418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
madmanic #282422 Mai MÁSODIK csatám:
A két nyomorék birka -aki életben maradt- az utolsó 4(!) percben a következőt csinálta:
A kv1 aki egyébként VÉGIG spancampelt elkezdte foglalni, kilőtt egy 84 hp s tankot, a másik idióta a map túlvégén recskázott.
Az SU bement a körbe, megakasztotta a foglalást, majd a játék végéig NÉZTÉK EGYMÁST BASZMEG! PERCEKIG!!
-
Plata #282421 T34 T28 ágyújával 500 méterről sem jelent gondot,Isuval meg bárhonnan gyerekjáték,t110e4-nek szintén.T8 tankokkal nem jelent nagy gondot kiszedni.Általában T8 tankokkal játszom,vagy t4-6 scouttal.Ha elegem lett sok balfékből T8-10-ben át ülök valamelyik scout tankba és mehet az ökörködés. -
Ah oké így már más! -
Ismétlem magam: távolról (300+ méter). -
Kv-5 elején ott az a hatalmas kuka, R2-D2-es , minden belövi -
Amúgy ezt KÉNE hogy mondja az ember, mert hogy papíron milyen jó páncélja van. Deee... egy KV-5 számomra nagyobb fenyegetés, mint egy IS-6. Mindegyiket tudom hol kell lőni, és egyiktől sem félek, de valahogy KV-5-öt mint ellenfél előbbre sorolnám. Nem tudom miért, IS-6-ot mindig belövöm akár távolról is, lehet csak szerencse. -
A papír test kissé felelőtlen kijelentés volt... -
TomDantes #282415 A KV5 most is használható, teljes mértékben. Max. t9-ellen kerül be, hát kevés szemtől szemben, de ez van. Ha top tank, simán használható. -
még jó, hogy KV-5el nem mentél, na az aztán :DD
régen főleg t7 ellen dobálta, akkor jó volt, akkor kiadtam érte 8000et és rá fél évre megváltoztatták az mm-et. Képzelheted mennyire bánom. ha IS-6 500ft akkor ez 200... -
Hehe, köszi!
-
foxbat88fx #282412 ingyen megérte
pénzt nem ér meg.... 500ft-ot nem adnék érte!!!
az már 2 sör!
pattogós gyenge gun, papír test.... kb. ennyi a véleményem róla :)
2000 felett sebezni vele már tudomány
viszony jól szarja a creditet -
carp3tm0nster #282411 hasonló volt nekem is.
suhanok e-75tel, hogy hátbalőjem a célt, de egy su letépte a láncot mire a tankom keresztbeállt én belelőttem a falba, mert pont akkor lőttem. cserébe az isu152 belémverte 800-at... kitűnő élmény volt:-) -
IS-6-ról mi a véleményed eddig? -
arel #282409 De idegesítő,hogy ha az ember pl. T34-el van akkor a létező összes tüzér azt célozza.Észrevesznek a map-en és azonnal rám fókuszálnak... -
majdhafagy #282408 nekem valamiért nem jönnek be az artyk, de ezzel szerintem nem vagyok egyedül...
-
foxbat88fx #282407 hát kábé :D
ezzel is szar, tegnap kaptam meg IS-6-ot, azzal is szar
GW Tiger P-t is nemrég vettem meg... 100+ csata után azzal is szar
-
WR is luck.
-
foxbat88fx #282405 a kicsik valóban nem vmi nagy számok...
6osban sincs semmi extra, de ez a 7-es már jó
megy mint az állat, elég gyorsan szűkül igaz nem sebez olyan hű de nagyokat... habár sebeztem már vele 1000-ket is
csak a win rate-el kellene vmit kezdeni :( -
Nekem az 5-ösig volt türelmem húzni a francia arty ágat aztán feladtam. Az 5-ös egy kalap vakondszar volt. -
foxbat88fx #282403 ez a 7-es francia arty nagyon zsír!!!
ha nem nézzük a win ratet vele.... (31%) -
Igen, csak elég nagy érvágás volt mert utána várhattam 13 másodpercig a következő a lövésig. Addigra az object pedig megfordult és belémeresztett egy laza 700-ast. :) -
majdhafagy #282401 csak nem szabad rendszert csinálni belőle és akkor megbocsájtható ;) -
majdhafagy #282400 még a legjobbak is hibáznak, ne húzd fel magad :) -
Na most nagyon beégtem az előző meccsen... E75-tel a háta mögé kerültem egy kempelő objectnek, szépen kifordultam a ház sarkánál de azt nem vártam meg hogy rászűküljön a célkereszt mert kb. 2 méterre voltam tőle gondoltam ez biztos találat lesz, hát nem... Belelőttem a ház oldalába úgy hogy az ágyúm jóval a fal mellett volt. :D Persze egyből lenoobozott az egész csapat, teszem hozzá jogosan, de azért nagyon felkúrtam magam ezen.
