418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
malystryx #282342 Ez a TD ág jó egyébként, a SU-100M1-től felfelé baromira gyorsan forog, csalókán pattognak róla a távolabbi lövések, ha szépen beforgatod. 1 vs 1 harcban is teljesen jók.. A lövegsüllyedés egyedül a gáz vele. Jól is rejtőzik egyébként. -
VanDaal #282341 Grat :)
Feldobhatnál egy replayt is róla, ha van! Most lépek, de reggel megnézném ráhangolódásképp :) Én még csak a 7-esnél tartok ezen az ágon, de egyelőre jobban teljesít, mint előzőleg gondoltam volna... -
10 csatám van a 6os japóról
62 havernak
Neki 1x se lőttek ammot ( még sárgára se )
nekem 2x full hp-ról első lövésre, instant killre....
Akkor most faszol a játék, vagy faszol a játék? :/ -
Az pedig egy isteni TD. Oly annyira hogy vissza is vettem és csináltam bele új legénységet. Pattan is ha nem a kémlelőt lövik, az ágyúra meg nincsenek szavak. Halál pontos, szépeket lő és még menet közben is eltalálsz mindent mert alig kell szűkülnie. Nem értem mi bajod vele... kis cső van még? Akkor szopi-szopi... ki kell grindelni és mehet a buli. -
foxbat88fx #282338 nyehe azon a mapon ezzel a tankkal szép!!!!
igaz a camo sokat segít... gondolom távolról osztottad az áldást
én is próbálok vele távolmaradni, csak mindig beugrik hogy ha lenyomom a W-t akkor 60-al száguld a kicsike és nem bírom megállni a trollkodást :D -
Destydeme #282337 Hi,ha nem köszöntem volna :)
Örülök,h 1re gondolunk,így nem kell vitázni/magyarázni mire gondoltam.Leírtad,amit akartam.Persze,h jó a Kt és az ágyúja is jó,szerettem,szűk 2 éve...
De ami most megy,az kritikán aluli.Szerintem előbb-utóbb a jobb statú emberek abbahagyják a wot-ot,vastagon van benne frusztráló..Jó-jó a cw,meg a ts meg a közeg,de nem évekig,nekem tuti nem.
A randomot meg nagyon elkezdtem unni,jelenleg a Borsig-al elszórakozok 691 csata,de kezd szürkülni....A Wt Auf E100 sztem nem tart ki eddig.
Amikor a Wt Auf Pz4-el húztam(november 3.hete),nagyon gyorsan arra álltam rá,h napi 30k xp(prémmel)és már léptem is ki..
Mindössze azért,mert a csaták 70%a arról szólt,h 7-10db tier 10es tank meg 1-2 kilences..ha nem volt szerencsém,az arty is 10es volt,ott pislogtam leghátul.Hát köszönöm szépen..Ha a szórakozás átmegy borzalomba,akkor nálam záros időn belül over.
Ez a nagy tier úgy látom arról szól,h ahol kevesebb a piros,vagy ahol van 3-4 zöld azok nyernek javarészt.Lehet bennem a hiba,de személy szerint nem szeretem a tier 10es random csatákat.Platonnal ki so-so.
Na most gondolom 1 tier 8as bármilyen tank hasonló cipőben van.Koncnak ott vagy mást nagyon nem tehetsz.Taktikát nem látok weak point nem kell,mki goldal lő.
Még a csóri RHM Borsigomra is okádják az aranyat..arra a 20mm armorra.Sztem a tier 7-8-9 igazi szívó ág,pláne ha ráadásul stock a tank.
Persze ez csak az én véleményem,lehet rosszul látom
-
Nikosi #282336 Ez a Tortoise mindent ver. Ennyire semmitérő vackot még nem vezetem ebben a játékban, pedig sok mindennel gurultam már.
Olyan lassú mint egy T95, de legalább bárki bármivel bármilyen távolságból átlő, nem csak az óriási világító weakspoton (kupola a tetején). Az ágyúja még stcok, de ami jól muzsikált az AT-15-ön, az itt egy fos. Minden pattan, pontatlanabbnak tűnik mint AT-15-ön és még a kitéríthetősége is sokkal rosszabb. De legalább irdatlan drága bele az arany lőszer (4400c) és ezért sebez olyan 200 körül.
Egy rossz vicc ez a tank, ilyen rossz még az arl v39 sem volt. Ez mindennél szarabb. Egy olyan T95 aminek se lövege se páncélja nincs.
Az egyetlen pozitívuma, hogy legalább gyorsan tölt és céloz, de semmit nem ér ez az előny, egy rémálom lesz ezzel kihúzni a 10-est, ami viszont nagyon kellemesnek tűnik. De lehet feladom, ehhez nekem nem lesz idegrendszerem.
