banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TiborTamas
    Hát eléggé összetett. Különböző kategóriájú contestek vannak/lesznek és ezeken lehet pontokat szerezni helyezéstől függően. Ha elérsz legalább 200 pontot hónap végéig az már garantált 1000 gold, ha meg benne leszel a top 2000 pontgyűjtőben, akkor nagyobb nyereményeket is kaphatsz.

Van 2 kreatív contest. Egyikben egy képet kell készíteni, amin szerepel legalább 1 tank, 1 repülő és 1 hajó, tehát a 3 WG-s játék egy képen. A másikban egy videót kell készíteni, ami tartalmaz wotos és wowp-s csatajeleneteket csapatirányítás és kommunikáció témával. A képesnél minden érvényes nevező 50 pontot kap, akkor is ha nem ér el helyezést. A videósnál nem találtam ilyet. Ezek egész hónapban tartanak és hónap végén lesz eredményhirdetés. Az elért helyezéstől függően természetesen sokkal több pontot is lehet szerezni.

Minden héten lesz 2 regionális contest. Az első pl. az, hogy készítened kell egy képet a wot-ban vagy a wowp-ben és rá kell vágni egy járművet a másik játékból minél életszerűbben úgy, hogy csak az az 1 jármű szerepel a képen. Ezt pl. hatodika délig kell beküldeni és itt is jár minden nevezőnek 25 pont helyezéstől függetlenül.

Ezen kívül lesznek ingame contestek is mindkét játékban hetente. Az első ilyen, hogy tier 2 vagy 3 tankkal/géppel szerezz minél több xp-t egy körből és ha benne vagy a top 1000-be, akkor kapsz pontot. Az nem egyértelmű, hogy mindenki csak 1 helyezést érhet el vagy többet is és mindért megkapja a pontokat illetve hogy külön-külön mindkét játékban elért eredményekért jár-e a pont.

Amúgy szerintem érdemes ezeket csinálgatni. Pl. painttel kb. fél óra lehet összedobni 2 képet a 2 ilyen contestre, még ha nem is művészi és nem fog helyezést elérni. Az már 75 pont. Ha az ingame contestekben is sikerül a heti top 1000-be kerülnöd, akkor ott is jár legalább 50 pont/ hét, ha marad a mostani díjazás. Tehát azt a 200 pontot 1 hónap alatt szerintem nem lesz olyan nehéz kivitelezni és jár érte 1000 gold.