-
stoppos #282398 Sokszor ráadásul az a probléma, hogy az ember nem úgy használja az adott tankot, ahogy kell. Jópárszor próbáltam ráeröltetni egy teljesen más stílust. A pershinggel pl nagyon nem találtam az összhangot egészen kb egy héttel ezelőttig. Akkor megtáltosodott, mert rájöttem mit rontottam el addig. -
malystryx #282397 Most se lehet normálisan.. Az utóbbi 5 napban meg tudom számolni a 2 kezemen, hogy mennyit nyertem. A legidegesítőbb viszont az, hogy az ágyúcső mi a francért "esik" le?? Becélzok valakit, gondol egyet és leesik, mintha elengednék. Ugyanez amikor egy kisebb domb tetejét nézem, kidugja az ellen a tornyot, becélzom, természetesen eltűnik még a domb tetején, és leesik az ágyú. Pedig ugye az ágyút felemelem addig... Ezt nem értem... A bétában ezzel még nem volt semmi gond sem. -
Remélem nem, nem lehetne rendesen játszani .. -
malystryx #282395 Urak! Nem volt olyan bejelentés, miszerint egész januárban 5x-ös lesz az első győztes kör? Vagy rosszul emlékszem? -
Mindenképpen érdekesek ezek a személyfüggő értékelések a jó játékosoktól (sőt még egyes esetekben a rosszabb játékosoktól is).
De biztos vagyok, hogy több olyan van, amit valószínűleg a játékosok 85%-a utál, vagy 85%-a szeret. Viszont számít az is, hogy mikor is használta... -
R3nton #282393 Viszont nekem a tier5 japán tetszett, azt pedig te szidtad, mint a bokrot.
Most fejeztem be 40 csata 67 kilőtt tank. Átlagsebzés majdnem 600. Nem kiemelkedő, de szerintem simán fogyasztható tank :P -
R3nton #282392 háááát azért szerintem te is anyáztál párszor, mikor szemből gyújtogattak kifelé :D
Emlékszem első 2 körömben kapásból 2x kigyújtottak szemből. Ja amúgy a frontpáncél nem olyan rossz. De pont azért nem lehet rá alapozni, mert ha nem pattint, akkor vagy kigyújtanak vagy ellövik a vezetőt, vagy a lövészt.
Medre pedig én inkább med ágyút szeretek, nem heavy ágyút. Főleg a szűkülése volt borzalmas, bár az alfa tényleg jó volt. -
foxbat88fx #282391 xDD
nekem az A-44 nagyon bejött
hvy gunnal szerelt med :D wow
lehetett vele faszásan aprítani!!!! és a páncélja is igen erős -
Akkor bennem lesz a hiba, majd próbálkozom még vele haverkodni, de nem eddig nagyon akar...
Bármilyen csatában szinte csak addig működik míg el nem találnak, szinte azonnal szétesik.. -
R3nton #282389 A-43 nagyon jó! :) Nekem egyik kedvencem volt, gondolkodtam is rajta, hogy megtartom. Kb ugyanazt kell vele játszani, mint a cromwellel.
Viszont utána az a-44 tényleg siralmas. Minden lövésre kritikust kapsz, és még pontatlan szar az ágyú is.
OBJ-416-nál most járok. Fullosan nem rossz, viszont sajna ez is nagyon érzékeny a modulsérülésekre. -
TiborTamas #282388 Nekem tetszett az a tank, egy igazi med. Azzal szedtem össze a 100k xp-t az IS-6-hoz. Szinte ugyanazt tudja, mint egy Cromwell. Rosszabb a gun depression, viszont jobb a páncélzata. Én végig a 76 mm-es ágyúval használtam, mert jobb a penje és az alfája, mint az 57 mm-esnek. Szűkülési ideje is tűrhető, egyedül a pontosságával van egy kis gond 300-400 méterekről, de a nagy rof miatt (2,8 sec ventivel + gyorsítóval), ha hibáz is általában van lehetőség korrigálni. Legtöbbször úgyis menet közben fogsz vele lőni és közelről, ha arra használod, amire egy ilyen medet kell. Én harmadik felszerelésnek periszkópot tettem fel, mert azzal a mozgékonysággal simán be lehet érni egyes mapokon 1-1 spotbokorba meccs elején egy kis passzív spotra, pláne tier 8-ban. Igazából csak a gun depression miatt nem tartottam meg, mert sokszor hiányzott kellett vacakolni miatta. :) -
Próbáld ki az A-43-at... egy siralom számomra.
Javaslatokat szívesen fogadok, hogyan is kell ezzel játszani.
A megnyomom az elején a r-t többször és kilépek tippet nem kérném, bár erősen foglalkoztat a gondolat :) -
Oh 2800+ üzenet .... Kicsit szabin van az ember :)
Volt valami lényeges? -
AlucardHuN #282385 Megfogja a rádió. Jó lenne opcionálisan külső aktív-rádió páncélt felszerelni jobb mint a réteges páncél. -
carp3tm0nster #282384 ami persze átüt, sebez és visz legalább két modult, mondjuk ammo és engine:-D
-
A legénység felszedi a lövedéket a padlóról, majd zsírkrétával ráír egy vicces üzenetet és visszalövi az ellenségnek.