banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Hi,ha nem köszöntem volna :)
    Örülök,h 1re gondolunk,így nem kell vitázni/magyarázni mire gondoltam.Leírtad,amit akartam.Persze,h jó a Kt és az ágyúja is jó,szerettem,szűk 2 éve...
    De ami most megy,az kritikán aluli.Szerintem előbb-utóbb a jobb statú emberek abbahagyják a wot-ot,vastagon van benne frusztráló..Jó-jó a cw,meg a ts meg a közeg,de nem évekig,nekem tuti nem.

A randomot meg nagyon elkezdtem unni,jelenleg a Borsig-al elszórakozok 691 csata,de kezd szürkülni....A Wt Auf E100 sztem nem tart ki eddig.
    Amikor a Wt Auf Pz4-el húztam(november 3.hete),nagyon gyorsan arra álltam rá,h napi 30k xp(prémmel)és már léptem is ki..
    Mindössze azért,mert a csaták 70%a arról szólt,h 7-10db tier 10es tank meg 1-2 kilences..ha nem volt szerencsém,az arty is 10es volt,ott pislogtam leghátul.Hát köszönöm szépen..Ha a szórakozás átmegy borzalomba,akkor nálam záros időn belül over.

Ez a nagy tier úgy látom arról szól,h ahol kevesebb a piros,vagy ahol van 3-4 zöld azok nyernek javarészt.Lehet bennem a hiba,de személy szerint nem szeretem a tier 10es random csatákat.Platonnal ki so-so.

Na most gondolom 1 tier 8as bármilyen tank hasonló cipőben van.Koncnak ott vagy mást nagyon nem tehetsz.Taktikát nem látok weak point nem kell,mki goldal lő.
    Még a csóri RHM Borsigomra is okádják az aranyat..arra a 20mm armorra.Sztem a tier 7-8-9 igazi szívó ág,pláne ha ráadásul stock a tank.
    Persze ez csak az én véleményem,lehet rosszul látom