banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• voivod32
    Én sem vagyok jó játékos, pedig nagyjából sejtem, hogy mit kellene csinálni.
    Szerintem:
    Ne menj soha sehová egyedül, még akkor sem, ha tök üres az egyik oldal, inkább menj a "lemmingekkel"!
    Ismerd meg a járműveidet, tudd melyiknek mi a feladata. Light :spotter, heavy a fronton(persze nem két tierrel magasabb ellenfelek ellen.) TD-háttértámogatás, arty szintén, med: a heavyk támogatása hátulról/oldalról, ha lehet, az ellenfél hátulról meglepése, bekerítése, stb...
    Ismerd meg a pályákat, tudd, mivel hová kell menni az adott pályán.
    Ne kempelj, mert az ellenfél scoutja rejtve felspotol, a többi pedig távolról szétlő, bekerít és szétszed anélkül, hogy te lőni tudnál .
    És TÜRELEM! (Azért írtam csupa nagy betűvel, mert ez az , amiben én hiány tenvedek! :D)
    Én így gondolom, mégsem megy valami jól.
    De vannak itt ezerszer jobb játékosok is nálam, majd ők megmondják a tuti receptet!
    Sok sikert!