banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nikosi
    Ez a Tortoise mindent ver. Ennyire semmitérő vackot még nem vezetem ebben a játékban, pedig sok mindennel gurultam már.

Olyan lassú mint egy T95, de legalább bárki bármivel bármilyen távolságból átlő, nem csak az óriási világító weakspoton (kupola a tetején). Az ágyúja még stcok, de ami jól muzsikált az AT-15-ön, az itt egy fos. Minden pattan, pontatlanabbnak tűnik mint AT-15-ön és még a kitéríthetősége is sokkal rosszabb. De legalább irdatlan drága bele az arany lőszer (4400c) és ezért sebez olyan 200 körül.

Egy rossz vicc ez a tank, ilyen rossz még az arl v39 sem volt. Ez mindennél szarabb. Egy olyan T95 aminek se lövege se páncélja nincs.

Az egyetlen pozitívuma, hogy legalább gyorsan tölt és céloz, de semmit nem ér ez az előny, egy rémálom lesz ezzel kihúzni a 10-est, ami viszont nagyon kellemesnek tűnik. De lehet feladom, ehhez nekem nem lesz idegrendszerem.

Mit lehet csinálni ezzel a tankkal amúgy? Aki mát játszott vele elmondhatná, mert nekem lövésem sincs. Támadni nem lehet vele, kempelni nem lehet vele, semmit nem lehet vele csinálni...