banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Így jó néhány pályán megszűnik szinte minden arty fedezék, bár kétlem, h 1-2 lövésből el lehet majd tüntetni a most lerombolhatatlan házakat. Várjuk meg a vélemény nyilvánítással ezt a feature-t, de ha ez úgy fog működni, ahogy gondoljuk, akkor én is előrejósolom az atomkempet vhol hátul az erdőben vagy 1 szikla körül.

Másik dolog, ami nem tetszett ez a respawn dolog. Ha jól értettem, akkor csak a light tankok (scoutok) fognak újraéledni. Fasza lesz, nagy nehezen kinyírod a kis legyet és 1 perc múlva vadászhatsz rá megint, mert ott fog idegesíteni. Nem kempelhetsz a kedvenc helyeden nyugiban, mert 1 csatában többször is jöhet kamikazézni:D Am ennek így nincs is értelme, mert 3 perc alatt 3 kamikaze előrefutással ki is offolja magát a csatából. Ha 1x meghalt egy scout akkor maradjon is halott sztem:) Bár ha jól értettem és remélem, h így lesz, akkor ez a respawn dolog is egy másik "játékmód" lesz. Hátha azt is ki lehet majd kapcsolni:)

Ami viszont tetszett: görgők külön mozognak, jó grafika, a torony lerepülés és, h csak 1-2 ágat akarnak berakni. Végre lesz idő kigrindelni azokat a T10-eket, amiket még akarok. Nem kell mindig új ágat kezdenem, mert az éppen aktuális T10 rohadtul OP és játszani akarok vele, vmint kell CW-re is. Hála az égnek a Masu tesó lassú Japán T10 heavy úgyse fog érdekelni.