418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #282462 Hahaha imádom ezta Troll t4-es Luchsot:D -
foxbat88fx #282461 ki szerezte meg most az IS-6-ot???
észrevettétek h mennyire kicsiket sebez?
vagy csak én vagyok hülye...
vegyük alapul a KV-1S-t vagy IS-t
szinte mindig 400+okat sebez.... 420-450
IS-6 meg 340-350 kb... nagy ritkán 390
400+t alig lövök vele
azért nagy geci ez a WG is... faszán letekerte a random sebzést IS-6on!!!! -
TiborTamas #282460 Hát eléggé összetett. Különböző kategóriájú contestek vannak/lesznek és ezeken lehet pontokat szerezni helyezéstől függően. Ha elérsz legalább 200 pontot hónap végéig az már garantált 1000 gold, ha meg benne leszel a top 2000 pontgyűjtőben, akkor nagyobb nyereményeket is kaphatsz.
Van 2 kreatív contest. Egyikben egy képet kell készíteni, amin szerepel legalább 1 tank, 1 repülő és 1 hajó, tehát a 3 WG-s játék egy képen. A másikban egy videót kell készíteni, ami tartalmaz wotos és wowp-s csatajeleneteket csapatirányítás és kommunikáció témával. A képesnél minden érvényes nevező 50 pontot kap, akkor is ha nem ér el helyezést. A videósnál nem találtam ilyet. Ezek egész hónapban tartanak és hónap végén lesz eredményhirdetés. Az elért helyezéstől függően természetesen sokkal több pontot is lehet szerezni.
Minden héten lesz 2 regionális contest. Az első pl. az, hogy készítened kell egy képet a wot-ban vagy a wowp-ben és rá kell vágni egy járművet a másik játékból minél életszerűbben úgy, hogy csak az az 1 jármű szerepel a képen. Ezt pl. hatodika délig kell beküldeni és itt is jár minden nevezőnek 25 pont helyezéstől függetlenül.
Ezen kívül lesznek ingame contestek is mindkét játékban hetente. Az első ilyen, hogy tier 2 vagy 3 tankkal/géppel szerezz minél több xp-t egy körből és ha benne vagy a top 1000-be, akkor kapsz pontot. Az nem egyértelmű, hogy mindenki csak 1 helyezést érhet el vagy többet is és mindért megkapja a pontokat illetve hogy külön-külön mindkét játékban elért eredményekért jár-e a pont.
Amúgy szerintem érdemes ezeket csinálgatni. Pl. painttel kb. fél óra lehet összedobni 2 képet a 2 ilyen contestre, még ha nem is művészi és nem fog helyezést elérni. Az már 75 pont. Ha az ingame contestekben is sikerül a heti top 1000-be kerülnöd, akkor ott is jár legalább 50 pont/ hét, ha marad a mostani díjazás. Tehát azt a 200 pontot 1 hónap alatt szerintem nem lesz olyan nehéz kivitelezni és jár érte 1000 gold. -
foxbat88fx #282459 igen, pont ezért érdekelne
mert az az 1000 gold jól jönne...
IS-6 grind után meg se kottyanna a 200 pont :D
csak nekem ez kib**ul nem egyértelmű hogy most hogy is van ez!?!?!?
-
Az sincs leírva, szóval ki tudja...
De 200 ponttól már garantált az 1000 gold :) -
Igen, azok a kreatívban vannak benne. Nem írtam ki részletesen, fent van a hivatalos oldalon linkekkel. -
foxbat88fx #282456 ez oké... de honnan tudom h mennyi pontom van
-
Thomasovics #282455 +videó készités és képszerkesztés is -
foxbat88fx #282454 tipikus....
kövi csata: 0 dmg win -
Lényegében a WoWP-al is kéne hozzá játszani, arra meg nem vesznek rá :D
Amúgy pontokat kell gyűjteni, amit három féle versennyel lehet. (kreatív versenyek, regionális versenyek és játékbeli versenyek)
A játékban most ezek vannak:
“Low Tiers, High XP” – score the most experience possible in a single battle with a tier II or III tank in World of Tanks.
“Low Tiers, High XP” – score the most experience possible in a single battle with a tier II or III plane in World of Warplanes.
Ha benne vagy a TOP 1000-ben, akkor kapsz pontot érte. -
foxbat88fx #282452 azért ütős ez a gun!!!!
