418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• GabeE3e
    Megtennéd,hogy belinkeled ezt a stat modot

Előre is köszi
  • popey8
    Szpec emlékszel tegnapelőtt miről beszélgettünk? Csak szólok, h csöszhetem a szerinted csodálatos eventet, mert a tegnapi napot 39.13% WR-rel fejeztem be. Nehéz lett volna a vereségekre is duplát adniuk.

• csoszi87
    Ez is igaz.

Mondjuk anno amit én csináltam szerintem rekord volt.
    3 hsz (mindenféle anyázás, alpáriság nélkül)
    1 hónap bann trollkodás miatt
  • stoppos
    Van az a választékos trollkodás, amit a hülyék már nem értenek. Szóval olyankor az kidobott energia és idő. :) Lower your standards. ;)
  • yossarianHUN
    Az elmúlt hetek szopóágainak fényében te még tudsz ebben hinni?:D
  • csoszi87
    Nem mondom azt hogy kidobott idő, mert amúgy is szeretek hülyékkel beszélgetni.
    De ez kb olyan mint a WOT.
    Építed a karaktert, építed.
    Erre bannolnak.
  • popey8
    Kicsit elvagy tévedve. Ha vki ügyes, akk T10-eket is simán ki lehet hozni +ba prémium nélkül. Jó, keresni nem fogsz vele, de ez a "csak prémium előfizetéssel tudsz egy tankot plusszosra kihozni" dolog egyáltalán nem igaz. T8-9 meg simán +os, nem csak HE-t lövöldözve.
  • stoppos
    De azt ő nem érti...
  • arel
    Háát igen ,már megtapasztaltam elégszer .Főleg akkor csökken nagy %-al a kreditek kompenzálása az adott pályán,ha X.-ekkel hív be...
  • yossarianHUN
    Igen, tízből egyszer. Ahhoz lássuk be nagyon jó csata kell, lehetőleg sebződés nélkül, ami a csapatok minőségét tekintve igen-igen ritka.
    Ne ébressz hamis reményeket szegényben:)
  • csoszi87
    pedig én foglalkozok vele a legtöbbet
  • aknakukac96
    Ha ügyes vagy, akkor egy jó csatából T10-es tankkal prém nélkül is kikerülhetsz pluszosan!
  • Master91
    amatőr vagy ;D
  • csoszi87
    engem nem zaklat
  • AlucardHuN
    Nézzenek oda elmenekül a gyáva és már csak priviben zaklat?
  • Pales27
    E 100ba kell az arany ami 6000 kredit
  • Sir Charles
    Légy üdvözölve a high tier világában, ahol csak prémium előfizetéssel tudsz egy tankot plusszosra kihozni.(bár hozzáteszem, hogy az ezer creditbe kerülő lőszerek már 350 hp fölött sebeznek és azért adja rendesen a kreditet)
  • patchaou
    A lőszer árával nem szabad foglalkozni. Nekem például fingom sincs melyik lövedék mennyibe kerül. Csak azt tudom, hogy feljebb drágább. Viszont ugye jobban is lehet osztani a sebzést... ha a kilőtt lövedékek sebeznek, akkor pluszt termelnek, ha nem akkor pedig meg kell tanulni úgy játszani, hogy a lövedék ne vigyen mínuszba de még akkor is ott lesz a javítási költség.
  • yossarianHUN
    Múltkor engem is szórakoztatott privátban, csak aztán letiltottam szegényt, úgyhogy kénytelen volt másik játszópajtás után nézni:)
  • yossarianHUN
    A T8-ban előforduló jobb lövegek lőszerei mind 1k kredit körül vannak. Ezért kell ésszel lőni, ha betalálsz visszahozza az árát. Kreditet a sebzésért kapod, nem a győzelemért, úgyhogy ha rendesen sebeztél, nagy mínusz nem lehet a vége. Persze nehezebb sebezni egy totál hülye csapattal, akik 5 perc alatt kihullanak körülötted. E-75/100 128 mm-es lőszer ha jól rémlik olyan 1200 kredit körül van.
  • arel
    Egy kérdés.Megtudjátok mondani,hogy az E75-nek és az E100 max lövegeinek a töltényei mennyi ezüst/db.számba kerülnek (PCT.)?IX.,X. szintű tankjaim még nincsenek.Most vettem meg a Tiger II 3. lvl. lövegét és mit se mondjak iszonyú drága (1040 ezüst/db) ,a Tiger I lövegével szemben ami csak 250 volt...Ha már elvesztek egy csatát (ami úgy átlagban be is következik 60%-ban) és közben ki is lőnek (ami szinte biztos egy vesztes csatában) és közben kilövök átlagban 10 lőszert ,az már -23k ezüst.
    Persze ,tudom,hogy ezt az összeget javíthatja a csatában részt vett teljesítmény eredménye,még ha kiváló teljesítményt is nyújtok ,alig érheti el a +10 k ezüstöt.Ez már nem azért de elég horribilis összeg EGY töltényért.
  • Master91
    Cifka1seggfej2

cukik az üzijeid, írj még, uncsizok úgy is :D

(bu.zi vagy akkor is)
  • stoppos
    Mert mind itt dühöng a fórumon, ahelyett, hogy rendes ember módjára feldarabolná a szomszédot. :)
  • Master91
    lol most nézem Sro-ztál :D

Ott mondjuk abból lehetett volna át menni berzerker módba hogy 1 hétig csinálod a 2000 killes küldided, le adod, és kapsz 3%-ot az exp-dhez :D
  • Master91
    Tényleg, ezen még én se gondolkodtam el.

