stock állapotban elég gyér, mintha valami német tank lenne.
  • Morfi
    A Sasának mutasd meg ezeket, Ő ilyen 3-4k tp-t kap :D Meg minek tanuljak, már csak 80k xp kell a japán kis tankocskával és kész.
  • lexlutor
    nesze homar, tanulj :P

Victory!
    Battle: Tundra 2013.12.27. 13:12:21
    Vehicle: T-150
    Experience received: 11 280 (x5 for the first victory each day)
    Credits received: 56 313
  • Morfi
    Én még az ágyút sem raknám fel a helyedben :D
  • Destydeme
    Hi.Nem vagyunk egyformák.Ha a III-ban jó volt a harc,az már félsiker.Ha a IV. része tetszik,nekem ennyi reklám elég :)

Nem maga az Ac érdekel,hanem,h kikapcsolódjak közben,amit a wot mostanában nagyon nem nyújt.

(Kb 3 hete megvolt az 1. 2 killem saját csapatból.Akik látták a replay-t azt mondták jogosan lőttem ki őket.Lexarom,h milyen log prg alapján lettem tiltva 1 napra(2 kill már nem véletlen,gondolom ennyi).Akkor megfogadtam,h több pénzt nem költök erre.....Van 7nap prémem(ma már sztem nem játszok)+wgny2014kód+ 3300 gold és kész.Ennyi volt nálam.)

Még így is 5kill alatt vagyok +2év után,amiből 3 az elmúlt 1.5 hónapban volt,ez mindent elmond a szórakozásról :) Ennyit erről az MMO-ról.

Szal szerintem jó lesz az Ac nekem,köszi a véleményed

Benji:Ma 1 klántársam mondta,h van olyan prg,h game buster,elvileg gyorsítja a géped,próbáld ki.Amit te küldtél tegnap fény effekt mód is segített 1 kicsit.Thx.

• lexlutor
    koszonom a valaszokat midnenkinek!
  • Szpecnyaz
    Mindenképpen fullosan jó. A nagy motorral is elég lomha, anélkül meg tényleg lajhár. A torony is kell a +HP miatt.
  • voivod32
    Én ezt értem, de csupa piros volt mindkét oldalon, nagyon lehetett volna kaszálni!
  • Szpecnyaz
    A Hellcat pont hogy T6ban nem olyan jó, túl kevés a HP amit le tudsz lőni. Én T7ben szeretek lenni vele, de a T8 se rossz.
  • Malarki
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Érdekes, én teljesen máshogy látom.
    ACI: alap, a legjobb rész a sorozatban, az igazai Assassins's Creed. Itt igazi orgyilkos voltál, egy középkori, arc nélküli ninja.
    ACII: a városok lenyűgözőek voltak, nekem a story is bejött, nagyon jó volt ez is
    ACIII: ne én ezt csak azért vittem végig, hogy tudjam mi lesz a vége. Borzalom. Connor a legnagyobb nyomorék a sorozatban, nem is lehet egy lapon említeni Altairral vagy Enzioval, akik profi gyilkosok voltak, nem ilyen idióták. Félindián assassin, lol. Aztán a fél szabadságharcot nekünk kellett levezérelni, amiből a felét nem is értettem de nem is érdekelt. Legalább a harc jó volt.
    ACIV: ez meg nem AC. Ez egy kalózos játék. Semmi köze az eredeti szériához, nem is kapcsolódik hozzá. Mindazonáltal nem rossz, nekem tetszik, főleg a tengeri csaták. Most ezt tolom, jól elvagyok vele.
  • voivod32
    A motort mindenképpen érdemes, mert érezhető, a torony , meg némi HP-t ad, de lomhább lesz a jármű tőle. Én legalábbis ezt vettem észre.
  • Master91
    jobb toronynak nagyobb a látótávja és több a HP-ja nem?
  • voivod32
    Ilyen nincs! Most meg berakott csupa hatos közé, Hellcattal, kész aranybánya, előrébb akarok menni 3 métert, erre a tank megindul, ésNEM TUDOK MEGÁLLNI!!!!Keresztül a mezőn mint az állat, és pillanatok alatt szarrá lőnek. És nyertünk! 5x-öztem, 1025 xp! Ami persze nem számít be az eventbe, mert 13. vagyok a csapatban4
  • Destydeme
    Ez nálam tier8 húzásra lett kitalálva..Mentem párat anno...Lősz 3at és 1000xp+farm,ha nyertek..
  • lexlutor
    japan kerdes:

tier6os csodara erdemes felrakni a nagyobb tornyot, mert ugy lattam semmi elonye, csak h 300 kiloval nehezebb. a kerdes a nagyobb motorra is vonatkozik, mert az 100 loerovel erosebb, de szinten 300 kiloval nehezebb.
  • lammaer
    Értem én, de ugye az 5 fős platoon teljesen irreális lenne randomban. Kb olyan, mintha egy képzett kispályás focicsapatot leküldenél agrundra, hogy 5 random ember ellen kiálljanak. Nem lenne az igazságos.

