418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Adjunktus
    aha.ok köszi!
  • Kacsa1
    Ha jól tudom, az kb a wot mobilos változata.
  • Adjunktus
    Mijaza wot blitz drágaszág,mijaza??
  • Kacsa1
    Spoiler alert:
    A vizes lőszerrekesz csak a robbanás ellen véd, az ammo sérüléstől nem. Szóval ha ezért használod a vizes lőszerrekeszt venti helyett, akkor így jártál.
    Ráadásul az ilyen hosszú töltésű tankokra a legfontosabb a venti meg BiA, mert ezeknél adja a legtöbb javulást töltésidőben.
  • foxbat88fx
    venti helyett én vizes lőszerrekeszt tennék fel
    nemtudom mennyire szoktál 50 100-al menni
    de még így is hogy fent van a vizes rekesz sokszor sérül meg az ammo
    amíg nem volt fent minden bekapott találat az oldalamba ammo sérülés

ha meg épp elhasználtad a javítódat másra és utánna lövik el az ammot akkor neked annyi
    tölt vagy 80-90 másodpercig!!!!
  • ropi88
    köszönöm!
  • nobodyattis
    jah használd ki hogy 3 sec enként lő mert másba nem bízhatsz gyenge páncél meg még lomha lassú. De ezeket leszámítva nem rossz
  • Eagle16
    Venti, célzásgyorsító, függőleges stabilizátor.
  • mijki
    Már csak az utolsó szamuráj áll köztem és az IS6 között. Tudtok valami tanácsot, tippet mondani Cheetos-szal kapcsolatban?
  • ropi88
    sziasztok!

amx 50-100-ra milyen felszerélst érdemes felrakni?
    köszi
  • nobodyattis
    Szeretem az 5* XP t még egy ilyen és a német is kipipálva :)

• atee73
    napi vadmagyar.....

• Szpecnyaz
    Ehhh, miért kell nekem egy ilyen stronk plutonba belefutni ezen a szép estén :/.

De az legalább megvigasztalt hogy a vereség ellenére mindkét E25 skalpját a magaménak tudhattam :P
  • Lunki88
    Persze ha ezek után még be mersz olvasni neki, tuti hogy neki áll feljebb. Szerencsétek volt hogy a td-k legalább észnél voltak.
  • yossarianHUN
    Nekem ma volt olyan, hogy Karelia Assaulton, védő szerepben én (T34) és egy IS-3 védtük körmünk szakadtáig az északi dombot egy T34, IS-3, T69, és a dombon kavirnyáló egyéb medek ellen. Meccs elején a Panther II-esünk beírta hogy "just stay the f.. alive". Na mondom itt egy sorstárs, akinek elege van már a használhatatlan csapatokból, de nem. Mikor már én és az IS-3 bajtárs is egy lövésesek voltunk, az ellen kipusztult a környékről, a T69-et kiszedtük, és annyira lett volna szükség, hogy egy med megmássza a domb déli oldalát, és oldalbakapja a T34-üket. Nézek hátra, hát a P2 egy szikla mögött kempel a meccs eleje óta, full HP-n, nem is lőtt még. Mondom neki hogy segítsen már, mert minket itt mindjárt leölnek, erre beírja: 4 mins (ennyi volt még hátra). Ez a hülye úgy ítélte meg hogy ő most kivárásos győzelemre fog játszani, és az istennek nem volt hajlandó megmozdítani a seggét hogy a segítségünkre siessen. Az IS-3 meg a T34 ránk is mászott, és szét is szedtek annak rendje és módja szerint, de a megmaradt TD-ink még időben átértek erre az oldalra, és elintézték őket. Erre megindult a P2 is, és hősiesen levadászta az ellen utolsó tankját, egy a bázison AFK-zó KV1S-t. És a játék nyüzsög az ilyenektől.
  • Lunki88
    Engem csak akkor cseszegetnek ha a tog II-vel megyek, de akkor minden meccsen szívják a vérem... :)
  • popey8
    Ne izgulj, nekem karácsony óta már 2x anyáztak magyarok. Az egyik azután, h kilőttem (Zoter_kamikaze nevű player a MATT klánból, aki mellesleg FC is), a másiknak meg az nem tetszett, h le camper nooboztam. Inkább gondolkodott volna el. T57-tel Abbey-n azt hitte, h CW-n van, mert ott kempelt A3-ben szinte egész csata alatt (ő meg a Taurusmodel nevű player, meg az idióta platoontársa (djdanken), aki szintén beszólt (ők am az MTA-ból).
  • Lorder
    az se jobb, mikor pl 5 perce is, stock heavyvel magamnak kell spotolni, meret a scoutok ott állnak mögöttem és lővik a 3 szinttel magasabb heavyt... most ez mi a szar??? de ezzel többször találkoztam már, hogy a fürgébb, jobban manőverezhető könnyű gépekkel az ember mögött vagy fedezékbe állva várják a csodát én meg a lomha döggel menjek felderíteni csak kilő pár goldos TD vagy értelmesebb más játékos :))
  • yossarianHUN
    Nem igazán jött át a mondanivalód.
  • GaBenc
    Srácok most kipróbáltam az éjszakai/hajnali játékot. A következtetés. Nem a sok kis pöcsössel van itt a baj, (Ők már alszanak) Ők nyomják a "megy, lő, madár, meghal". Szerintem azzal van gond, hogy számolgatjátok mibe kerül a lőszer, mit hoz ha eltalálom, drága az üzemanyag ezért nem mozdulok......
    Itt játszogatok és mit látok. Elmennek az első fedezékbe és várják hogy mi lesz. Közben megy a "noob, idiota, miért nem spotols". Tényleg ez a lényege ennek a játéknak? Én olvasgatok. Foglald el a zászlót, ez a feladat. De mivel taktika van a pálya másik végében ezért esélytelen odaérni. Mit ad Isten lost. Máris lehet a csapatot hibáztatni. Igaz hogy én is a pálya másik végén voltam, de akkor is elbaszták.
    Hát akkor inkább a "megy, lő, madár" azt legalább élvezik.
  • Oddball29
    Nem tudom máshogy volt vele, de én olyan 50-60 csata után visszaraktam a stock 100 mm-es ágyút a IS-2-re. Azzal legalább nem csinálok magamból 4 mp-ig álló célpontot.
  • yossarianHUN
    Én már teljesen rezignált vagyok, és csak T34-gyel megyek. Az még 500 sebzéses 15-0-ás vereségnél is hoz 15-20k-t a konyhára, úgyhogy nem idegesítem fel magam rajta annyira.
  • madmanic
    Ez vicc bassza meg.. Se délelőtt se délután, se éjjel nem lehet egy szaros pofonegyszerű játékkal szórakozni, kikapcsolódni anélkül, hogy a sok tirpák komplexusos paraszt el ne baszná...

