banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Nekem ma volt olyan, hogy Karelia Assaulton, védő szerepben én (T34) és egy IS-3 védtük körmünk szakadtáig az északi dombot egy T34, IS-3, T69, és a dombon kavirnyáló egyéb medek ellen. Meccs elején a Panther II-esünk beírta hogy "just stay the f.. alive". Na mondom itt egy sorstárs, akinek elege van már a használhatatlan csapatokból, de nem. Mikor már én és az IS-3 bajtárs is egy lövésesek voltunk, az ellen kipusztult a környékről, a T69-et kiszedtük, és annyira lett volna szükség, hogy egy med megmássza a domb déli oldalát, és oldalbakapja a T34-üket. Nézek hátra, hát a P2 egy szikla mögött kempel a meccs eleje óta, full HP-n, nem is lőtt még. Mondom neki hogy segítsen már, mert minket itt mindjárt leölnek, erre beírja: 4 mins (ennyi volt még hátra). Ez a hülye úgy ítélte meg hogy ő most kivárásos győzelemre fog játszani, és az istennek nem volt hajlandó megmozdítani a seggét hogy a segítségünkre siessen. Az IS-3 meg a T34 ránk is mászott, és szét is szedtek annak rendje és módja szerint, de a megmaradt TD-ink még időben átértek erre az oldalra, és elintézték őket. Erre megindult a P2 is, és hősiesen levadászta az ellen utolsó tankját, egy a bázison AFK-zó KV1S-t. És a játék nyüzsög az ilyenektől.