banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Hi.Nem vagyunk egyformák.Ha a III-ban jó volt a harc,az már félsiker.Ha a IV. része tetszik,nekem ennyi reklám elég :)

Nem maga az Ac érdekel,hanem,h kikapcsolódjak közben,amit a wot mostanában nagyon nem nyújt.

(Kb 3 hete megvolt az 1. 2 killem saját csapatból.Akik látták a replay-t azt mondták jogosan lőttem ki őket.Lexarom,h milyen log prg alapján lettem tiltva 1 napra(2 kill már nem véletlen,gondolom ennyi).Akkor megfogadtam,h több pénzt nem költök erre.....Van 7nap prémem(ma már sztem nem játszok)+wgny2014kód+ 3300 gold és kész.Ennyi volt nálam.)

Még így is 5kill alatt vagyok +2év után,amiből 3 az elmúlt 1.5 hónapban volt,ez mindent elmond a szórakozásról :) Ennyit erről az MMO-ról.

Szal szerintem jó lesz az Ac nekem,köszi a véleményed

Benji:Ma 1 klántársam mondta,h van olyan prg,h game buster,elvileg gyorsítja a géped,próbáld ki.Amit te küldtél tegnap fény effekt mód is segített 1 kicsit.Thx.