418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
madmanic #281821 Remélem ez a sok istenverte kretén visszatakarodik a suliba már másodikán..
Most már rettenetesen tele a tököm az ilyen egysejtű kreténekkel...
-
foxbat88fx #281820 unalmamban már visszavettem a 6os francia artyt...
most nem azért... de ezen egy cseppet sem érezni az arty nerfet
szinte minden lövés betalál és elég szépen sebez...
mentem vele top gunt... kiszedtem két 50 100-at... egyiket full hp-ről
gyorsan szűkül, elég mobilis, gyorsan tölt újra
GW Tiger P után elég fun :D -
Szpecnyaz #281819 Annyit hozzátennék hogy az map kibaszott unbalanced.
Az északi oldalról én is mindig azt játszom (minden gyors tankkal) mint az M5 és nem tudnak vele mit kezdeni, 90%-ban nyerni szoktunk. -
Simulacrum #281818 +1, még mindig az arty-t tartom a játék legnagyobb rákfenéjének, de utána szorosan jön a gold ammo. Sok érdekeset láttam már, de hogy T29-el és Tigrissel is zöld játékos folyamatosan goldot lőjön az már sok volt most. Nekem aztán ne mondja senki, hogy ez nem járul hozzá a stathoz, mert igenis hozzájárul. -
wtf?
[IMG]http://[/IMG]
Nem tudtam megvárni a végét mert kész lett az ebéd. -
Bee #281816 Utólagos okoskodás ugyan, de randomban érdemes a K3-as mezőt megvédeni délről indulva (emiatt). Ha a csapat továbbra sem mozdul, akkor H1-ig érdemes lehet elfutni, onnan is szép spot dam jöhet össze; bár a túlélési esély ott nem túl nagy. -
Bee #281815 Úgyis mindegy lett volna, a saját bázison pocoló csapatot spotolva tartotta a Stuart, így ha kigurulnak fedezékből rálőni a felspotolt ellenfélre, kapnak egy fókuszt, és végük. -
Malarki #281814 Fájdalmas tapasztalatok árán már én is megtanultam, hogy egyedül nem éri meg akciózni. Ha a lemming train megindul jobbra, megyek velük, ha basecamp van én se megyek messzire. Egedül csak meghalni lehet. És hiába pittyegsz meg írogatsz nekik úgy is leszarják. -
D6-nál próbáltam felmászni, csak félúton szétlőttek az enemy basen kempelő tankok....elküldtem őket is a picsába. -
Bee #281812 Imádom az északi oldalt Malinovkán, ha meddel, TD-vel vagy light-tal vagyok. 7,7k spot dam-ot szedtem össze T-44-gyel pár napja. :)
Ne légy ideges, ilyenkor szedj össze annyi sebzést, amennyit tudsz, úgyis bukó. Vagy D6-nál felmászva a dombra a tóból lehet spotolni az ellenfél bázisát. -
foxbat88fx #281811 szerinted én miért akadtam ki tegnap? :D
szerencsére kezdődött a meccs és volt itthon sör...
játékban is vannak hibák: érdekes random, fps laggok, beszorulás, láthatatlan dombok, láthatatlan ellenfelek
de ez mind mind eltörpül a sok agyhalott barom mellett
mert igazán ők cseszik szét ezt a gamet
komolyan mondom visszasírom a zárt bétás időszakot
lehet h szar volt az MM, de tök élvezetes csatákat mentem! -
Lorder #281810 srácok egy kis biztatásra lenne szükségem :) mondjátok azt hogy nem csak én utálom szívből az artykat :) ennyi elbaszott jó heavy csatát nem láttam mint ebben az 1 hétben :( -
"Ha pedig valaki veszít, olyat nagyon ritkán hallani, hogy hú de elrontottam, rossz taktikát választottam, nem. Én mindent jól csináltam, bezzeg a többi 14 mindent rosszul."
Ez tökéletes példa az utolsó retardált barom állat csapatra. Ennyi telibek*** idiótát nem láttam még...
-
TomDantes #281808 Igen, de az ilyen hozzáállás nagyon ritka. Mint a fehér holló olyan. A többség nem így gondolja. -
madmanic #281807 Sírós nap lesz, már most érzem...
Vigasztal, hogy az e100 zal 50 találattal meg van az ingyen prém nap.. -
Ennyire rossz lenne ez a td hogy szabadulnál tőle? -
Bee #281805 "Ha pedig valaki veszít, olyat nagyon ritkán hallani, hogy hú de elrontottam, rossz taktikát választottam, nem. Én mindent jól csináltam, bezzeg a többi 14 mindent rosszul."