Mi a herém jó abban, ha a csapattársat kilőjük??? Vagy kitoljuk fedezékből? Vagy bármilyen módon kikúrunk vele?? Ebben mi a szórakoztató??

Aztán vigyorog a parasztja, hogy Ő milyen ügyes..

Aztán rászólsz, és kiderül, hogy egy KÖCSÖG MAGYAR A RETARDÁLT... Lehet köpködni meg minuszolni...
  • yossarianHUN
    88 L/71 van rajta.
  • Antimat
    Kék mellé? Már a piros mellé is ezek szerint. Vagy csak azt hitték, hogy én is goldot használok az IS3-ban, mert belőttem a másik IS3 tetőlemezét?
    A Panther 2-t még szó-szó, elfogadom, 15 heavy ellen egyedüli medként gondolom lefosta a bokáját a csata töltésekor, de szerintem a P2-nek se lehet olyan rossz gunja (majd megerősít vagy megcáfol valaki, akinek volt/van Panther2-je)
  • Armisael
    A WGNY2014 kódot meddig lehet felhasználni?
  • Master91
    Áh, fenét, sok Wt-e100-as jönne meg őrülni, főleg a zöld-kék-lila effisek, akiknek papíron a statjai alapján kb. azt várná az ember hogy na most izgi csata lesz ellene, na most ez itt jó bunyó lesz, azt 1. lövésnél mikor írja hogy arany volt, olyan szánalmat érzek....

ja, hogy arany kell a kék effy mellé...? ok

• Antimat
    Imént, full tier 8-as csatában, majdnem full heavy tankokkal (ellenfélnél volt egy Panther 2) ment a védés Sand Riveren. Az ellenfél majdnem full piros volt (mondjuk mi is), ennek ellenére olyan szépen spammelte szinte mindegyikük a golodt, hogy öröm volt nézni. Én meg osztottam őket persze :) 5:10-re álltunk, amikor lejárt az idő, így se mentek sokra.

Ez a goldammó kreditért elég nagy baromság volt, tényleg legalább korlátozni kellene a goldammó vihető mennyiségét legalább.
  • madmanic
    kösz..

• Pales27
    beállításokban bejelölöd h csak barátoktól fogadhass
  • madmanic
    hogy lehet letiltani a meghívásokat??

• Master91
    mifasz?

na még 1x

• madmanic
    20... no comment...
  • Master91

Mikulás a végén, a kis kill lopós :DDD
  • Bee
    Van más lehetőséged is. Egyáltalán ne tüzelj, lövés nélkül hozd le a meccset. Trollolol :)

• madmanic
    15 SZOPÁS ZSINÓRBAN...

Ha megfogok egy ilyen fosagyú retardált szarcsimbókot a saját beleivel korbácsolom halálra...
  • popey8
    Parancsolj.
  • flashpointer2
    10-ből 8 nyereség, nem a vesztes csapatba kell állni :D
  • hawken
    Rohhadjon meg ez a játék.
    Zsinórban 19 csata vereség, aztán egyedüli hetesként berakott 10 kilences és 4 nyolcas ellen a T43-al. Persze hogy egyből szembe jött valaki akit karcolni sem tudtam, majd arty zutty. Mondanom sem kell hogy nyertük a csatát, kevesebb xp-t kaptam rá mint a vesztes körökre.
  • yossarianHUN
    Dettó. Ha nem szoptam volna végig a napot ordasul, simán ki tudtam volna húzni az STA-1-et (ez is volt a terv). Ehhez képest most tartok ott, hogy hiányzik még hozzá 60k xp.