A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TiborTamas #282388 Nekem tetszett az a tank, egy igazi med. Azzal szedtem össze a 100k xp-t az IS-6-hoz. Szinte ugyanazt tudja, mint egy Cromwell. Rosszabb a gun depression, viszont jobb a páncélzata. Én végig a 76 mm-es ágyúval használtam, mert jobb a penje és az alfája, mint az 57 mm-esnek. Szűkülési ideje is tűrhető, egyedül a pontosságával van egy kis gond 300-400 méterekről, de a nagy rof miatt (2,8 sec ventivel + gyorsítóval), ha hibáz is általában van lehetőség korrigálni. Legtöbbször úgyis menet közben fogsz vele lőni és közelről, ha arra használod, amire egy ilyen medet kell. Én harmadik felszerelésnek periszkópot tettem fel, mert azzal a mozgékonysággal simán be lehet érni egyes mapokon 1-1 spotbokorba meccs elején egy kis passzív spotra, pláne tier 8-ban. Igazából csak a gun depression miatt nem tartottam meg, mert sokszor hiányzott kellett vacakolni miatta. :)