Nyilván idegesítő, ha nyerhető csatát bukunk el a csapat miatt, de rajtunk is ment már el csata.
Ennyi. Az is előfordul, hogy az ellenfél pirosai vagy lilái meglepőt húznak, akkor hiába a bejáratott taktika, sebzés nélkül/minimális sebzéssel mehetsz a garázsba. Néha én is kipróbálok valami új taktikát, vagy bejön, vagy nem. -
Toweliee #281804 Őőőőőő???? -
Nem, Komarin és az új japán map. -
Már csak pár csata és végre eladhatom ezt a vacakot de azért így a végére csak összejött ez is vele. :)
Győzelem!
Csata: Redshire 2013.12.30. 10:28:19
Jármű: Pz.Sfl. V
Szerzett tapasztalat: 1 914
Szerzett kredit: 44 868
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító, Radley-Walters medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
-
random 
airfielden voltál legalább? :D -
carp3tm0nster #281800 a neutralizálót tudnám sűrűn használni egy-két emberen...;-)
-
Mi a f*** történt a Cromwell-emmel? Eddig a 90kXP alatt alig párszor(1-2 alkalommal) gyulladt ki, most meg mindkét csatában, az első találat kigyújtott.... -
haflac #281798 Neutralizáló és zajos tücsök.:) -
Ez a Komarin mekkora egy fos map....szinte már fáj. -
stoppos #281796 Az van ráírva, hogy made in china.
-
TomDantes #281795 Hát, eleve nem mindenki linkel visszajátszást se, másrészt nem feltétlenül az a lényeg, hogy hátul campelt. Lehet azt gondolja, ő igenis előre ment( ja, 5 métert) és a többiek a hülyék. A lényeg az az, hogy a pocsék játékos is sokszor azthiszi magáról, ő mindent jól csinált. Ha pedig valaki veszít, olyat nagyon ritkán hallani, hogy hú de elrontottam, rossz taktikát választottam, nem. Én mindent jól csináltam, bezzeg a többi 14 mindent rosszul. -
Toweliee #281794 Type-64 tulajok milyen felszereléseket használtok? -
Fura, de az itteni "jó" játékosok mégse linkelnek egyetlen olyan replayt sem, amiben hátul campelnének. Max amiben golddal lőnek. A rosszabbaktól még replay sem jön. Sosem.
De biztos az van, hogy a csatáik 90%-ában campelnek hátul, aztán gondolnak egyet, hogy "megyek egy replayt, amit majd felrakhatok SG-re!", és előremegy, lehozza a meccset, majd felrakja ide, hogy mekkora májer. Aztán következő csatában megy vissza campelni a bázis köré.
Hihető story.
Volt itt tegnapelőtt a földid, egy állítólagos történész, aki azért campelte a bázison szét az agyát, mert a t-34ek is pórul jártak volna, ha beflankelik a német tankokat. Neki senki sem szólt, hogy ez a játék nem hű történelmileg. :( -
VanDaal #281792 OFF:
Nem játszok azokkal a játékokkal, és nem is igazán szeretnék. Épp eleget látok belőlük így is :)
De ha már így is majdnem minden játék az ilyenek igényeihez van szabva, akkor mért kell még azt a kevés maradékot is szétbarmolni még jobban? Játszanak azzal, ami az ő igényeikre van szabva, és adott esetben még akár megy(?) is nekik. De ne azt erőltessék, amihez totál síkok, és ráadásul mivel csapatjáték, mások szórakozását is tönkreteszik vele...
Így is arrafelé hat a fejlesztők majd' minden lépése, hogy kiküszöböljék a skill faktort a játékból, de ezeknek még így is túl bonyolult...
MMO-k közül csak az Elder Scrolls Online fog érdekelni, de az sem az MMO mivolta, hanem a világ és a történet miatt. De az meg havidíjas lesz, és ez remélhetőleg legalább a legalja kósza vérnoobokat távol fogja tartani, vagy legalább kikoptatja őket idővel :)
Sajnos majdnem minden játékban észrevehető ez az elbutulás, mintha csak a kisegítőiskolások igényeihez fejlesztenének.
Itt van például a Diablo esete is:
A Diablo 2-vel legalább 5-6 éven keresztül elvoltam. Az embernek ki kellett gondolnia, milyen buildet akar magának, annak függvényében fejlesztenie a karakterét, ahhoz geart farmolni, ötletelni, egyedi dolgokat kitalálni, és megvalósítani.