Mit lehet csinálni ezzel a tankkal amúgy? Aki mát játszott vele elmondhatná, mert nekem lövésem sincs. Támadni nem lehet vele, kempelni nem lehet vele, semmit nem lehet vele csinálni... -
Simulacrum #282335 Én se panaszkodom, de persze közel se sikerült ilyen jól más ötszörözőm:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #282334 Azért az az ágyú nem fenékig tejfel. Átütése és sebzése jó, de egyrészt pontatlan (papíron nem, de gyakorlatban igencsak), másrészt baromi lassan szűkül, és ha nem teljes szűkülésnél lősz vele, garantáltan csak szántani fogsz. Pedig nekem van rajta stabilizátor és venti. Rammer szintén kötelező rá, nekem rammerrel, ventivel, BiÁ-val tölt 12,39 másodperc alatt, ez így az úgy-ahogy elfogadható kategória. Játszani meg baromi óvatosan kell vele, gyanítom hogy óvatosabban is mint az IS-6-tal/Löwével, mivel gyakorlatilag egy lomha T29, egy nagy mordállyal. Amint meglátnak, mindenki téged lő, mert tudják hogy gond nélkül átvisz minden. Hulldown kötelező vele, de azon a szinten már lövi a parancsnoki kupolát mindenki, úgyhogy arra is csak óvatosan alapozni. Ettől függetlenül jó gépezet, élvezem vele a játékot. -
foxbat88fx #282333 de persze ezek a tankok szart sem érnek ha nem vagy jó játékos...
vagy legalább egy átlagos játékos!!!
hoznak ezek a tankok szépen 100k felett
nekem ma lett meg az első t8 tankom (is-6 ingyé) és mentem vele egy 98 egy 105 és egy 110k-s kört is, igaz kellett érte szenvednem :D
ha vki béna, és alig csinál vele valamit, akkor alig fog többet hozni mint egy sima tank.... -
T110E3...
-
yossarianHUN #282331 Ámen:) -
demoneye #282330 köszönöm a sz infókat! -
VanDaal #282329 Reméljük, ez a fajta jószerencse fog kísérni az év hátralévő részében is :) -
foxbat88fx #282328 a T34-nek kíváló gunja van...
igaz nekem nincs T34-em de van T28am meg T28 Protom...
az a gun egy álom!!!! igaz a T34-en lassan tölt
egyébként én is a T34-et ajánlom neked...
jó a Löwe is meg az IS-6 is de azokkal nagyon óvatosan kell gamelni -
yossarianHUN #282327 T34-nek nagyon nem kicsi, 248, egy T8 heavynek sincs ekkora, de még kilencesnek se mind. -
yossarianHUN #282326 Én is mai első csatámmal csináltam egy 10k xp-s kört Csirivel, kilencesek közt Redshire-en:) Úgy voltam vele az elején, hogy ez veszett fejsze nyele, de ilyen jól jött ki a végére. -
yossarianHUN #282325 Először az éles verzió kijövetele után húztam ki, akkor még kifejezetten jó volt, de az új MM óta tényleg sokat van T10-ben. Ezért rühellem az új, "megváltó" MM-et; míg régen közel egyenlő arányban mentél nálad kisebbek és nagyobbak ellen, addig most T8-9-ben is azt tapasztalom, hogy szinte csak nagyobbak ellen rak. De azért már T7-ben is észrevehető, múltkor poénból írtam a T-43-as meccseim MM-jét, és a vége az lett, hogy 60%-ban T9-ben mentem vele. Ettől függetlenül nem nevezném használhatatlannak ezeket a tankokat, mert okos játékkal nagyobbak ellen is lehet érvényesülni, de hosszú távon bizony tele lesz vele az ember hócipője. -
VanDaal #282324 Jól indul az új év :)
T5 tankkal t7 csatában Radley :)
Replay -
demoneye #282323 Aham. A T34 vagy az Is-6-nak viszont kicsi az átütése,nem? Viszont nagyot harapnak... -
Destydeme #282322 Sry:6-10 hónap az az év. -
Destydeme #282321 Hi.Te mikor mentél Kt-vel?Én utoljára kb 6 éve(visszavettem) és akkor már nagyon durván dobálta 10be,gondolom azóta nem lett jobb....
Off:Pláne,h mki goldal lő...Imádom a gold noob stb sírást is...engedélyezett?igen...Akkor?
Ha pedig vki be van töltve,az nem fog visszatölteni ap-ra.Ezt nem rád mondom feltétlen hanem általánosságban.
A lényeg:Elhiszem,h nem lehet érvényesülni tier 8al(kivéve saját tier).Ez minden tankra igaz,nem a KT stb hibája,h az mm olyan amilyen...
De tény vmi nincs rendben..
-
haflac #282320 A Löwét amilyen gyorsan csak tudod,felejtsd el.A legrosszabb 8-as prém.Hogy miért?
-papír
-nevetséges alfával aminek az átlaga nincs 320,inkább olyan 280 és 1000kredit egy skuló
-atom csiga
-és ha bemegy tier 10-be,ott gyakorlatilag hal leszel egy szatyorban vele
-és meg kell izzadni vele egy 100k-s körért(prémmel)
-kredithozama vicc,15-35k netto prém nélkül,ami egy közel 15e forintos tanktól kevés
Ez szigorúan az én véleményem.És van löwém.A T34 jobb szerintem.
