A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Malarki #281064 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érdekes, én teljesen máshogy látom.
ACI: alap, a legjobb rész a sorozatban, az igazai Assassins's Creed. Itt igazi orgyilkos voltál, egy középkori, arc nélküli ninja.
ACII: a városok lenyűgözőek voltak, nekem a story is bejött, nagyon jó volt ez is
ACIII: ne én ezt csak azért vittem végig, hogy tudjam mi lesz a vége. Borzalom. Connor a legnagyobb nyomorék a sorozatban, nem is lehet egy lapon említeni Altairral vagy Enzioval, akik profi gyilkosok voltak, nem ilyen idióták. Félindián assassin, lol. Aztán a fél szabadságharcot nekünk kellett levezérelni, amiből a felét nem is értettem de nem is érdekelt. Legalább a harc jó volt.
ACIV: ez meg nem AC. Ez egy kalózos játék. Semmi köze az eredeti szériához, nem is kapcsolódik hozzá. Mindazonáltal nem rossz, nekem tetszik, főleg a tengeri csaták. Most ezt tolom, jól elvagyok vele.