banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• GaBenc
    Srácok most kipróbáltam az éjszakai/hajnali játékot. A következtetés. Nem a sok kis pöcsössel van itt a baj, (Ők már alszanak) Ők nyomják a "megy, lő, madár, meghal". Szerintem azzal van gond, hogy számolgatjátok mibe kerül a lőszer, mit hoz ha eltalálom, drága az üzemanyag ezért nem mozdulok......
    Itt játszogatok és mit látok. Elmennek az első fedezékbe és várják hogy mi lesz. Közben megy a "noob, idiota, miért nem spotols". Tényleg ez a lényege ennek a játéknak? Én olvasgatok. Foglald el a zászlót, ez a feladat. De mivel taktika van a pálya másik végében ezért esélytelen odaérni. Mit ad Isten lost. Máris lehet a csapatot hibáztatni. Igaz hogy én is a pálya másik végén voltam, de akkor is elbaszták.
    Hát akkor inkább a "megy, lő, madár" azt legalább élvezik.