Lehet hogy azért, mert ha nagy a pumpa a következő lehetőségek jönnek elő:

- ugatsz TS-en ( pipa )
    - ugatsz SG-n ( fórumokon ) :D
    - ki lövöd csapat társad
    - leoltod a csapat társad ( pipa )
    - alt-f4 ( pipa )

Gondolom hasonlókat csinál a "gondolkodóbb" réteg a wotba is, így kicsit leadják a pipát, majd 1 "kur.a anyád csapat" felkiáltással már alig emlékszik az előző csatára.

Meg nézzünk szembe az igazsággal, a playerek nagy % csak lesi a nagy háznyi tankját és kapál, puffogtat a semmire mert jó feelingje van, lese szarja ha losse van meg ilyesmi.
  • Maala
    Itt max az lehetne hír, hogy "agyvérzést kapott Kovács Béka, mert annyi paradicsomot látott a WoT-ban".

De ugye a paradicsom egészséges. Így ezt a hírt sosem fogják leadni.
  • TomDantes
    Songokut meg akkor se néztem amíg lehetett,és látod? Betiltották. Mert? Erőszakos volt?Ha erőszakos és nem gyerekeknek készült, adják este. Persze akkor is csak gyerekek néznék, de az már szülői felelősség. Valami olyasmi van ebben, hogy a hatalom eldönti, neked mi a jó, mert gondolatok és akarat nélküli növényként tekint az emberekre. Majd eldöntik mit szeress, meg mit nézhess. Fel nem fogom, azóta se ,,szegény " Songucot minek tiltották be. De máshol is van ilyen, országok ahol nem lehet senkinek se megvenni egy játékot, mert durva. Minden GTA meg CoD meg tökömtudja minél tele van ezzel a hírek.

Őszintén furcsálom is, hogy a WoT-nál semmi. Mert régebben a WoW-ról voltak hírek meg más MMo-król is, hogy annyit játszott nem evett, és bele halt meg, mivel meghalt a kedvenc orkja és oda lett a varázsgyűrű, épp akkor zörgött át a zomszéd és agyonverte, majd játszott tovább.
    A WoT-nál semmi, még a náci/komcsi kártyát is csak pár retardált játékos húzta elő, mert jujuj német/orosz tankok= náci/komcsi veszély.
    Eltekintve a Wittman meg már nem emlékszem milyen kitüntetések körüli problémázásról és bizonyos nevek tiltásától, a WOt-nál semmi, de semmi.
    Furcsállom. Vagy csak a sajtó nem harapott rá? De tényleg sehol egy őrült aki WoT-től őrült meg? Sehol aki eljátszotta a vagyonát, mert goldammo-t vett? Sehol senki aki fejszével kergeti a szomszédait, mert a E100 megint a bázison campelt? Sőt , az említett náci/komcsi kártya se?
  • csoszi87
    Amúgy sanszos, hogy ő az.

Bee: nem hagyja abba, mert ő azzal a tudattal fekszik le, hogy mekkora király gyerek, mert akkorát trollkodott.
    Ok nem szabad hozzá szólni, azért nem is neki írtam amit írtam. (mint a suliban, senki nem szól hozzá, de egymásközt kibeszélik hogy mekkora nyomi)
    De azon gondolkodok, hogy azzal amit csinálok, hogy leírom hogy nincs neki barátja, egy kövér kis senki az iskolában akit még az osztálytársai is szekálnak, magára ismer.
    Így az a jó érzés amit ő gondol (hogy mekkora troll) vegyül azzal, hogy valójában egy szerencsétlen kis iskolás.
    És lefekvésnél ez a rossz érzés járja majd át.
    Próbál ellene küzdeni, és beír még 1et, (pl.: nem is én vagyok, hanem magadat írtad le) de már ezt is úgy hogy közben a 1-2 könnycseppet már elmorzsolt a szemében.
  • TomDantes
    Az 2006-ban volt de ja. Én értem, nem nekem kell elmagyarázni, de sokan gondolják így. A WOt meg? Erőszakos, mert a tank minden csak nem békés. Pénzt költenek rá, miközben költhetnék másra is. Elrabolja az ember idejét. A saok üléstől meg monitorbánulástól beteg lesz, ez utóbbi még tán igaz is.
    Ilyesmi érveket szoktak felhozni. Mit lehet erre mondani? Semmit, meggyőzni az ilyeneket nem lehet, hiába marhaság.
  • enncsibaba
    "Most halottam a rádióban 2-án blokkolják az online szerencsejátékokat nálunk. Na most a WoT az nem számít annak mi? Gondolom nem, de azért érdemes eljátszani a gondolattal, hogy egy rossz törvény miatt reggel nem lenne többé wot. Most az hagyjuk hogy hö, végre vége lenne ennek a fosnak, azért fura helyzet lenne."
    Hna, ez most tényleg kiverte nálam a biztit. Eddig csak azon az 1xűen homokos kis köcsög sudanon filóztam-mellesleg lófaszt nem ér, h bárki is reagáljon- de!
    kocka-nem kocka...
    Nem tartom magamat és mások sem kockának. Kb 70%ban zsugázok (értsd tekszaszi fogd meg) és wot-ozok. Mikor melyiket élvezem jobban. Sokszor érzem időpocsékolásnak a wotot, sokszor meg simán előkapom az 1ik T10et golddal és nooboskodok.
    Ez viszont akkor is CSAK EGY JÁTÉK! Egy filléredbe nem kerül (az eont leszámítva), míg én a fizum mellé eddig oda tudtam tenni azt a pluszt, amivel a hitelemet tudtam fizetni, miután felment sok-sok %-al. 2.-ától ez jelenleg kifujt. De tudod mit? Puffogtass csak, rinyálj csak, oltsd az ilyen homi sudan féléket és ne vegyél tudomást, hogy van egy real life.