-
Azért a derp és a troll, mint derpgun és trollgun kicsit eltérő.
A derp ugye kicsit lassú, bolondozós, vagy retard viselkedést szimbolizál, míg a troll a másokat szívató, örömteli módon kárt okozó szemétkedőre utal.
Na, amikor egy kv-2 152mm-es lövege merő véletlenségből ammorack nélkül oneshotol téged, azt bolondozásnak, vagy kibaszásnak érzed? :D
-
yossarianHUN #282318 Nem akarlak megbántani, de ha a KT top ágyújával nem boldogulsz, akkor valamit nem jól csinálsz. Azon a szinten az összes heavynek hasonló az átütése, és teljesen játszhatóak. Amit először meg kéne tanulnod, hogy szelektáld a célpontokat, tehát megfelelően ki tudd választani hogy a szemben lévő tankok közül melyiket érdemes lőni. Ezután a tankok páncélzatát kéne kitapasztalnod, hogy kapásból tudd, hogy hol milyen vastag a veled szemben felbukkanó tank, hol érdemes lőni, mi a gyengéje, milyen ágyú van rajta, satöbbi. Ez majd idővel jön magától, de addig is nézz utána kicsit a páncélvastagságoknak, esetleg keress olyan képeket tankokról, ahol színekkel részletesen fel vannak tüntetve a különböző vastagságú részek. -
magyi76 #282317 Szasztok szeretnem kerdezni hogy a Jaktor modbol a garazs jobb oldalan levo statisztikai osszesitot hogy tudom nullazni, az elozoekben kattintottam 2tot a panelban es nulla lett mionden ertek, es most ez nem lehetseges? -
magyi76 #282316 BUEK! -
foxbat88fx #282315 pedig ez az IS-6 kredithozamban ütős
még ha szart nem lehet vele csinálni, akkor is :D
Vereség
Csata: Severogorsk 2014.01.01. 21:02:00
Jármű: IS-6
Szerzett tapasztalat: 1 092
Szerzett kredit: 110 610 -
AlucardHuN #282314 Azért 225 pen t8ban baba, t9ben nagyon weakspot t10 mégannyira. -
AlucardHuN #282313 8-as heavy tankkal sose fogsz sebezni 2000 dmg-et? Meg kell várni mire az oldalát mutatja? Wat ? -
arel #282312 Tiger II-vel nyomom (1. 8-asom).Még a legjobb lövegénél is (ami 220 átlag páncélátütésű) elég sok lepattan,még úgy is,hogy zöld a kereszt.
Én meg szintén,hiába álok be féloldalasan (ha nincs búvóhely) egy szemtől szemben álló ellen,előbb lő ki mert ezen a szinten elég gyakran használnak már gold ammo-t. -
yossarianHUN #282311 Ezért kell ismerni a gyengepontokat. KT 88-asáról van egyébként szó? Az kifejezetten pontos ágyú, és a 203 pennel gyengepontokra lőve simán lehet boldogulni vele még T9-ben is. -
demoneye #282310 Hááát,dehogy nem. Ha teljesen stock tier8 heavyvel tudsz akkor azzal is simán lehet.Még többet is.És akkor dőől a lé.... -
yossarianHUN #282309 Nekem T34-em van, élvezem vele a játékot, de a kredithozamától annyira nem vagyok elájulva (100k-t csak extrém jó körökkel éri el). Gyanítom hogy hozamban a JT88 jobb. -
Szerintem mindenkép tierlimites prém tankot kéne venni. -
arel #282307 Amúgy életben nem fogok VIII tankal 3000 dmg. összehozni,de még 2000 sem,mert aki nem használ prémium töltényeket azoknak a fele (jobbik esetben) biztos lepattan.És most mondhatjátok,hogy nem az elejét kell lőni,de őszintén,hány % esély van arra,hogy teljesen oldalt fordít az ellen (nemhogy hátat),megkerülni meg igen problémás és sokszor hülyeség. -
demoneye #282306 Ha vki prémtankban gondolkodik,akkor gondolom tier8ban tegye.
De játékélmény szempontjából azért nem mindegy. Ha a lóvé a lényeg és nem a legénység húzása,akkor melyik lenne a megfelelő? Gondolom a heavy lenne. De melyik? T34 vagy a Löwe? Esetleg más? Segítenétek benne? Prém fiók van,az nem gond,de kellene egy kredit gyár.... Vélemény? -
yossarianHUN #282305 Egy nem-prém nyolcassal sosem fogsz úgy keresni mint egy nyolcassal. Azoknak rendesen fel van tekerve a kreditszorzójuk. -
arel #282304 Háát nem tudom én még nem szereztem ennyi kreditet a tigris II -vel pedig prémiummal játszom. Win esetén is kb. 40k kredit jön össze,pedig abban már benne van v. 2 kill és 1300-1500 átlag dmg.
Alapból a prém. tankok sokkal többet hoznak egy ugyanolyan csatából mint egy sima VIII-as lvl. ,nem? -