418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én sem vagyok jó játékos, pedig nagyjából sejtem, hogy mit kellene csinálni.
Szerintem:
Ne menj soha sehová egyedül, még akkor sem, ha tök üres az egyik oldal, inkább menj a "lemmingekkel"!
Ismerd meg a járműveidet, tudd melyiknek mi a feladata. Light :spotter, heavy a fronton(persze nem két tierrel magasabb ellenfelek ellen.) TD-háttértámogatás, arty szintén, med: a heavyk támogatása hátulról/oldalról, ha lehet, az ellenfél hátulról meglepése, bekerítése, stb...
Ismerd meg a pályákat, tudd, mivel hová kell menni az adott pályán.
Ne kempelj, mert az ellenfél scoutja rejtve felspotol, a többi pedig távolról szétlő, bekerít és szétszed anélkül, hogy te lőni tudnál .
És TÜRELEM! (Azért írtam csupa nagy betűvel, mert ez az , amiben én hiány tenvedek! :D)
Én így gondolom, mégsem megy valami jól.
De vannak itt ezerszer jobb játékosok is nálam, majd ők megmondják a tuti receptet!
Sok sikert! -
Gyuszopapa #282221 Tapasztalatom szerint játsz az épp aktuális tier op TD-vel.
Nehéztankkal jobbára csak szopni fogsz és a csapattársaid csak szarni fognak rád mert aki szar az azért amelyik meg jó az meg csak a saját statjával foglalkozik nem a te támogatásoddal,és teljesen mindegy hogy 10 vagy 11 TD van a csapatban.
-
AlucardHuN #282220 és ne hátul campelj* -
AlucardHuN #282219 Alapok: tudd a weakspotokat. Remélem nem kell mondanom miért. Tudd használlni a tankodat: legyen az heavy, med, td stb. Alapvetően érdemes lehet replayt vagy videót nézni hogy egy adott tankkal hogy bánnak. Tanulj meg pár "trükköt" mint a beforgatás és a sidescraper. Ha lehet ne a lemming traint erősítsed (kivéve ha a másik oldalon kb csak te vagy). Ha van xvm-et csatlakozhatsz a zöldek, kékek lilák mellé, elméletileg jó játékosok akiktől el is leshetsz tőlük ezt azt. Nagyjából ismerd a mapokat. Ha szorult helyzetben lévő tagoknak segítség kell és van értelme akkor tedd és hátulj campelj. Meg persze józan paraszti ész. De majd a profik elmondják:D -
flashpointer2 #282218 gold lőszert el ne felejtsd! -
jatsz olyan tankal ami kiemelkedoen eros a tierjeben, vegyel meg arra a tankra mindet amit lehet, allits be megfelelo skilleket az embereknek stb -
Bandeeka #282216 Sziasztok!
Szeretném elkezdeni komolyabban a játékot xvm 889 pontot ír rám. Mivel eddig hobby szinten játszottam szeretnék tanácsot kérni tőletek mitől lehet vki jobb játékos az átlagnál.
Köszönöm ha segítséget kapok
Boldog Kellemes Újévet Kívánok mindenkinek
Üdv Bandeeka -
Bmsrt n2 #282215 Hopsz,tényleg!:)
A Matilda,a Hetzer,és az Amx-40 a legidegesítőbb ellenfelek:) -
Ne feledkezz meg a Matildáról! B2 -vel néha még oldalról sem lehet átlőni! :) -
Bmsrt n2 #282213 Kivették a shopból amikor jöttek a franciák,manapság ilyen drága csomagokba szokták berakni,nagy előnye hogy mindig top tier(tier limites),legnagyobb ellenfele az arty meg a saját tierjének a Td-i.
Páncélzata meg szemből és oldalról is 60mm. -
virkir #282212 Így voltam tegnap a T82-vel.
Igaz leginkább T3-ba rakott. Ma full T5-be olyan csapatokkal, hogy a másik 14-nek nem volt össz annyi a wn mint nekem egyedül, jópárszor.
Majd te is megkapod.