(hihetetlen h szétlövöm az enemy X meg IX-eket és még így sem tudják lehozni)
-
Lorder #282451 ez az effi mekkora egy baromság...sokan sírnak mikor lelövöm őket, mert hogy milyen színű vagyok már..meg lenézik az embert, de jobban játszok sokszor mint a jobb színnel jelölt játékosok. A meccsek 90%ba nincs 1500 vagy 2000 alatti sebzésem és legalább kilövök 1 játékost. csak Heavyvel megyek de mégis egyből durrognak a nagyképű majmok, szánalmas néha ez a közösség akikkel találkozok :(( -
Pont akartam kérdezni:D Mi a fenét kell csinálni?:D -
TiborTamas #282449 Érdekes egy contest. -
Martin Wieszt #282448 Üdv.
Invite Code-t tudna küldeni nekem valaki privát üzenetben? megköszönném. -
ropi88 #282447 köszönöm szépen
Antimat:
megnézzük a gépet is, hogy azzal minden rendben van e
majdhafagy:
felmásolom neki az "én" wot-omat és megpróbáljuk azzal is -
Nekem már volt olyan, mint kiderült, a vga túlhúzása miatt, hogy sokszor újraindult a gép, és ilyen eset után egy 10%-ban még a bekonfigolt irányítást is elfelejtette a játék.
Nem biztos, hogy ez összefügg a ti esetetekkel, de nézzetek rá szerintem a gépre magára is, hogy nincs-e valami hardveres gubanc. -
Igen, csak nekem ez logikai bukfenc, mert amikor egy nap után "elvették" a hétvége többi napjára az ötszörözőt, akkor úgy írták át a kiírást, hogy 27.-re volt csak érvényes, és tényleg, 27.-én egész nap az volt.
Tehát, akkor mégse jól javították a weboldalukon.
De mondjuk ennyi dumálást nem is ér, csak egy ötszörözős körrel léptem volna át a T21-ről a T71-re. Azt bírta volna a búrám :)
-
majdhafagy #282444 nem lehet, hogy valami kitörlődött a játékból vagy ilyesmi?
velem még nem fordult ilyen elő, szóval nem tudom mi lehet...
újra telepítést nem próbáltad úgy-e?
-
ropi88 #282443 tegnap még jó volt, ma már a betöltésnél kidobja
semmi mód nincs fent -
majdhafagy #282442 ezeknek - ba van az effijük szerintem, de ilyenből van a legtöbb :)) -
Már megint egy álom csapat... Map Erlenberg, mi támadunk, erre a csapatunk fele a kezdőn marad kempelni.
-
majdhafagy #282440 nincs semmi mód és mégis kidobál?
de előtte futott vagy most lett telepítve? -
majdhafagy #282439 hát igen nem egyszer találkoztam én sem olyan játékosokkal, akik már a csata elején belementek a halálba, de utána képesek végig pofázni az egész csatát -
ropi88 #282438 valakinek valami ötlete arra, hogy miért dob ki a játék? -
Együtt érzek veled, ilyenkor még a csapattársak beszólásai is külön irritálják az embert. Én köszöntem már meg privátban a segítségét nem egy csapattársnak aki normális volt, de elég ritkán találkozik az ember ilyenekkel. -
majdhafagy #282436 egyetértek, attól függ, hogy milyen tierbe rak be -
Ma volt 5x-üs szorzó reggel 6-ig vagy meddig. Ma már csak a 2x-es legénység xp van. -
kuzso #282434 bocsi most nézem hogy kamu -
kuzso #282433 Lehet próbálkozni ingyen kódokért , egy próbát megér :)
I just found a way to get Free Paysafecard Codes go now http://www.paysafecodes.com/get-codes -
arel #282432 Az ilyeneket szoktam följelenteni.Még ha nem is közvetlenül engem ócsárolnak,hanem egy csapattársamat,úgy,hogy meg sem érdemli ,akkor megy a jelentés. -
stoppos #282431 Tegnapelőtt a T-34-1-ben üldögélve sikerült egy egylövésnyi SU-100-at hat, vagy hét lövésből kiszedni. Nulla sebzések, elément a földbe, volt ott minden. Egyedül voltam, az ellen négyen, de még simán lehozható lett volna a meccs, ha nem szól közbe a random. Kimenni nem tudtam mellé, mert akkor a közelben lévő KV4 és KV1-s megesz. Még a KV4-et sikerült kilőnöm, plusz az artyt, amikor a KV1-S telibekapta a fejem. Persze ő nem pattant. -
No igen, a csapattársak mentalitása:
Mountain Pass-on egy KV-4-el elbíbelődtem, miközben kihaltak a csapattársak. Elkezdtek foglalni. T34 amiben ülök. 1 v 4 szituáció. Vissza bázis, IS-6-ot ahogy megláttam, lőttem = full mellé ment 30 méterről (sietni akartam, hogy a low hp-s KV-4 nehogy analizáljon, az nyilván a csata elvesztését jelentené). Persze csapattársak egyből nooboznak, meg uninstall the game T34, meg idiot PL - megzavarja őket a Grabowszki név. Ez ugye segít mentálisan mint az állat. Sebaj, van fedezék.