Bocsánat.
    Többet nem offolok
  • Master91
    ~11 éves korom óta játszok, haverom 4 (!!), és most 21. éves. Sose volt neki kényszer arra hogy lövöldözzön a suliba, kocsit lopjon, bézbóz ütővel fosztogasson. Végig nézte ő is a Dragon Ballt, és én is. 1x nem ugrottam ki az ablakból mert azt hittem repülhetek, 1x nem vágtam le az ujjam mert vissza növesztem majd mint Ifjú Sátán.

Lehet azért mert volt eszem + kicsit gondolom a szülők is segítettek ebbe hogy ne legyek ilyen bugyuta hogy ilyeneket tegyek

(mondjuk ~3 éve az októberi meg emlékezésen amikor az öreg elcsórta azt a régi tankot ( talán T-34? ), na azt lehetett volna a wotra fogni :D )
  • TomDantes
    Hát igen. A TV-t ismerik és értik, a videójátékból annyit értenek, hogy a betste kölyök, állandóan lesi, esetleg kiabál, meg öldkölőst játszik, és a hírekben is az őrült mészárosok mind szerettek videójátékkal játszani, szóval ja. Sokan károsnak látják.
  • Master91
    "mert alapvetően károsnak tartják, nem szeretik a videűjátékokat, pláne az MMO-kat, a buta tömegnek be lehet dumálni"

mert a VV-Xfaktor és a társai meg a többi FOS - HÁNYÁS az nem bedumálós?

az biztos, ha az ilyen jellegű játékokat betiltják, míg a tv-be hányás megy, én fegyvert fogok. nem, nem azért mert nem tudok kockolni a woton :D
  • PanzerWolf
    Jah bocs.erről lenne szó:
    http://captainsofcombat.forumotion.com/t9-adiya-s-reticle-sniper-v5
  • yossarianHUN
    A kép lemaradt, de tudom ajánlani a J1mbo's Crosshair Modot. Guglizz rá, és megtalálod.
  • TomDantes
    A politika részét hagyjuk. Alapjogok? Mintha eddig nem fordult volna elő, hogy lazán átléptek az alapjogokon. Eu? mégis mit tehet? Szankcionálhat, de az mit érdekli a vezető hatalmat? Van olyan ország ahol ma is, kemény cenzúra van, ahol a netet is korlátozzák és? Persze mi más helyzetben vagyunk, ez Európa közepe, nem valami perem terület, de mondom a politikai részét hagyjuk.

Biztos sokan felháborodnának, de sokan meg örülnének, mert alapvetően károsnak tartják, nem szeretik a videűjátékokat, pláne az MMO-kat, a buta tömegnek be lehet dumálni, hogy mi érdekünk betiltatni. Az 100 hogy marha érdekes reakciók lennének.

Bár szerintem a Barátkközt ért jobban tiltakoznának ha azt szüntetnék be.
  • Master91
    XVM térképét tudom konfigolni? Kéne nekem a térképre a vonal ami mutatja hogy hova néz éppen az ágyúm.
  • PanzerWolf
    Nem tudjátok ilyen célzórendszert honnan lehetne letölteni?Nem találok sehol sem.Feltelepítettem egy modot és sajnos megváltozott a célzórendszer ilyen futurisztikusra és nem tetszik.Vagy ha ez nincsen jó lenne valami eredeti féleség.Köszi.
  • Master91
    Na így helyesebb.

Hogy mi? Forradalom :D

Ennyi erővel blokkolhatnák a facebookot. Email oldalakat, stb

Ezeket nem is blokkolhatnák:
    - EU lebaszná a kormányt, nem kicsit
    - szerintem ilyen esetbe lehetne jönni az alap jogokkal meg ilyenekkel
  • Bee
    Ott artysafe-ben voltam. Ha visszavonulok, akkor a domb mögötti T30 és 50B tűzvonalába kerülök, illetve akadályoztam volna az engem támogató IS-7-et és T57 Heavy-t.