Max akkor ha lenne platoon és teljesitmény balance is.
  • Destydeme
    Sztem ezt már beszéltük régen...
    Az 1. részét be sem fejeztem,a felénél abbahagytam.Minden kill küldetés ua..unalmas.

A 2. része 100%os, a Brotherhood Róma világa 3x akkora,mint a 2ben Firenze volt+jobb harc rendszer+Brotherhood(lesznek saját tanítványaid,ez pl tök jó ötlet volt)
    A revelations-ra azt írták,kockáknak kötelező..
    A III. része fergeteges.Amerikai függetlenségi háború idejében van,félig indián a főszereplő..
    A IV. része Black Flag,meg a"csúcs".Kalózbandád lesz..
    (pc-re 9k a többire kb 14k huf)

Biztos nem idegesít fel,mint a wot :) Sztem ne hagyd ki őket.
  • Destydeme
    Úgy tudom az nem számít a winrate-be és a wn érték esik,mivel nem tudsz 5k-t sebezni.A sok stat majomnak meg az számít.(Nekem is)
  • lammaer
    Sajnos nekem az AC első része nagyon kiábrándító volt, igy aztán leszálltam a sorozatról. Pedig biztos sokkal jobb a többi, de hát annyi minden más van, igy se fér bele egy csomó gáma az időmbe.
  • stoppos
    Nem gondolom úgy, hogy könnyű velük játszani, vagy hogy OP tankok lennének, hanem hogy a randomot erősíti.

Mert Pifitke is le tud adni benne esetleg egy lövést, és ha nem pattan, vagy megy mellé, akkor lekapta a fél-háromnegyed HP-dat, mert ugye valami olyan helyen tanyázott, ahol tankot nem érdemes tárolni.
  • Destydeme
    Hi.
    Ez jött karácsonyra:
    http://www.pcguru.hu/hirek/assassins-creed-heritage-collection-bejelentes/24810

Majd meglesem amit te írtál :)

A IV. része is meglesz 1x,ha nem 10k huf lesz.Épp a Brotherhood vége felé vok,szal van még a Revelation(is) és az Assassin's creed III.
    Emiatt vettem meg
  • madmanic
    ach so..

köszi!
  • lammaer
    Pedig van 7 fős super platoon is....
  • foxbat88fx
    igen, van pár pálya ami only low tier
    és van pár pálya ahova only high tierrel tesz be
  • Destydeme
    Hi.

Ammo-t lőtt.
    A Foch 155 frontját 280+ pen üti,alatta"Jó 8",vagy marad a keresztvas közepe a tetején.Ha szemben van veled,akkor jobbra fent.

(Bár 1hete a wt-m is 3/2x pattant róla(keresztvas) 30méterről :)
  • madmanic
    Ezt már én is akartam kérdezni, hogy van-e összefüggés a tank és a pályaválasztás között?

Vannak olyan pályák, hogy T6 alatt rak csak be, felette hetekig nem is látom.

Az, hogy 10 ből 7 sand river kezdem megszokni..
  • Destydeme
    Sztem kezdtek elszivárogni a játékosok az oldalankénti 4-5-stb arty miatt.
    Potenciális pénz forrást nem akartak veszíteni,ezért lett az arty nerf.....Igen ám,de a bénáknak is kell vmi szórakozás,így lettek a 10es tárasok,ahol szerintem megfelelő időben kell nyomkodni a bal gombot(T57,Foch 155 és WT)

Sztem 1 teóriának jó,de lehet,h ez a valós történet.Nálam megállja a helyét...

Mivel a játékosok 98%-a gyenge,ezért nekik kell kedvezni(euro)és nem a maradék 2%-nak,akik esetleg"taktikáznának".

Emlékszünk még az 5fős super platoon ötletre? Az ma felborítaná a játékot.
    Gyakorlatilag 90%+ winrate lenne vele.Ennyi.