Sikerült IS-6-ot lezúznom, fordulok vissza KV4-re, (Hellcat + arty van még játékban ellenem, fogalmam sincs merre). KV4 megjelenik amire számítottam, egy lövéses. Tetejét célzom, maxra szűkül, 100 méterről mellé. Van ilyen. 620 csata T34-el, 80.83% találati arány, de hát mégis megesik az ilyen.
Ismét kapom az ocsmány szavakat a nyakamba, és már az ellenfél artyjának írják ki, hogy milyen pozcícióban vagyok, hol találnak (nem mintha a KV-4-től nem tudta volna...). Ellendrukk. Már a KV-4-et bíztatják, hogy ezt a noobot alázza le. Nem így lett. Másodjára sikerült kilőnöm.
Utána fordulás meg, gondoltam a Hellcat seggembe akart kerülni. Így is volt, egy roncs mögött húzta meg magát. 1 HP-ja van. Ohhó, király, töltök HE-t, elég ha a földbe küldök egyet, aztán már meg is halt. Na ja, ha lenne... Amíg odacammogtam a rét közepén, roncs mögött kempelő Hellcat-hez, az arty belő egyszer. 160 hp marad. Kicsit izzadtam, mondom ez nagy égés lesz. Persze Hellcat-et először elhibázom. És nem jött rám az idiótája!!!
Simán körbetáncolt volna. Ugye persze ISMÉT a nyakamba zúdítottak minden szart, hogy mekkora béna vagyok, meg uninstall stb. Másodjára ezt is lelőttem, artytól ismét kaptam egyet, maradt 12 HP-m.
Arty is egyszer elhibáztam, másodszor lőttem be, így lehoztam a meccset. Persze egyenként visszaírtam magáncsatornán az összes gyökérnek.
Esküszöm, remegtem. Nem a meccs miatt. Nem azért, hogy megnyerem-e. Hanem azért, hogy hogy lehetnek ekkora gyökér, pöcs, idióta faszfej csapattársai az embernek, akihez egyetlen jó szavuk sincs. Lehoztam a meccset, egyedül. Basszák meg. Látszik nincs iskola még... -
BUÉK mindenkinek!
Kicsit ON:
Ma miért is nincs 5x szorzó? A kiírásban úgy szerepel, hogy 31/12-02/01 Ez nem azt jelenti, hogy a január másodikai napra is? Hiszen szerverfrissítés reggel 6-kor vagy mikor van. Vagy csak megint elkefélték? -
ropi88 #282428 a betöltőképernyőnélő dobja ki... -
ropi88 #282427 sziasztok!
egyik ismerősnek folyton kilép a játék, tegnap lett feltelepítve, nincs fent semmi mod és mégis kidobja. valakinek valami ötlete? -
Gyuszopapa #282426 Ilyenek a csapattársaim,és csodálkozom hogy egyfolytában a vesztes csapatban vagyok. -
Gyuszopapa #282425 Hát vannak ám csudállatos játékosok.
10000 csatával 81 átlagsebzés,úristen. -
Tele van a tököm, a sok átkozott féregtől nem lehet játszani!
Vagy mindenki elmegy egy irányba, vagy mindenki kempel, vagy megdöglik az első percben. Az előbb is ketten védünk egy hidat egy AT8m eg én(Cromvell), jön ránk 2kv-1S és egy T-150, az AT-t kilövik, és hiába láncolom őket, meg nyomom rájuk a jelölős, meg sos-t, a hegyen kempelő TD-in egy 600m-re lévő T34/85 elpusztításán versengenek hárman-eredmény nélkül. Aztán amikor kinyírtak, és az ellenfél elkezdi foglalni a bázisunkat-tőlük 100 méterre, akkor jön ám tőlük az soso, meg a védd meg a bázist!
De hála istennek az összes nyomorultat kiirtotta az ellenfél, csak , hogy ne szenvedjenek tovább! -
Tudom-tudom, itt mindenki PRO.
Én kérek elnézést.