-
Nem vagyok hajlandó eladni ezt a TD-t! :-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Mai "híres utolsó mondat" -unk:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Jé, csupa piros mind a 14 csapattársam statja...." -
stoppos #282209 A kép címe:
Játék az ünnepek alatt.
arel #282208 A PZ b2 tankot is csak ajándékként lehet kapni?Mert a statisztikában nem találom.Annyit tudok róla,hogy német nehéz tank,IV lvl.Ha vki. tudja,megmondaná mennyi a páncélzata elől és oldalt?53-89 átütő erővel soroztam,de mind a 8 lepattant. -
Kancsalborz #282207 XD....
-
400V #282206 

Malarki #282205 Na én indulok mulatni, úgyhogy artymentes szép új évet kívánok mindenkinek! -
nobodyattis #282204 ez nem jött össze :D
-
nobodyattis #282203 BBBB BB BB BBBBBB BB BB BB
BB B BB BB BB BB BB BB
BB B BB BB BB BBBBB
BBBB BB BB BBBBB BBBBB
BB B BB BB BB BB BB
BB B BB BB BB BB BB
BBBB BBBBBBB BBBBBB BB BB -
Kancsalborz #282202 Már bocs 400V, Ünnepek, béke, szeretet, meg minden, ilyenkor nem akar kötekedni az ember, de te a f*rkad méretét akarod kompenzálni ezzel a
"biggun" fétiseddel ???
Nincs is más óhajod, csak minél több ilyen b*zivető lézerágyú a játékba ?
Nincs már elég OP tank a "megasebzéslávöröknek"???
Látom a mobilos verzió neve is World of Mobil TD - re kell változtatni,
ez is f*szán kiegyensúlyozott ahogy nézem....XD....
Bocs ezért, urak BUÉK mindenkinek....:) -
Így jó néhány pályán megszűnik szinte minden arty fedezék, bár kétlem, h 1-2 lövésből el lehet majd tüntetni a most lerombolhatatlan házakat. Várjuk meg a vélemény nyilvánítással ezt a feature-t, de ha ez úgy fog működni, ahogy gondoljuk, akkor én is előrejósolom az atomkempet vhol hátul az erdőben vagy 1 szikla körül.
Másik dolog, ami nem tetszett ez a respawn dolog. Ha jól értettem, akkor csak a light tankok (scoutok) fognak újraéledni. Fasza lesz, nagy nehezen kinyírod a kis legyet és 1 perc múlva vadászhatsz rá megint, mert ott fog idegesíteni. Nem kempelhetsz a kedvenc helyeden nyugiban, mert 1 csatában többször is jöhet kamikazézni:D Am ennek így nincs is értelme, mert 3 perc alatt 3 kamikaze előrefutással ki is offolja magát a csatából. Ha 1x meghalt egy scout akkor maradjon is halott sztem:) Bár ha jól értettem és remélem, h így lesz, akkor ez a respawn dolog is egy másik "játékmód" lesz. Hátha azt is ki lehet majd kapcsolni:)
Ami viszont tetszett: görgők külön mozognak, jó grafika, a torony lerepülés és, h csak 1-2 ágat akarnak berakni. Végre lesz idő kigrindelni azokat a T10-eket, amiket még akarok. Nem kell mindig új ágat kezdenem, mert az éppen aktuális T10 rohadtul OP és játszani akarok vele, vmint kell CW-re is. Hála az égnek a Masu tesó lassú Japán T10 heavy úgyse fog érdekelni. -
arel #282200 nálam,is lefagyott azt kidobott a szerverről pár mp-e mikor frissíteni akartam a töltényeimet.De most már jó -
Jóvan Battle gomb is lehalt, ennyi elég is volt mára. Már a játék sem akarja hogy játsszak. lol. (hiába nyomom nem csinál semmit :DD) -
yossarianHUN #282198 Xp-ből akkor kapsz többet ha többet ölsz (tehát minél több killed van), kreditből ha sokat sebzel, lehetőleg magadnál nagyobb szintűeket. De azért általánosságban a sebzésre érdemes menni, ahol sebzés van ott kill is lesz, fraglopóskodni meg suttyó dolog:) -
yossarianHUN #282197 Egy jól beforgatott E-75 felső lemeze gyakorlatilag átüthetetlen. Nem is szokták lőni, mindenki a hasára megy, én szeretem a parancsnoki kupoláját is közelről. 150 pennel már átüthető. -