Majd 10 év várakozást követően jött a Diablo 3... Skill és stat pontokat nem tudtál magad elosztani, mert a játék megcsinálta helyetted automatikusan, nehogy már gondolkozni kelljen rajta, vagy még a végén Ödönke képes lenne esetleg elrontani. A buildedet nem kellett előre eldöntened, ugyanis automatikusan elérhető volt mindenki számára minden, és bármikor szabadon lehetett váltogatni.
Viszont bekerült az Aukciós Ház... Emiatt loot lényegében nem volt a játékban, nehogy az AH telítődjön. De az AH persze így is telítődött hála a botoknak és csítereknek. Viszont ingame loot továbbra sem volt. Aminek eredményeként 1-2 euróért már jobb cuccokat lehetett beszerezni AH-ból, mint amit akár fél év játékkal összefarmolhatott az ember. Maga a játék vált feleslegesség és értelmetlenné a játékban a Blizzard kapzsisága miatt, mert nekik nem volt elég a több milliós példányszám már előrendeléskor...
A 10 évig várt játék pedig néhány hónap alatt kifulladt.
Szóval "kár, hogy a régi jó dolgokból mára semmi sem maradt" :) -
Istenem, mekkora noob vagy. :D -
picikét idegesítő tud lenni, hogy amíg az ágyú célzásnál nem szűkül be teljesen, addig mindig képes megtalálni a lövedék azt a kis rést, ahol a szűkülő gyűrű éppen nem takarja be a célpontot, bármennyire kicsi is az a rés!
nehezen tudnám ezt a véletlennel magyarázni
sok dologról gondolná az ember ebben a játékban, hogy direkt a játékosok szénnészopatására van kitalálva, de persze biztosan én vagyok a rosszindulatú
-
nah ez érdekes :D(ja nem)
statpadding lvl német td xD
-
madmanic #281788 "Rohannak kaszabolnak, vagy lövöldöznek, a legtöbb játékban nem számít a halál, mert respawn pontokon újraéled, és mehet a darálóba megint"
COD4 Killhouse map TDM m60 dubble tap perk
-
suba53 #281787 Ezen ne csodálkozz!
Nézd meg az olyan ma divatos MMO-kat, amikkel a fiatalabbak játszanak általában.
Többségük egy fantasy figurába oltott pörgőgép, vagy modern lőfegyveres adrenalin fröccs. Rohannak kaszabolnak, vagy lövöldöznek, a legtöbb játékban nem számít a halál, mert respawn pontokon újraéled, és mehet a darálóba megint.
Szinte alig van olyan, ami megfontolt taktikai érzéket, csapatjátékot igényel.
Akik ezeken felnőve találták meg a WoT-ot, azok eléggé nehezen vetkőzik le a korábban megszokott, berögzült reflexeiket, és itt is rohannának darálni. Ami ugye itt jellemzően öngyilkosság, és nincs ujra éledés.
Viszont indíthatja a következő meccset egy másik tankkal, és ez azt a látszatot kelti, hogy ez is egy pörgős kis játék, így nem kényszerül a stílusa finomítására. És így pörögve simán eljuthat 10-20k csatáig anélkül, hogy igazán nagy pofonokba futva átgondolná az életét. :-) -
TomDantes #281786 Kiváló történet. Főleg az utolsó mondat, igen, sok olyan játékos van, akár itt is, aki azt hiszi, mivel ő sokat sebzett, hohó ő mindent megtett, bezzeg az egész csapat segghülye. És mi van ha te is az voltál, annak ellenére, mennyit sebeztél? Csak arra akarok utalni, nagyon sok a borzalmasan rossz játékos, de nem csak mindig a többiek szarok, épp az utolsó mondat miatt, sokat sebeztem, megtettem amit lehetett, hát nem biztos.
De persze, az sg.hu-n csak jó játékosok vannak na. Sőt vannak olyan jók akiket direkt rosszabbá tesz csalással a játék
-
De jó végre "nem játszani". Ez az előző két nap elég durvára sikerült.
-
Tegnap 41 csatát toltam le, jó isten :D Sose mentem még ennyit szerintem. 95%-át a 9-es Foch-al. 70% WR lett a végére úgy, hogy egyedül mentem, ebből is látszik hogy jó tank randomra. Még 90k xp-t azért bele kell rakni, jó sokba kerül a Foch 155... -
Bmsrt n2 #281783 Na egy olyan tigrispilótával találkoztam,hogy csuda...5132xp-s Comet körhöz segített(+Ehhez a sebzéshez T9-ben),így egy szavam nem lehet,de akkor is,van egy szint ami alatt NEM lehetne engedni a játékost...
Replay -
Szpecnyaz #281782 Nagyon stronk az MM ma este.