banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• csoszi87
    Amúgy sanszos, hogy ő az.

Bee: nem hagyja abba, mert ő azzal a tudattal fekszik le, hogy mekkora király gyerek, mert akkorát trollkodott.
    Ok nem szabad hozzá szólni, azért nem is neki írtam amit írtam. (mint a suliban, senki nem szól hozzá, de egymásközt kibeszélik hogy mekkora nyomi)
    De azon gondolkodok, hogy azzal amit csinálok, hogy leírom hogy nincs neki barátja, egy kövér kis senki az iskolában akit még az osztálytársai is szekálnak, magára ismer.
    Így az a jó érzés amit ő gondol (hogy mekkora troll) vegyül azzal, hogy valójában egy szerencsétlen kis iskolás.
    És lefekvésnél ez a rossz érzés járja majd át.
    Próbál ellene küzdeni, és beír még 1et, (pl.: nem is én vagyok, hanem magadat írtad le) de már ezt is úgy hogy közben a 1-2 könnycseppet már elmorzsolt a szemében.