Löwe még mindig egy okádék, semmi meglepetés. Ezen már semmilyen buff nem segít. -
Tud valaki olyan hitlogot ami mutatja, hogy kibe mennyit sebeztem, és nem xvm alapú? Az xvm-et le kell szedjem mert eszi az fps-t. -
arel #282194 vagyis oda lőve még prémiummal is nehéz átütni : )
Amúgy a tp.-el kapcsolatban.Mikor ad többet,ha többet dmg.-t osztunk ki a pályán v. ha többször találunk be? -
yossarianHUN #282193 Utánanéztem kicsit, az E-75 felső lemeze 302 mm effektív jelenleg, a normalizációt is beleszámítva. Ez egy made-up befolyásoló faktor, amit a WG használ az effektív páncélvastagság számításához. -
Is-7 Ace. Nem volt különösebben izgalmas. link -
yossarianHUN #282191 Na igen, nagyban függ a lemez döntöttségétől, amihez még jönnek az egyéb faktorok. Hogy állt a tank, szintben fölötted/alattad, mennyire volt beforgatva, satöbbi. Meg azért egy tank frontja is ritkán egyenletes (a Tigris-féle kartondobozokat leszámítva), minden kis hepehupa, kémlelőnyílás, géppuskadudor beleszól a számításba (bár ezek többnyire pozitívan). Épp ezért nagyon nehéz elméletben számolgatni gyakorlati helyzetekben az átütést, pontosan soha nem lehet megsaccolni. Azt meg, hogy a döntöttség mennyire befolyásolja az effektív páncélvastagságot, valamelyik helyik szaki, Oddball vagy Davidbog kirázza neked a kisujjából, van hozzá valami szinuszos egyenlet, de én a kegyelemkettes matekommal megtartom a három lépés távolságot az ilyenektől. Viszonyításként nézd meg mondjuk az E-75 felső frontlemezét, az 160 mm vastag, és baromi meredeken (talán 25 fokban) döntött, az effektív vastagsága meg olyan 260-270 miliméter körül rémlik. -
arel #282190 kösz ,ez jó részletes válasz volt
.Igaz,hogy egy 45 mm-es páncélt lőttem,de döntve volt - frontális - így az kb. lehetett 65-68 mm környékén.Ha az átütő erőm 53-89 igen peches lehettem,ha 5 lövésből mind lepattant.Kb. olyan mintha 100%-ból mindig 32 alá dobnék - ha jól számoltam ki
-
Malarki #282189 Hát én valahogy fiatalabbnak képzeltelek. 

-
yossarianHUN #282188 Meglepő módon 50 mm-es átütés. Ha a lövedék tökéletes szögben érkezik, azaz 90 fokban éri a páncélt. De a játékban minden löveg átütésének van egy 25 (lehet hogy ez már 20 azóta) százalékos eltérési randomfaktora, tehát egy 40 mm-es átütésű löveg átütése véletlenszerűen mozog 30 és 50 miliméter között. Így előfordul hogy átüt vastagabb páncélt mint amit elméletben átüthetne, vagy pattan olyanról, amit az adatai alapján át kéne ütnie. -
flashpointer2 #282187 A random isten az úr, és az eltűnő benyelődő lövedék az ő prófétája. -
arel #282186 egy kérdés.Most csak példaként.Ha egy tanknak 50 mm-es páncélzata van - és nincs megdöntve se a front lemeze se maga az egész tank - ,akkor mennyi páncél átütés kell,hogy megsebezze a járművet? Kíváncsi vagyok,hogy a maga a program,hogy számolja ki a páncél átütést,ha mindenből csak alapot számolunk semmi extrát - nincs döntve a védő páncélja csak függőlegesen áll. -
foxbat88fx #282185 mííííííííí? :)
BÚÉK! :D
na nálam kezdődik a party
-
AlucardHuN #282184 Jah csilivili nagyon baba ez a házlövészet. Mostantól a kis dominik2004 meg kicsidugó tipusú prédátorok nemcsak kapállhatnak , madarat lőhetnek meg gombászhatnak hanem házat is lőhetnek két minecraft közt. Lesz olyan atomcamp egyes helyeken. mint az állat -
Mindenkinek Boldogot, és vigyázzon mindenki magára! Főleg Foxy!